Categorieën
Beauty Nagels

Deze lakjes had ik je nog niet laten zien! – Ciaté, Pupa en Barry M

Met een mand vol mooie spulletjes om te reviewen willen sommige items er nog wel eens een beetje bij inschieten. Je komt er op één of andere manier steeds maar niet aan toe of je hebt collecties die je eerder moet laten zien. Daarom vandaag onder het motto ‘beter laat, dan nooit’ swatches van het Pupa Nail Art Kit 994 Silver Grey Violet, twee lakjes van Ciaté en een roze neon lakje van Barry M!

Ik begin met het Pupa Nail Art Kit in 994 Silver Grey Violet, waarvan ik een tijdje geleden ook het zusje 907 Silver Blue heb laten zien. In het zwart vierkante doosje zitten twee kleine flesjes van 5 milliliter, een zilveren en een violet paarse.

Als eerste breng je de zilveren Art Base op je nagels aan, dan wacht je even tot deze droog is en ga je hier vervolgens met de Art Top overheen. Op de achterkant van het doosje staat dat je zo’n 4 minuten moet wachten tot de basislak droog is maar bij mij was dit al wel eerder het geval, dat moet je gewoon zelf even in de gaten houden. Nadat ik één laagje van de paarse cracklelak had aangebracht begon deze vrijwel meteen te breken en was ook supersnel droog.

Twee laagjes van de Art Base, die hiermee prima dekt.

Eén laagje van de Art Top eroverheen.

Hoewel veel meiden nu wel een beetje klaar zijn met de crackletrend vind ik dit setje toch nog wel erg leuk, vooral de paarse cracklelak vind ik mooi en weer eens wat anders dan wit, zwart of zilver. Wel moet je oppassen dat je er een niet al te dikke laag van aanbrengt, want dan krijg je net als bij mij dat de lak vrij grof breekt.
Leuk is dat de Nail Art Kits op www.pupa-makeup.nl nu afgeprijsd zijn van € 12,50 naar € 9,95 en wanneer je er twee besteld krijg je er ook nog eens een dubbelzijdige Pupa nagelvijl t.w.v. € 6,95 gratis bij!

Afgelopen najaar kwam Ciaté met de Heritage collectie met daarin onder andere de 078 Fit for a queen, een mooi zilverkleurig glitterlakje.

Ook kwam Ciaté rond die tijd met een lijn cracklelakjes met de naam Colour Smash. Deze crackle nagellak is verkrijgbaar is 3 verschillende kleuren: Black, Silver en White.

Twee laagjes Fit for a queen, waarmee het lakje goed dekt.

Hier overheen één laagje van de Colour Smash  Black.

De Colour Smash Black cracklelak breekt snel en mooi en droogt mat op. Met de 078 Fit for a queen eronder is dit niet perse mijn favoriete combinatie, maar je kunt natuurlijk met allerlei kleurtjes variëren. Ik vind deze Colour Smash cracklenagellak op zich wel leuk, maar het idee en de kleurtjes zijn natuurlijk niet heel vernieuwend.

De Ciaté lakjes zijn voor € 11,99 per stuk onder andere te verkrijgen via de webshop van Ciaté en Het Cosmeticahuis (bij het Cosmeticahuis krijg je het tweede Ciaté lakje met de code 37FNUAQTDH nu voor de helft van de prijs!).

Als laatste een lakje van Barry M, uit de Nail Paint Neon collectie. Naast deze knalroze Neon Pink is er ook een Neon Yellow en een Neon Green. Het Neon Pink flesje is hetzelfde als die van de gewone Nail Paint by Barry M lakjes die ik je gisteren heb laten zien en bevat ook 10 milliliter.

De dekking van dit lakje viel me iets tegen, ik heb er drie laagjes van aangebracht om de kleur echt goed dekkend en intens roze te krijgen. Behalve de knallend roze kleur heeft de Neon Pink ook nog een soort apart glanzende finish over zich waardoor het al met al best een bijzonder lakje is.

Ik vind deze Neon Pink een grappig lakje maar weet niet of ik ‘m vaak zal gaan dragen, het kan toch snel een beetje trashy overkomen..

Het Barry M Neon Pink lakje is voor € 3,99 te verkrijgen bij Alice & Jo.

Q: Welk van bovenstaande lakjes vind jij het leukst?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Deze lakjes had ik je nog niet laten zien! – Ciaté, Pupa en Barry M”

Oei, nee… Deze lakken zijn niet echt mijn ding. Ik vind de eerste crackle combinatie wel leuk, maar de andere vind ik wat saai en het lakje van Barry M vind ik inderdaad vrij trashy (die kleur is gewoon trashy, helaas..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.