Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Ultimate Shine Gel Lip Colour

Ik merk aan mezelf dat ik de update van het assortiment van Catrice en Essence ietsje minder interessant vind dan voorgaande jaren, maar dat is misschien ook omdat ik al een redelijk uitgebreide stash bezit en veel dingen al heb. Toch wist één van de nieuwe lipproducten mijn aandacht te trekken, namelijk de Ultimate Shine Gel Lip Colours. Ik heb drie mooie kleurtjes geprobeerd!

Catrice had natuurlijk al de Ultimate Shine en Ultimate Colour lipsticks (ik ben fan!) in haar assortiment en heeft daar dit najaar nu ook de Ultimate Shine Gel Lip Colours aan toegevoegd. Catrice zegt over deze nieuwste lipaanwinst: “aan de ene kant een gloss met een lichte gel-achtige textuur, aan de andere kant een super crèmige lipstick met medium dekking. Schrale lippen behoren tot het verleden, het heden ziet er stralend en mooi uit!”

Toen ik de lipsticks 020 Red Or Bad, 040 Don’t Fear The Sheer en 070 License To Pink de eerste keer omhoog draaide vroeg ik me af of ze ook echt de kleuren zouden geven die tevoorschijn kwamen, ik vreesde een beetje voor een heel licht sheer tintje. Toch bleek die angst ongegrond, want de lipsticks geven een heel mooi kleurtje met een – ze doen de naam zeker eer aan – gelly glanzende finish.

Swatches catrice gel lipsDe 3 exemplaren die ik je vandaag laat zien vind ik allemaal prachtig; dit zijn ook echt kleurtjes die ik graag draag. Behalve dat ze mooie kleurtjes hebben zijn deze lipsticks ook superzacht en lief voor je lippen én blijven ook nog best een tijdje goed op hun plek zitten. Ja, na een paar koppen thee en een half pak koekjes hebben ze wel een touch-up nodig maar hey, dat is ook niet zo verwonderlijk met de gelly structuur die ze hebben. Dit soort gelly lipsticks zijn trouwens ook ideaal voor dames die een vuurrode of knalroze creamy lipstick nog net een beetje too much of eng vinden, dan zijn deze Ultimate Shine Gel Lip Colours een leuke middenweg. Yes Catrice, I like them!

De Catrice Ultimate Shine Gel Lip Colours zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de nieuwe Ultimate Shine Gel Lip Colours al geprobeerd? Welk van deze 3 kleurtjes vind je het leukste?

18 reacties op “Catrice Ultimate Shine Gel Lip Colour”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.