Categorieën
Fashion

Besteld bij Mango online

Call the newspaper, ik heb eindelijk weer ’s wat online besteld! Niet dat ik nooit online winkel, dat niet, maar de laatste keer dat ik op het wereldwijde web kleding voor mezelf shopte is toch echt wel even geleden. Een tijdje geleden deelde ik met jullie mijn wishlist van dit moment en daarin prijkte onder andere een sweater van Mango die ik al een tijdje op het oog had. Twijfelkont dat ik ben heb ik ‘m nu pas echt besteld en ik shopte er nog iets bij uit de sale. Kijk mee naar mijn mini Mango bestelling!

Daar is ’tie dan, de witte Le Cool Amour sweater. Ik ben ‘m al een aantal keer tegengekomen op verschillende blogs en hoewel ik niet echt een truienmens ben wil ik toch eens uit m’n comfortzone stappen, so here I go. De combinatie met de spijkerblouse op de foto rechts vind ik zelf niet zo geslaagd, ik denk dat ik de trui ga combineren met een leuke zwarte broek of een strak zwart rokje.

Omdat het systeem aangaf dat ik gratis verzending zou hebben als ik er nog wat bij zou shoppen en ik toch nog wel wat nieuwe kleding kan gebruiken ben ik nog even verder gaan struinen. Onder het kopje ‘uitverkoop’ spotte ik dit leuke zwarte jurkje en met de 50% korting (hij was oorspronkelijk € 39,99) die eraf ging klikte ik ‘m het winkelmandje in. Het is even afwachten hoe die valt, maar ik vind het een leuk modelletje!

Q: Heb jij al eens (online) geshopt bij Mango?

16 reacties op “Besteld bij Mango online”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.