Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Clump Defy Extensions mascara

We hebben jaarlijks heel wat mascara’s in onze handen en op onze wimpers, maar er zijn er altijd maar een paar die ons echt bijblijven. Vanzelfsprekend zijn dat degenen die ons in een handomdraai voorzien van oneindige wimpers en zo eentje is definitely de Max Factor Clump Defy Volumising mascara, die al heel lang favoriet is. Afgelopen maand heeft Max Factor een naar eigen zeggen overtreffende versie van de Clump Defy mascara gelanceerd: de Clump Defy Extensions. Natuurlijk hebben wij ook deze uitvoerig getest!

Volumineus, lang en zonder klontjes, that’s how we like our lashes. Met de nieuwe 3-in-1 Clump Defy Extensions mascara van Max Factor zou dat helemaal goed moeten komen, want deze belooft tot 200% meer volume en lengte en mooi gescheiden en gedefinieerde wimpers zonder klontjes.

De verpakking van de mascara is vrijwel hetzelfde als de voorganger, alleen heeft deze met de gouden accenten een nog wat luxere uitstraling. Het geheim van de lange, volle en klontvrije wimpers zou ‘m moeten zitten in de formule met nylon vezels, die zich hechten aan de toppen van de wimpers en deze hierdoor optisch verlengen. Daarnaast is de ruimte tussen de haartjes van het borsteltje minimaal en moeten klontjes hierdoor verleden tijd zijn.

De gewone Max Factor Clump Defy Volumising mascara geeft met één á twee laagjes mooi lange, volle en gesepareerde wimpers en dat is met deze Extensions variant (gelukkig!) niet anders. Of we nu echt heel veel verschil merken tussen de gewone en de Clump Defy en Clump Defy Extensions, niet echt, maar het is en blijft een fijne mascara.

De Max Factor Clump Defy Extensions mascara is voor € 14,99 verkrijgbaar bij drogisterijen in de kleur Black.

Q: Heb jij de Max Factor Clump Defy mascara al geprobeerd? En deze nieuwe Extensions variant?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.