Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Liquid Liners

Het mooi aanbrengen van eyeliner is iets wat veel meiden een lastig klusje vinden en ook ik heb er soms wat moeite mee. Gelukkig zijn er tegenwoordig eyeliners in penvorm die het aanbrengen een stuk vergemakkelijken.
Catrice had al geruime tijd Liquid Liners in het schap liggen, maar heeft ze compleet gerestyled en ik testte ze!

De Liquid Liners zien er een stuk stylisher uit dan voorheen met een smal formaatje, zwarte kleur en strakke, moderne letters. In vergelijking met het vorige formaat ziet de liner er in deze penvorm toch een stuk aantrekkelijker uit.
In het Catrice assortiment vind je in totaal vijf Liquid Liners: de metallic zilveren 020 My Glamourized Me, de metallic gouden 030 I Am Golden Sandy, de metallic bronskleurige 040 Go Get Bronzed en degene die ik testte de zwarte 010 Dating Joe Black en de waterproof zwarte 010 Don’t Leave Me!
Ook deze Liquid Liners hebben weer van die grappige en toepasselijke kenmerkende Catrice  namen!

Zoals je kunt zien heeft de gewone zwarte eyeliner een zwarte huls met witte letters en de waterproof versie een eveneens zwarte huls met turquoise opschrift.
Ook aan de bovenkant van de doppen kun je het verschil tussen deze twee zwarte eyeliners zien, degene met de zwarte bovenkant is de normale zwarte liner en die met de blauwe is de waterproof versie.
Je opent de Liquid Liners door aan het bovenste lange gedeelte te draaien, wat op zich handig is want dan schiet hij niet snel onverwachts open en krijgt de eyeliner minder snel de kans uit te gaan drogen.

De Liquid Liners hebben een spits vilten puntje dat prettig werkt en waarmee je makkelijk precieze en rechte lijntjes kunt zetten. Het puntje is heel scherp en recht en er zitten gelukkig geen vervelende uitstekende haartjes of pluisjes aan.

De pigmentatie van deze eyeliners is dik in orde, ze zijn zwarter dan zwart. Je moet een beetje oppassen dat er niet meteen heel veel op het puntje zit en het teveel eventueel even wat afvegen aan de huls, anders wordt het een knoeiboel op je ogen.

Ik merkte wel wat verschil tussen het aanbrengen van de gewone zwarte liner en de waterproof variant. De gewone zwarte gaf met twee laagjes een voldoende dekkende matte zwarte lijn en bij de waterproof moest ik iets meer laagjes aanbrengen en gaf deze een wat meer glimmend resultaat, zoals je ook bij de swatches kunt zien. Beide liners blijven de gehele dag prima zitten zonder uit te vagen of uit te lopen en behouden hun intens zwarte kleur. Het zal je niet verbazen dat wanneer je de liner op de waterlijn van je ogen aanbrengen de waterproof versie dit wat langer uithoudt dan de gewone liner.

Bij het verwijderen van de liners met make-up remover was de gewone zwarte met twee veegjes voor het grootste gedeelte vrij snel verdwenen, terwijl ik de waterproof er echt af moest boenen. Ook toen ik voor de test wat water over het waterproof lijntje aanbracht liet hij zich nog niet verdwijnen, so waterproof it is! Een klein nadeel is dat wanneer je de waterproof versie van je ogen verwijdert nogal gaat korrelen en allemaal kleine brokjes eyeliner geeft. Al met al zijn het hele fijne en niet dure eyeliners die zich makkelijk aan laten brengen en lang blijven zitten!

By Sjanty vindt deze producten:

De zwarte Catrice Liquid Liners zijn voor € 3,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.
De overige metallic Liquid Liners kosten € 3,79.

6 reacties op “Catrice Liquid Liners”

@PinkFairy

Bij gevoelige ogen kunnen de korreltjes die bij het verwijderen van de waterproof versie ontstaan inderdaad misschien wat vervelend zijn, maar misschien dat je daar minder last van hebt als je het lijntje niet al te dik aanbrengt. Dat zou je dan even moeten proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.