Categorieën
Celebs Showbizz

Marly van der Velden in het kerstnummer van Playboy

In het kerstnummer van Playboy zal Marly van der Velden naakt te bewonderen zijn. De GTST-actrice heeft niet lang getwijfeld toen ze werd gevraagd. Marly is trots op haar lichaam en ziet de fotoshoot voor het mannenblad als een eerbetoon aan zichzelf.

Marly van der Velden poseert in het kerstnummer van Playboy

Een Kick

Marly van der Velden is trots op haar lichaam, dat is wel eens anders geweest. Tot haar zeventiende kampte de actrice met anorexia. Gelukkig heeft Marly dat overwonnen en is ze weer zeker over haar lichaam. Zo zeker dat Marly in het kerstnummer van Playboy te bewonderen is. Van der Velden krijgt een kick van de fotoshoot. Zo vertelt zij in het AD: “Ik krijg er een kick van als ik op een nette, artistieke verantwoorde wijze uit de kleren mag gaan.”

Al eerder naakt te zien

De meeste kennen de actrice als Nina Sanders uit GTST. Maar Marly is van meer markten thuis en vervult ook de rol van Bibi in Verliefd op Ibiza. Zowel in de film als de televisieserie over het eiland Ibiza is Van der Velden naakt te zien. Veel moeite met naakt lijkt de jonge actrice dus niet te hebben.

Trotse ouders

Ook de ouders en vriend van Marly hebben geen moeite met het naakt poseren. Haar ruimdenkende ouders zijn trots op de keuzes die zij maakt. Ook haar vriend Mike Meijer heeft er geen problemen mee dat er straks mannen naar zijn vriendin kijken. Volgens Van der Velden is hij blij met zijn eigen bunny.

Zou jij dat durven, naakt voor Playboy poseren?

(Bron informatie: SBS)
(Bron foto: Facebook)

10 reacties op “Marly van der Velden in het kerstnummer van Playboy”

Met alle respect, deze blog is niet meer wat het geweest is.
Artikelen vind ik onvolledig en ook de inhoud is niet (meer) aan mij besteed.
Ook het feit dat de gastbloggers en steeds grotere rol lijken te vervullen vind ik erg jammer.
Juist dat stukje ‘Chantal’ was hetgeen wat deze blog uniek maakte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.