Categorieën
Fashion Tips

De eeuwige perfecte outfit

Uren lang naar je kast staren zonder dat er ook maar íets in je hoofd opkomt aan inspiratie. Het probleem dat iedereen, ook de meest modegevoelige persoon die je kent en de trendzetter waar je je altijd aan vergaapt, wel eens heeft: “wat moet ik in vredesnaam aan?” De tijd tikt door, en er is steeds minder tijd voor twijfels, maar je kunt toch echt niet zonder kleren over straat. Er moet een beslissing genomen worden. Daarom is het handig om een buffer-outfit te hebben voor dit soort momenten. Een outfit die iedereen staat op elk moment. Smoking jasje, t-shirt, jeans. Do we need to say more? Yes we do.

blazer1
Met het smoking jasje van je dromen kun je eeuwig fashionable zijn. Dit item is nog nooit uit de mode geweest en toch blijft het staan alsof het de nieuwste trend is. Hoe ideaal is dat?! Eén keer investeren en de rest van je leven ben je voorzien van de perfecte outfit. Dit jasje kun je dragen op een rokje, of op een korte broek of een ander item uit de keur aan items waarmee het gecombineerd kan worden. Maar als je het dan even echt niet meer weet, zo’n moment dat we allemaal kennen, kun je altijd terugvallen op de combinatie met een jeans en een t-shirt. Een skinny en wit t-shirt met zwarte print doen het al-tijd goed. Hoe kort, lang, dik of dun je ook bent, deze outfit staat iedereen gegarandeerd.

Daarbij werkt een goede outfit inspirerend. Zodra deze, in principe al complete, outfit een lijf vangt, zal er accessoires aan toegevoegd worden en zullen er nog meer ideeën ontstaan met welke broek je het jasje nog meer kunt combineren, en dat andere t-shirt staat er eigenlijk ook te gek onder. En die outfit kan weer met een ander jasje en zo gaat het inspiratieballetje weer rollen.

Beeld: Tumblr

2 reacties op “De eeuwige perfecte outfit”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.