Categorieën
Beauty Make-up

e.l.f. (Eyes Lips Face) single eyeshadow

Eerder heb ik al producten van het budgetmerk e.l.f. (Eyes Lips Face) uit de Minerale lijn en 1 euro lijn getest en nu is het de beurt aan een single eyeshadow uit de zogeheten Studio lijn.

In de Studio lijn vind je verschillende soorten en maten oogschaduw, waaronder naast deze single eyeshadow ook nog een groot en een wat kleiner eyeshadow palette, losse oogschaduw pigmenten en crème oogschaduw. Ik probeerde dus de single eyeshadow die volgens e.l.f.  een mooie zachte textuur heeft dat zich met de huid mengt en daarmee een intense kleur geeft die lang blijft zitten. De oogschaduw zou zich gemakkelijk aan laten brengen en de intensiteit van de kleur kun je zelf opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Behalve droog kun je de oogschaduw ook nat aanbrengen zodat de kleur nog meer tot leven komt.

De oogschaduw is verpakt in een mat zwart doosje dat een beetje lijkt op de verpakking van de e.l.f. nagellakjes. Helemaal bovenaan het doosje vind je de naam en het nummer van de oogschaduw, dit is de 81130 Charcoal.
In totaal heeft e.l.f. in deze single eyeshadow collectie 10 kleurtjes: 81121 Sand Dollar, 81122 Butter Cream, 81123 Wild Wheat, 81124 Saddle, 81125 Pebble, 81126 Coffee Bean, 81127 Mystic Moss, 81128 Raspberry Truffle, 81129 Amethyst en dus deze 81130 Charcoal.

Wanneer je de verpakking verwijdert zit er om het oogschaduwdoosje zelf ook nog een zwart geribbeld kartonnetje, zodat hij dubbel beschermd is.

Het oogschaduwdoosje zelf is ook matzwart met witte letters en ziet er lekker modern, strak en luxe uit. Op de voorkant van het doosje staat alleen het e.l.f. logo en ‘Single Eyeshadow’ gedrukt en door een smalle doorzichtige opening aan de bovenkant kun je zien welke kleur het doosje bevat, wat het zoeken in je stash wat handiger maakt.

Als je het doosje omdraait zie je ook op de achterkant het nummer en de naam van de oogschaduw nogmaals vermeld staan.

Het doosje voelt echt  heel stevig aan en opent en sluit makkelijk. Wanneer je doosje opent zie je dat er over de oogschaduw zelf ook nog een hard plasticje ligt dat de oogschaduw nog eens extra beschermt.

Voor een budgetmerk is het doosje van deze oogschaduw best luxe uitgerust, want als je het opent zie je dat er aan de bovenkant nog een klein langwerpig spiegeltje zit, zodat je je oogschaduw ook makkelijk kunt bijwerken wanneer je geen spiegeltje bij de hand hebt.
De naam Charcoal van deze oogschaduw betekent ‘houtskool’ en slaat op de vrij donkere kleur dat het heeft. Echt zo donker als houtskool is hij echter niet, maar wel heel donkerblauw, tegen zwart aan.
De oogschaduw voelt inderdaad heel lekker zacht aan wanneer ik voor het swatchen mijn vinger er overheen haal en ook zit er meteen een flinke hoeveelheid kleur op mijn vingertop. Van de glittertjes die ik in het doosje zie is er op de swatch eigenlijk niet zoveel te zien.

Op de ogen blijft deze oogschaduw met een goede oogschaduwbasis een dag prima zitten, voelt ook op je oogleden heerlijk zacht en fijn aan en gaat niet heel snel creasen. Deze Charcoal is een mooi kleurtje om je over je gehele ooglid aan te brengen of te gebruiken als accent voor in je crease of buitenste ooghoek.

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f. single eyeshadows zijn voor € 3,50 per stuk verkrijgbaar via de website www.eyeslipsface.nl

3 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) single eyeshadow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.