Categorieën
Beauty Nagels

DA Glam & Glitter nailpolish – de ultieme kerstlakjes!

Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn we allemaal druk bezig uit te zoeken welke kleur we op onze nagels gaan dragen en mocht je nou nog werkelijk geen idee hebben heb ik vandaag wellicht een goede tip voor je. Ik heb namelijk de ultieme kerstlakjes gevonden: de DA Glam & Glitter nailpolishes!

De lakjes komen in een elegant flesje met een langwerpige, glanzende dop en bevatten 9 milliliter. Een beetje jammer is dat de lakjes alleen nummers en geen namen hebben meegekregen: 101, 102, 103, 104, 105, 106, 108, 111 en 114. Op onderstaande foto zie je mijn drie favoriete kleurtjes uit de Glam & Glitter lijn: 102, 104 en 105.

De Glam & Glitter nagellak is het gehele jaar bij DA verkrijgbaar, maar lijken echt speciaal gemaakt voor de feestdagen met de prachtige glitterende kleurtjes. De langwerpige dop met daaraan het kwastje houdt erg prettig vast, het lijkt helemaal aangepast aan de vorm van je hand/vingers. De lakjes hebben een vrij kort, maar fijn breed kwastje waarmee je netjes kunt werken.

Al vanuit de flesjes vind ik de lakjes er echt supermooi en geweldig glamourous uitzien, ze hebben alledrie sowieso een hele mooie kleur maar al die duizenden kleurige glittertjes maken het wel echt helemaal af. Ik was vooraf wel heel nieuwsgierig of de lakjes goed zouden dekken, vooral gezien de lage prijs van € 2,99. Helaas werd ik hierin een beetje teleurgesteld, ze zijn met één laagje allemaal behoorlijk sheer en je hebt van ieder lakje daarom ook zeker twee, eigenlijk drie laagjes nodig.

102 is een prachtig lichtroze lakje met prachtige kleine blauwe, zilveren, groene, paarse glittertjes. Vooral dit lakje heeft zeker drie laagjes nodig en dan nog zie je mijn nagels erdoorheen, maar desalniettemin vind ik ‘m erg pretty!

104 vind ik een écht kerstlakje met de kersenrode kleur en de roze, paarse en blauwe glittertjes. Dit lakje is op zich met twee laagjes redelijk dekkend, maar met drie is ie nog net wat mooier.

De 105 heb ik de afgelopen dagen op mijn nagels gedragen en ik denk dat dit toch mijn favoriet is. Ik vind de donkerpaarse kleur erg mooi voor deze tijd van het jaar, hij is met twee laagjes redelijk dekkend en heeft ontelbaar veel prachtige roze/paarse mooie, fijne glittertjes.

Een klein nadeel van glitterlakjes in het algemeen is dat ze erg lastig van je nagels te verwijderen zijn en dat is ook met deze niet anders, helemaal omdat je er minimaal drie laagjes van aan moet brengen. Dit houdt me altijd een beetje tegen om glitterlakjes als deze te dragen, maar met de feestdagen ga ik zeker voor één van deze prachtige lakjes!

Pluspunten
Mooie, elegante flesjes
Prachtige kleurtjes met veel fijne, glittertjes
Lakken fijn
Kosten slechts € 2,99

Minpunten
Lakjes zijn nogal sheer en met drie laagjes pas echt dekkend
Door de vele glittertjes zijn ze lastig van je nagels te verwijderen

De DA Glam & Glitter lakjes zijn voor  2,99 per stuk verkrijgbaar bij de DA drogist.

Q: Welk van deze drie glitterlakjes vind jij het mooist?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “DA Glam & Glitter nailpolish – de ultieme kerstlakjes!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.