Categorieën
Beauty Haar

By Sjanty test: Luxury for Princesses Clip-in Hair extensions

Een jaar of twee, drie geleden was ik mijn lange haar ineens he-le-maal zat en dus gaf ik mijn zusje de opdracht er de schaar in te zetten. Dat was niet tegen dovemansoren oren gezegd want ze stond nog net niet met de schaar in het rond te zwaaien om mijn lange lokken om te toveren naar een pittig bobje à la Victoria Beckham. Ik was er een tijdje hartstikke blij mee, maar aangezien het toch aardig wat onderhoud en werk kostte heb ik mijn haar inmiddels alweer tot op schouderhoogte laten groeien. Toch gaat het me nog niet snel genoeg want ik droom regelmatig van een prachtige, volle bos haar tot aan mijn kont waarmee ik lekker in het rond kan zwaaien. Ha, guess what: deze droom is inmiddels werkelijkheid geworden met de Luxury for Princesses hair extentions die ik heb mogen testen!

Zelf heb ik al eerder hair extensions geprobeerd, de zogenaamde Flip In Hair, maar deze draag ik eigenlijk nooit. Het is op zich een heel handig systeem met het visdraadje, maar het blijft gedurende de dag toch niet helemaal goed op z’n plek zitten en ook krijg ik ongelooflijk de kriebels van het haar. Ik was daarom erg nieuwsgierig naar de Clip-in Hair Extensions van Luxury for Princesses, die zijn gemaakt van human hair, oftewel menselijk haar.

Ik mocht een set van 180 gram Princess Super Deluxe Hair proberen en ging voor kleur 4 Chocolate Brown, die het beste bij mijn haarkleur leek te passen. Het is altijd een beetje lastig om dit aan de hand van een foto te bepalen, maar als je heel erg twijfelt kun je Luxury for Princess altijd een foto van jouw haarkleur mailen en dan helpen ze jou de juiste kleur te kiezen.

Het Princess Super Deluxe set bevat in totaal 10 stroken haar: 1 van 20,3 cm met 4 clipjes, 2 van 2,5 cm met 1 clipje, 3 van 10,2 cm met 2 clipjes en 4 van 15,2 cm met 3 clipjes, zoals je hieronder op de foto uitgestald ziet liggen.

Wat me meteen opviel is dat de extensions heerlijk zacht en heel mooi glanzend zijn en daarmee heel echt aanvoelen. Aangezien mijn zusje bij ons degene met verstand van haar is heeft zij de extensions bij me aangebracht en heeft ze ze allereerst even goed doorgekamd. Vervolgens heeft ze eerst de grootste streng haar achterop mijn hoofd aangebracht en is daarna overgegaan tot de zijkanten. De clipjes zijn heel gemakkelijk aan je haar te bevestigen en eigenlijk voel je er ook weinig tot niets van, ik vind het in ieder geval veel prettiger zitten dan het draad van Flip In Hair extensions.

Ik vind het uiteindelijke resultaat echt amazing: WOW! wat heb ik een geweldige bos haar zo, zeg! Het is wel even heel erg wennen ineens zoveel haar om je heen te hebben, maar na een paar minuten was het net alsof het mijn bloedeigen haar was. De kleur 4 Chocolate Brown van de extensions is ook warempel praktisch hetzelfde als mijn eigen haarkleur en smelt zo mooi samen met mijn eigen haar.

Een groot voordeel ten opzichte van Flip In Hair extensions is dat deze Clip-ins veel beter blijven zitten, je kunt er gewoon alles mee doen zonder dat ze ook maar een centimeter verschuiven. Ook is het bevestigen door middel van de clipjes niet schadelijk voor je haar en dus kun je de extensions met een gerust hart zo vaak dragen als je maar wilt.

Nog een pluspunt van de Clip-in Hair extensions is dat je ze gewoon kunt kleuren, föhnen, krullen en stijlen (daarbij wel een serum of beschermende spray gebruiken!) en dat je ze kunt verzorgen zoals je je eigen haar verzorgt. Om de extensions zo lang mogelijk mooi te houden wordt aangeraden ze eens in de twee à drie weken te wassen met shampoo en conditioner en af en toe te verwennen met een haarmasker.

Nog even een paar snelle weetjes over deze Clip-in Hair Extensions:
Om Clip-in Hair extensions te kunnen dragen moet je haar minimaal 15 cm lang zijn, als het korter dan 15 cm is lopen de extensions namelijk niet mooi over in je eigen haar. Verder kun je de extensions beter niet dragen als je gaat zwemmen of slapen, dit om klitten en beschadiging van het haar te voorkomen.

Luxury for Princesses Clip-in Hair Extensions zijn te bestellen in sets van 120 gram (€ 70,00), 160 gram (€ 90,00) en 180 gram (€ 115,00) via de Luxury for Princesses website

Q: Heb jij wel eens hair extensions gedragen of overweeg je ze misschien aan te schaffen?

24 reacties op “By Sjanty test: Luxury for Princesses Clip-in Hair extensions”

Ik heb ook een set extensions van Luxury For Princesses, ze zijn erg fijn en voelen zacht aan. Alleen draag ik ze nooit, heb zelf al redelijk lang en dik haar van mijzelf, als ik dan extensions in doe ziet het er niet uit 😛

Wow, die staan je echt heel erg mooi! Ik twijfel ook al tijden over extensions, maar ik heb een beetje een lastige haarkleur met highlights en en ik vind ze toch nog best prijzig.. Eeuwige twijfel want ik vind het zo mooi staan bij een heleboel meiden.
Zou je misschien een update willen doen over een tijdje over hoe goed de extensions blijven?

Heel gaaf! Ik heb altijd lang haar gehad en vorig jaar er zelfs doublehair van Balmain in gehad waar ik heel tevreden over was, maar in een opwelling heb ik de extensions eruit laten halen en mijn haar ook tot een lange bob laten knippen. Heb ik nu enorme spijt van want volgend jaar op mijn bruiloft wil ik absoluut weer lang blond haar hebben en opnieuw extensions nemen. Ik moet zeggen dat dit misschien wel een goed alternatief is. Kun je je haar nog opsteken met de clipjes? Of ga je dan de clipjes zien?

hallo,

ik heb de choclate brown nummer 4 180 gram ook besteld.
heb ze nog niet binnen, Maar zijn de extensions niet te glanzend dat het nep lijkt? mijn haar glanst namelijk niet zo erg en is best mat. met mijn vorige extensions zag je het niet maar valt het mee met deze extensions of glanzen ze erg?

Ik heb zelf ooit extensions gehad en was er helemaal weg van. Wil het nu heeel graag weer. maar gezien mijn haar verschillende kleuren blond door blonde plukjes en bruine plukjes heeft durf ik niks te kopen. Ik weet echt niet welke kleur goed is 🙁 In dat geval is 150 euro nml wel veel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.