Categorieën
Beauty Make-up

e.l.f. (Eyes Lips Face) Blush

Ik heb nu al een heel aantal producten van het leuke budgetmerk e.l.f. geprobeerd, maar een blush ontbrak nog in het rijtje. Zoals ik al eerder vertelde heeft Eyes Lips Face een 1 Euro-, Studio- en Minerale lijn en ik heb de blush uit de Studio lijn aan een kritische test onderworpen!

e.l.f. vertelt over deze blush dat het een zijdezachte finish heeft en makkelijk en op een mooie subtiele manier in je huid te blenden is. Verder belooft het je jukbeenderen en/of de appeltjes van je wangen een mooie gezonde en glanzende glow te geven. Deze blush is afkomstig uit de Studio lijn en bevat onder andere minerale olie dat je huid verzorgt.

Je kunt kiezen uit 9 verschillende kleurtjes: 83131 Peachy Keen, 83132 Tickled Pink, 83133 Candid Coral, 84134 Mellow Mauve, 83135 Berry Merry, 83136 Blushing Rose, 83137 Pink Passion, 83138 Fushia Fusion en 83139 Gotta Glow.

Op het kleurvoorbeeldje op de website van e.l.f. leek deze 83138 Fushia Fusion een mooi en niet al te opvallend oudroze kleurtje te hebben.

De blush komt net als alle producten van e.l.f. in een mooi matzwart doosje met in dit geval roze accenten. Het middelste gedeelte van de verpakking is transparant waardoor je het doosje en de kleur van de blush al een beetje kunt zien.

Wanneer je de verpakking openmaakt komt het doosje tevoorschijn dat er hetzelfde uitziet als de single eyeshadow en mooi matzwart en heel stevig is. Op de voorkant van het doosje staat duidelijk vermeld dat het een blush is en het doosje opent en sluit goed.

Helemaal onderaan de verpakking staat al vermeld dat de blush een spiegeltje bevat en wanneer je het doosje opent zie je die bovenaan tevoorschijn komen. Altijd handig om je blush aan te brengen of bij te werken. Op onderstaande foto zie je overigens op het spiegeltje een beschermend plasticje met het e.l.f. logo geplakt, die hoort als bescherming over de blush heen.

Met het openen van het doosje komt de prachtige kleur van de blush tevoorschijn en wat meteen opvalt is de grote hoeveelheid glitters die het heeft, wauw! Dat heb ik nog niet eerder zo bij een blush gezien.

De blush geeft een mooie hoeveelheid kleur af en ook in de swatch zijn de glitters overduidelijk aanwezig. Wel is de blush behoorlijk brokkelig van structuur en is het een beetje jammer dat het doosje na gebruik onder de korreltjes en poeder zit. Het is daarom ook handig om het plasticje naderhand weer over de blush te doen, zo houd je de schade nog enigszins beperkt.

Op de huid geeft de Fushia Fusion een iets donkerder kleur roze dan ik had verwacht, maar is alsnog niet heel overdreven fel of aanwezig. Ook geeft de blush een mooie glans en de glittertjes die het heeft zijn vooral in de zomer of met een feestje heel mooi. Jup, ook dit is weer een prima product van e.l.f.!

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f. blushes zijn voor € 3,50 per stuk te verkrijgen via de website www.eyeslipsface.nl

7 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Blush”

Deze is mooi zeg! Ik twijfelde tussen Tickled Pink en deze en heb toch voor Tickled Pink gekozen. Maar denk dat ik dit kleurtje met een volgende bestelling nog wel ga bestellen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.