Categorieën
Beauty Make-up

Budget mascara Catrice Glamourdoll Waterproof mascara + uitslag

Catrice GlamourdollLast, but not least in de rij van budgetmascara’s is deze Glamourdoll waterproof mascara van Catrice. Een mascara die zorgt voor zwart omrande poppenogen, dat klinkt te mooi om waar te zijn. Aan het eind van dit laatste artikel vind je trouwens ook de uitslag van de Budget mascaratest!

Glamourdoll mascaraAls we deze mascara openen, komt er een stevig plastic borsteltje uit de huls. Tussen de korte haartjes is nauwelijks mascara te zien, wat er op kan wijzen dat er maar weinig product wordt aangebracht op de wimpers.

glamourdollGelukkig ziet het resultaat er toch mooi uit en worden de wimpers mooi zwart en is er aardig wat volume aan de wimpers toegevoegd. Deze waterproof variant houdt zich goed bij een regenbuitje, hij blijft dan prima op zijn plek zitten.

Catrice Glamourdoll waterproof mascara is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €3,99.

De uitslag

Omdat dit alweer het laatste artikel is in de reeks van budgetmascara-artikelen, wordt in dit artikel ook de uitslag gegeven. Nadat alle wimpers voorzien zijn van een zwart laagje, borsteltjes bekeken zijn, mascara’s gekeurd werden is de winnaar van deze test….

Catrice Better Than False Lases mascara!!!!

Deze mascara gaf het meeste volume aan de wimpers, zorgde voor de meeste lengte en dat alles zonder te veel kans op spinnenpoten. Hoewel deze mascara de duurste uit de test was, is € 4,59 nog steeds een koopje voor een goede mascara.

Wat is jouw favoriete budget mascara?

11 reacties op “Budget mascara Catrice Glamourdoll Waterproof mascara + uitslag”

Deze mascara zou niet goed werken voor mijn wimpers door het borsteltje, altijd rare ervaringen mee. De winnende mascara lijkt me dan wel weer heel fijn en ik heb er gisteren nog mee in m’n handen gestaan ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.