Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Ultimate Colour Lipstick – 140 Pinker-bell

Binnen mijn stash verdwijnen de lipglossjes steeds meer en meer naar de achtergrond en nemen lippenbalsems en lipsticks het rijk over. Tot een paar jaar geleden vond ik lippenstift maar onhandig, maar inmiddels is mijn lipstickliefde behoorlijk gegroeid en daarmee ook mijn stash. Zeker de lipsticks van Catrice zijn aardig in de meerderheid en da’s niet heel raar want ze zijn superzacht, intens van kleur en nog eens lekker betaalbaar ook. Eén van mijn nieuwe favorieten is de Pinker-bell, die ik je vandaag laat zien!

Langzamerhand druppelen de nieuwe Ultimate Colour kleuren 270 Matt-erial Girl, 280 Star Rust en 290 Sweet Coraline de Kruidvat (en Trekpleister) filialen binnen, maar laten we ook vooral de huidige, bestaande kleuren als 140 Pinker-bell niet vergeten.

140 Pinker-bell is een lipstick met een mooie knallende fuchsiaroze kleur en een glanzende, bijzondere finish. Door het fuchsiaroze verschijnt er namelijk een paars/blauwe gloed met een heel klein shimmertje. Nice!

Zoals we gewend zijn van de Catrice lipsticks, zowel de Ultimate Colours als Ultimate Shines, is ook deze superzacht en echt een verwennerij voor je lippen.

De Catrice Ultimate Colour Lipstick 140 Pinker-bell is voor € 3,99 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Gebruik jij de Catrice lipsticks graag? Wat vind je van deze Pinker-bell?

14 reacties op “Catrice Ultimate Colour Lipstick – 140 Pinker-bell”

Heel erg mooi kleurtje! Ik gebruikte zelf ook altijd lipgloss, maar de laatste tijd grijp ik toch ook steeds meer naar een lipstick. Of wat ik ook vaak doe is een combinatie van beide dragen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.