Categorieën
Beauty Make-up

Max Factor Wild Mega Volume Mascara

Ha fijn, weer een nieuwe Max Factor mascara! Als het aankomt op mascara ben ik niet echt merkvast, ik vlieg net zo makkelijk van Rimmel naar Benefit en van Maybelline naar juist, Max Factor. In de Wild collectie vind je behalve een aantal mooie oogschaduwmono’s en oogschaduwpotloden ook een splinternieuwe wilde mascara, de Wild Mega Volume Mascara. Zou het wat fijn? Ik laat het je zien!

Goed, de Wild Mega Volume Mascara dus. Een mascara die lekkere volle wimpers belooft dankzij het zogenaamde Amplifier borsteltje met zandlopervorm dat holle, zachte vezeltjes heeft die de mascara gemakkelijk opnemen. De ronde bovenkant is voorzien van wat langere haartjes zodat iedere wimper mooi gedefinieerd wordt en er maximaal volume ontstaat. Klinkt op zich niet verkeerd, toch?

Met het borsteltje van de Wild Mega Volume Mascara is op het eerste gezicht weinig mis mee, ziet er prima uit. Toen ik het deze voor de eerste keer uit de huls haalde zat er echter een hele klont mascara aan vastgekleefd, dus mocht je dat ook hebben: eerst even goed afvegen aan de rand voor je ermee naar je wimpers gaat.

MF-mascaraDan het resultaat: ik ben aangenaam verrast! Als je even goed oplet dat er niet teveel mascara aan het borsteltje zit krijg je mooie lange, volle, gesepareerde en sprekende wimpers. Jup, deze krijgt een plaatsje in m’n everydaybakje!

De nieuwe Max Factor Wild Mega Volume Mascara is voor € 10,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos en Kruidvat.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze mascara?

12 reacties op “Max Factor Wild Mega Volume Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.