Categorieën
Celebs Showbizz

Christiano Ronaldo wereldvoetballer van het jaar

Afgelopen maandag was de uitreiking van de Gouden Bal. Dat is dé prijs in voetballand. Christiano Ronaldo mocht de prijs in ontvangst nemen.

ronaldo

Het was een spannende avond voor de voetballer Christiano Ronaldo. Toen hij hoorde dat hij de Gouden Bal won en zich daarmee wereldvoetballer van het jaar mag noemen, liet de macho toch een traantje vallen. Tijdens zijn speech liet de knappe voetballer vallen dat voetballen zonder medespelers heerlijk zou zijn. Maar volgens hem had hij toch die losers om zich heen nodig, om af en toe de bal toe te spelen. En uiteraard ook voor de knuffels nadat er gescoord is. Die ehh… bijzondere speech maakte Christiano extra emotioneel door een traantje te laten. Zo’n grote macho-man  blijkt deze voetballer dus toch niet te zijn. Bekijk hieronder de geëmotioneerde voetballer tijdens zijn speech.

In 2008 werd de Portugese voetballer al beste voetballer ter wereld. Nu mocht hij de prijs weer overnemen van Messi, die de Gouden Bal al vier jaar in zijn bezit had. Het is niet gek dat Ronaldo heeft gewonnen. In 2013 heeft hij maar liefst 69 gescoord in 59 wedstrijden. Daarmee is Christiano Ronaldo toch wel echt een terechte winnaar.

Wat vinden jullie van Ronaldo? 

(Bron: NRC)

Één reactie op “Christiano Ronaldo wereldvoetballer van het jaar”

Zo leuk en dan zijn zoontje….
Ik moest ook bijna huilen omdat zijn moeder in het publiek zat en ze heel blij reageerde…..
Fijn dat ook zijn vrouw aanwezig was.
Wat een geweldige voetballer 😉
Ik ben met die sport opgegroeid……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.