Categorieën
Beauty Nagels

Nail Paint by Barry M

Barry M is een merk wat ik ken van naam en waar ik wel eens wat van voorbij heb zien komen, maar waar ik zelf nog niet eerder kennis mee heb gemaakt. Het merk is in Nederland helaas niet in de winkel verkrijgbaar, maar wel heeft webshop Alice & Jo een heel breed aanbod Barry M producten, variërend van lipgloss, lipstick, eyeliner, blush en ook diverse soorten nagellakjes: Nail Effects Crackle, Nail Effects Croc, Nail Paint Neon, Nail Effects Foil en de Nail Paints by Barry M!

Op de website van Alice & Jo is te lezen dat deze nagellak al meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept, dat belooft dus veel goeds! De Nail Paint by Barry M is er in zo’n 50 verschillende kleuren en biedt daarmee lekker veel diversiteit en keuze. Van al die prachtige kleurtjes heb ik de volgende vier voor je geswatched: 165 Burgundy, 295 Pure Turquoise, 309 Strawberry Ice Cream en 318 Peach Melba.

De flesjes vind ik er prima uitzien, ze zijn mooi stevig, hebben een niet te grote en niet te kleine dop en een fijn smal formaat en bevatten 10 milliliter. Ook op het kwastje heb ik verder niets aan te merken, dat lakt prima.

Wat me opvalt is dat de lak redelijk dun is en daarmee een klein beetje onhandig en snel wat streperig lakt. Het vergt daarmee wel even wat geduld om het netjes en streeploos aan te brengen, maar dan is het resultaat op zich prima.

165 Burgundy is een kleur die op dit moment superhip is. Het is een prachtig donkerrood lakje met een wat paarsige gloed en hele kleine glittertjes erin. Ik vind deze niet zo heel makkelijk lakken, maar geeft uiteindelijk wel een heel mooi classy resultaat.

Ik ben echt dól op dit soort kleurtjes als de 295 Pure Turquoise, het staat zo lekker fris, vrolijk en zomers! Op dit lakje heb ik helemaal niets aan te merken, het dekt met twee laagjes uitstekend en geeft een mooie creamy finish.

I totally love deze 309 Strawberry Ice Cream, wat een prachtig creamy zachtroze kleurtje is dit! Hoewel het een licht kleurtje is, dekt ook deze prima met twee laagjes.

Net als de turquoise en zachtroze hierboven vind ik ook deze 318 Peach Melba geweldig! Ik denk dat lichtroze, nude en dit soort peachy kleurtjes met een creamy echt mijn favoriete soort nagellakjes zijn, ik word er helemaal blij van!

Pluspunten
De Barry M Nail Paints zijn verkrijgbaar in zo’n 50 prachtige kleurtjes!
Dekken goed en zijn snel droog
Hebben met € 3,99 op zich een redelijke prijs

Minpunten
Lak is vrij dun en brengt daarmee niet zo heel fijn aan
Alleen online verkrijgbaar

De Nail Paints by Barry M zijn voor € 3,99 (exclusief € 2,95 verzendkosten) per stuk verkrijgbaar bij Alice & Jo

Q: Welk van bovenstaande lakjes vind jij het mooist? Ben jij bekend met nagellak van Barry M?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

27 reacties op “Nail Paint by Barry M”

Ik heb een blauwe van Barry M en die vind ik zo fijn! Gekregen van een vriendinnetje uit Engeland.. Was niet zo blij toen ik erachter kwam dat je ze in Nederland alleen online kan kopen. Ik wil zo graag die Croc Effects nog hebben, die lijkt me geniaal. Ik vind trouwens dat het heel lang goed blijft zitten, langer dan andere nagellak die ik heb..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.