Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Enter Wonderland oogschaduw duo’s

De oogschaduws van Catrice zijn razend populair vanwege de lage prijs, goede kwaliteit en prachtige kleurcombinaties en in de Enter Wonderland limited edition collectie komt Catrice weer met 3 nieuwe Absolute Eye Colour Duo’s.

Deze duo’s zijn voorzien van twee oogschaduws met een mooie glans en zijdezachte poedertextuur die zich gemakkelijk laten vervagen.

De doosjes hebben hetzelfde uiterlijk als de gewone Absolute Eye Colour Duo’s, maar zijn speciaal voor deze collectie versierd met de leuke gekleurde Enter Wonderland vlindertjes. De doosjes van de Catrice oogschaduws zijn één van de fijnste die ik ken; ze zijn lekker stevig, mooi transparant en strak en makkelijk op elkaar te stapelen.

De oogschaduwduo’s zijn er in de kleurcombinaties paars, blauw en groen en hebben hebben de namen C01 Wonderland Green Card, C02 Miracle Heaven en C03 Lavenderlicious.

Het zijn niet voor niets oogschaduw duo’s want ze bevatten een groot en een klein vakje, waarbij de grote 2,5 gram en de kleine 1,5 gram oogschaduw in zich heeft. In het grote vak vind je een glanzende oogschaduw met wat glittertjes erin en in het kleine vakje een oogschaduw met een wat meer matte finish en geen glitters.

Zoals je ziet is de glitter in de donkerblauwe oogschaduw het meest opvallend, al zie je daar op je huid op zich niet heel veel van terug. Zoals je op onderstaande swatch kunt zien vielen de groene oogschaduws uit de C01 Wonderland Green Card nogal tegen qua pigmentatie en om dat beetje kleur te krijgen heb ik echt zo’n 4 à 5 keer met mijn vinger door de oogschaduw moeten gaan. Daarentegen gaf de blauwe meteen veel kleur af, maar deze is van alle oogschaduws ook wel weer het meest poederig en gaf wel aardig wat korreltjes en fall-out. De paarse C03 Lavenderlicious gaf eigenlijk vrijwel direct genoeg kleur af en is verder niet heel poederig of korrelig van structuur.

De twee kleurtjes in het doosje zijn leuk op elkaar afgestemd en prima geschikt om een simpele en mooie ooglook of smokey eye mee te maken. De oogschaduws voelen lekker zacht aan op je huid, laten zich makkelijk aanbrengen en blenden. Zoals ik al aangaf is de groene qua pigmentatie een beetje een tegenvaller, daar moet je even wat meer moeite voor doen om genoeg kleur te krijge. Verder zijn dit gewoon 3 leuke nieuwe oogschaduw duo’s waar verder niet heel veel op aan te merken is.

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Enter Wonderland oogschaduw duo’s zijn in mei en juni 2011 voor € 3,79 per stuk te koop bij Kruidvat.

9 reacties op “Catrice Enter Wonderland oogschaduw duo’s”

Oh, de Lavenderlicious spreekt me toch wel heel erg aan, nu ik hem geswatcht zie! Ik had hem in de winkel wel gezien, maar hij viel me een beetje tegen in het doosje. Morgen nog maar eens langs het Kruidvat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.