Categorieën
Celebs Showbizz

Een kijkje in het leven van Yolanthe en Wesley

Dat het bestaan van Yolanthe en Wesley Sneijder glamorous en vooral heel druk is, dat wisten we al. Maar met een realityprogramma krijgen we pas echt een kijkje in het dagelijks leven van het koppel. De Sneijders krijgen een eigen programma waardoor niemand meer iets hoeft te missen.

soap yolanthe en wesley

Vorige week werd bekend gemaakt dat Wesley en Yolanthe een eigen realityprogramma krijgen. Het programma zal worden uitgezonden op SBS6. Het stel laat hun leven vast leggen en zal deze tonen aan de wereld. De soap zal vooral om Yolanthe en haar bezigheden draaien.

Bezig bijtje

De voetbalvrouw zit absoluut niet stil. Naast het supporten van haar man Wesley heeft Yolanthe het erg druk met haar eigen activiteiten. Zo is Yo steeds vaker op de catwalk te vinden. Tijdens de Instanbul Fashion Week liep zij mee als model. Yolanthe staat daarnaast ook nog model voor haar eigen sieradenlijn YC Jewels en houdt zich bezig met het ontwerpen van de sieraden. Maar dat is nog niet alles, want de drukke vrouw heeft ook nog een plekje in haar agenda gevonden om mee te spelen in een film over de Heinekenontvoering. Genoeg materiaal om een realityprogramma over te maken!

Alles mag worden gefilmd

Yolanthe wil graag laten zien hoe het er aan toe gaat in haar leven. Ook vindt zij het een mooie herinnering voor later. De voetbalvrouw wil graag laten zien wie zij echt is en dat er meer is dan het glamourleven. Daarom mag wat Yolanthe betreft alles gefilmd worden.

Het is nog onbekend vanaf wanneer het glamourkoppel op de televisie is te volgen. Het stel maakt in ieder geval genoeg mee om een soap van te maken. Het is dus nog even afwachten wanneer wij een kijkje kunnen nemen in het leven van het koppel en of dat echt zo glamorous is als wij denken.

 

(Bron foto’s: Instagram)
(Bron informatie: Telegraaf, SBS6 )

4 reacties op “Een kijkje in het leven van Yolanthe en Wesley”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.