Categorieën
Beauty Nagels

Catrice Enter Wonderland nagellakjes

Bij een sprookjesachtige make-up horen natuurlijk ook glamourous gelakte nagels en daarom heeft Catrice in de Enter Wonderland 4 nieuwe lakjes voor je die je nagels van een mooie rustige lila of juist opvallende metallic blauwe kleur voorzien.

De lakjes uit de Enter Wonderland collectie zien er qua formaat en uiterlijk hetzelfde uit als de reguliere Catrice Nail Laquers, alleen zijn deze versierd met de inmiddels herkenbare vlindertjes waaraan je meteen kunt zien dat ze afkomstig zijn uit de Enter Wonderland collectie.

De C02 Lavenderlicious, C03 Wonderland Green Card en C04 Miracle Heaven hebben dezelfde namen en kleurtjes als de Catrice Enter Wonderland oogschaduw duo’s, alleen is er bij de nagellakjes ook nog de rode C01 Forbidden Apple.

Een klein verschil met de normale Catrice lakjes is dat die 10 milliliter en deze limited edition varianten ‘slechts’ 8 milliliter bevatten, maar net als de normale lakjes beloven ook deze van Enter Wonderland een intensieve kleur, glans en dekking te geven. Dat gaan we zien!

Ook deze Enter Wonderland lakjes hebben het standaard Catrice kwastje en de lak zelf is niet te dik en niet te dun en brengt prettig en makkelijk aan.

Het lila en groene kleurtje hebben een mooie glitterloze glanzende finish en het blauwe lakje heeft, zoals je door het flesje ook al enigszins kunt zien, een metallic finish over zich.

De Enter Wonderland nagellakjes zijn net als de gewone Catrice lakjes van prima kwaliteit, laten zich makkelijk aanbrengen en hebben op zich leuke kleurtjes. Of de rode, lila, groene en metallic blauwe kleurtjes nu per se goed bij het thema Enter Wonderland passen en of ze nu heel uniek zijn, mwoh… Voor de liefhebbers en verzamelaars van Catrice (limited editions) nagellakjes zijn er in ieder geval weer 4 collecters items bij!

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Enter Wonderland nagellakjes zijn in mei en juni 2011 voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

11 reacties op “Catrice Enter Wonderland nagellakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.