Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover

Het uitproberen of gebruiken van nieuwe The Body Shop make-upjes staat voor mij gelijk aan een big smile on my face, maar ook met lekkere verzorgingsproducten van deze fijne winkel kun je me heel blij maken. Onlangs is er weer een nieuwe lijn gelanceerd, genaamd Camomile, waarmee je je make-up grondig maar op een tegelijkertijd ook milde manier verwijdert. Maak kennis met de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover!

Het komt je vast niet heel onbekend voor: je wil dat je make-up koste wat kost de hele dag ramvast blijft zitten en dus kies je ’s morgens voor een waterproof oogpotlood/eyeliner en een waterproof mascara. Alles is de hele dag prima blijven zitten, niks aan de hand, maar dan komt het moment dat je alles ’s avonds maar wat graag weer van je ogen wil hebben. Boenen, boenen, boenen en het enige dat ervanaf komt zijn kleine zwarte korreltjes met rode, brandende en trekkende ogen als gevolg. Arggh!

Met de nieuwe Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover van The Body Shop moet dit allemaal tot de verleden tijd behoren want deze remover belooft zijdezacht en heel lief voor je huid te zijn. De Camomile waterproof make-up remover is voorzien van een zogenaamde dual-phase formule en Community Fair Trade kamilleolie die make-up op een snelle, maar tegelijkertijd ook milde manier belooft te verwijderen. Wel zo fijn voor de gevoelige huid rondom je ogen, nietwaar.

Ik heb de waterproof remover natuurlijk even grondig getest en heb hiervoor het Make Up For Ever Aqua Eyes waterproof oogpotlood gebruikmt. Believe me, deze is écht waterproof. Toch blijkt de Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover daar geen problemen mee te hebben, want met slechts één veegje is het intens zwarte lijntje zo goed als verleden tijd.

Behalve heel doeltreffend is de remover ook inderdaad heel zacht en gelukkig niet te vettig. Ja, echt fijn spul! Kunnen wij weer met een gerust hart aan de waterproof make-up, ladies!

De Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover is voor € 12,00 (100 ml) verkrijgbaar bij The Body Shop.

Q: Wat denk je van deze make-up remover, ben je er benieuwd naar geworden?

22 reacties op “The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-up Remover”

Whooow met één veeg al zoveel weg, ja dat is zeker een goede reiniger. Ik gebruik op dit moment waterproof eye make-up remover van Sephora. Gekocht voordat de Sephora wegging uit Nederland. Hij is nu al voor de helft op. Als hij straks op is, moet ik toch op zoek naar een andere remover. Dit lijkt me wel een hele goede optie, alleen wel ietsjes duurder dan wat ik nu heb helaas. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.