Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers en 1 nieuwe Ultimate Nudes

Na het vijftal mooie nieuwe Colour & Go lakjes dat ik je gisteren heb laten zien is het vandaag tijd voor een paar nieuwe aanwinsten van de grote zus van Essence, namelijk Catrice. Ik moet zeggen dat ik veel van de nieuwe kleurtjes allemaal wel een beetje op elkaar vindt lijken en het jammer vindt dat ze allemaal vrij donkere kleuren hebben, maar dat hoort natuurlijk wel bij het najaar dat eraan komt. Om een lang verhaal kort te maken: kijk mee naar de swatches van 5 nieuwe Catrice nagelkleurtjes!

Ik heb vandaag de 4 nieuwe Ultimate Nail Lacquers 870 Copper Cabana, 890 How I Matt Your Mother, 910 Oh My Goldness! en 915 George Blueney en één nieuwe Ultimate Nudes voor je, de 100 Sky & Seine.

Naast de 900 Steel My Heart! en 905 Steel My Soul blijkt er dus nóg een lakje met het zogenaamde brushed metal effect te zijn en dat is de 890 How I Matt Your Mother.

870 Copper Cabana is een koperkleurig lakje dat persoonlijk niet helemaal mijn ding is en dat zal te maken hebben met het nogal aanwezige metallic laagje dat eroverheen ligt. Verder is het een lakje dat met twee laagjes prima dekt, al moet je wel oppassen voor strepen.

890 How I Matt Your Mother (twee laagjes) is er dus nog één met het zogeheten brushed metal effect en heeft net als de 900 Steel My Heart! en 905 Steel My Soul een semi-matte finish. Waar de andere twee flink versierd waren met glitters is deze egaal van kleur en daardoor komt het matte effect iets beter en meer naar voren.

910 Oh My Goldness! (twee laagjes) is een lakje dat je nagels lekker op doet vallen met de goudbruine kleur, het metallic en de flinke dosis glitters. Op zich een mooi lakje, maar het metallic gebeuren vind ik zelf een beetje too much.

915 George Blueney (love the name!) is een goed dekkend lakje met een prachtige kobaltbauwe kleur en valt een beetje in dezelfde categorie als de 870 Copper Cabana en de 910 Oh My Goldness!: metallic met glitters.

Ook is er een nieuw Ultimate Nudes lakje (twee laagjes) die de naam 100 Sky & Seine heeft gekregen. Het lakje heeft een heel mooi caramelbruin kleurtje en een verrassende parelmoer finish waar ik eerst wel even aan moest wennen, maar wat uiteindelijk toch best een heel mooi effect geeft.

De nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze 4 nieuwe Ultimate Nail Lacquers en de nieuwe Ultimate Nudes kleur?

21 reacties op “Swatches 4 nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers en 1 nieuwe Ultimate Nudes”

Ik vind de nieuwe kleurtjes van Catrice wel erg leuk. Alleen zitten er ook kleuren tussen die ik niet zo snel zou dragen. Van deze kleurtjes vind ik de How I Matt Your Mother en Sky & Seine wel erg mooi. Die zou ik zelf zeker wel dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.