Categorieën
Beauty Nieuws

Catrice Modern Muse

Het is nog een tijdje weg maar toch wil ik je alvast de nieuwe limited edition collectie ‘Modern Muse’ van Catrice laten zien, die in augustus en september 2011 in de winkels zal liggen. Deze lijn is geïnspireerd op stijliconen van de jaren ’60 en bevat vooral veel uitdagende, vrouwelijke en glamourous metallic, bruin, brons en gouden tinten.

Made To Stay Longlasting Eyeshadow

3,49

C40 Lord Of The Blings

C50 Metall Of Honor

C60 Jennifer’s Gold Rush

De Modern Muse collectie bevat drie metallic glanzende crème oogschaduws die beloven lang te blijven zitten, goed gepigmenteerd zijn en niet snel creasen of afgeven.

Precision Eye Pencil

€ 2,29

C60 Khakitoo

C70 I Wood If I Could

C80 Wildthing

In deze limited edition collectie vind je drie nieuwe eyeliners die lang moeten blijven zitten en door de speciale punt makkelijk en precies zijn aan te brengen.

Evolution To Revolution Mascara

€ 4,49

Na Rimmel komt ook Catrice met een 2in1 mascara die je wimpers van twee verschillende effecten voorziet met slechts één product.  Look 1 zorgt voor subtiel en natuurlijk volume l, terwijl je met look 2 intens volume en spectaculaire wimpers creëert. Het geheim zit volgens Catrice in het geïntegreerde ‘brush-stripping’ systeem die afhankelijk van het gewenste effect verschillende hoeveelheden mascara afgeven.

Colour Infusion Longlasting Lip Stain

€ 3,99

C10 Holly Wood

C50 Red & The City

Steeds meer merken komen met lipstains en zo ook Catrice. De nieuwe collectie bevat twee stains die je lippen van een lichte longlasting kleur voorzien en ze tegelijkertijd ook verzorgt met de aanwezige voedende ingrediënten.

Ultimate Nail Lacquer

€ 2,49

C560 Rusty But Sexy

C650 Goldfinger

C460 In The Bronx

C680 Khaki Perry

C620 Captain’s Sparrow Boat

De inmiddels beroemde en geliefde Ultimate Nail Lacquers collectie van Catrice krijgt er vijf nieuwe kleurtjes bij! Deze nieuwe lakjes met elegante metallic tinten geven je nagels moderne sixties-glamour.

 De Catrice ‘Modern Muse’ collectie is vanaf half augustus t/m eind september 2011 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.
Daarna zullen de producten komende herfst ook worden opgenomen in het standaard assortiment van Catrice.

8 reacties op “Catrice Modern Muse”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.