Categorieën
Beauty Make-up

CK One Volumizing mascara

Voor mannen is het allemaal één pot nat: een mascara is toch een mascara? Oh no guys, echt niet! Mascara kan je oneindige wimpers, maar ook de nachtmerrie van iedere mascara-dragende vrouw geven: spinnenpoten. In welke van deze 2 categorieën de nieuwe Volumizing mascara van CK One valt zie je vandaag!

Drie kernwoorden die aan deze nieuwe mascara zijn meegegeven zijn: krachtig. dramatisch en intens. Kijk, dat klinkt ons als muziek in de oren! De CK One Volumizing mascara is voorzien van een innovatieve lycra-technologie die belooft elke wimper te verlengen, krullen en voller te maken zonder een dik en zwaar aan elkaar klevend hoopje wimpers over te houden.

De CK One Volumizing mascara is verkrijgbaar in de kleuren  700 brown, 800 black en 810 Extreme black en heeft een heel mooie, moderne zwart-wit look. De dop is glanzend wit en de (semi-mat) zwarte onderkant voelt een klein beetje stug aan, waardoor deze heel prettig vasthoudt.

Het borsteltje van deze mascara heeft in het midden een soort kniekje waarmee je iedere wimper makkelijk kunt voorzien van een laagje mascara en ze mooi kunt separeren.

See for yourself: het resultaat van de CK One mascara is zeker niet verkeerd! Het zorgt voor lange, volle en gesepareerde wimpers en een mooie open blik en het klontgevaar is minimaal. Al met al is deze mascara echt het proberen waard!

De CK One Volumizing mascara is vanaf half januari voor € 22,50 verkrijgbaar bij geselecteerde Douglas winkels (Kalverstraat Amsterdam, Groningen, Roosendaal, Nijmegen Burgtstraat, Rotterdam Lijnbaan en Haarlem) en via de Douglas webshop

Q: Wat vind je van het resultaat van deze mascara? Wat is op dit moment jouw favoriet?

6 reacties op “CK One Volumizing mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.