Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Clump Defy Volumising mascara

Oeh, wat zijn er de laatste tijd lekker veel nieuwe mascara‘s om te reviewen! Zeker Max Factor blijft met nieuwe varianten komen en als je By Sjanty op de voet volgt zal het je niet zijn ontgaan dat de Wild Mega Volume mascara goed in de smaak is gevallen. Zal dit ook gelden voor de wat meer kolossale Clump Defy? We shall see!

Eerst maar even wat info en feitjes over deze nieuwe Clump Defy: het belooft een mascara te zijn die je wimpers van wortel tot punt een lekkere dosis volume geeft ZONDER klontjes, ongeacht het aantal laagjes dat je aanbrengt. Wauw, dat zou wel heel fijn zijn, want als ik érgens een hekel aan heb is het dikke aan elkaar geplakte wimpers. Ugh!

Het borsteltje van de mascara ziet er prima uit: het is niet onwijs groot, heeft een klein knikje en de gelijke en vrij kleine afstand tussen de kammetjes moet de kans op klontjes minimaal maken. Daarnaast blijkt het borsteltje ook te zijn voorzien van de zogenaamde Clump Defy formule met wax en klei die als het ware een flexibel laagje op je wimpers legt waardoor je de mascara in laagjes kunt opbouwen en ook later op de dag nog bij kunt werken.

Nou, kijk het resultaat eens, ik ben er best enthousiast over! De mascara zorgt voor mooie intens zwarte, volle, lange klontvrije wimpers en brengt heel makkelijk en snel aan. Ja hoor, Max Factor heeft gewoon nóg een hele fijne mascara geproduceerd!

De Max Factor Clump Defy Volumising mascara is voor € 14,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze mascara?

20 reacties op “Max Factor Clump Defy Volumising mascara”

Max Factor mascara’s vind ik vaak wel goed, met een uitzondering hier en daar. Deze lijkt me daarom ook wel weer erg fijn. Toch moet ik zeggen dat ik ze stiekem best wel duur vind (geworden) hoor. 15 euro voor een drogisterijmascara vind ik gewoon echt best wel veel. Gelukkig hebben we het Kruidvat nog met regelmatig een actie hier en daar 🙂

Ik ben deze toevallig ook net zelf aan het testen en ik vind hem tot nog toe errrg fijn! <3 Niet heel erg volumizing, maar mijn wimpers separeren doet hij ongetwijfeld goed! Mooi effect geeft hij ook op jouw wimpers! MaxFactor blijft toch een van de koplopers op het gebied van mascara's hé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.