Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Bijkomen van de feestdagen met Mineral Care

Heerlijk dat uitslapen. De vrije dag die iedereen meer dan verdient is aangebroken. En dan is het nu tijd om aan de goede voornemens te beginnen. Maar eerst: bijkomen van het oude jaar.

mud

Van uitstel komt niet altijd afstel. De goede voornemens komen echt nog wel dit nieuwe jaar. Maar om nou meteen op deze eerste vrije dag van het nieuwe jaar al te beginnen is wellicht wat overdreven. De meesten zullen er wat meer aan toe zijn om zichzelf weer even op te laden. Wij wel, en dat doen we uitgebreid met Mineral Skin Cosmetics.

De producten Mineral Skin Care zijn gebaseerd op Dode Zeemodder en Dode Zeemineralen die heilzame krachten van de Dode Zee bevat. Deze ingrediënten worden gebruikt om hun revitaliserende en intensief voedende eigenschappen. Dat klinkt als iets wat we nu wel kunnen gebruiken.

mud2

Mineral Care Mud & Mineral Hair Mask (22,50)
Modder in je haar smeren klinkt niet als iets wat je voor je lol doet. Toch wel, want met het Mineral Care Mud & Mineral Hair Mask versterk je de haarwortels, verzorg en bescherm je het haar en de hoofdhuid tegen uitdroging. Dat is wel nodig met dit kille weer. Vanaf de wortel word er weer nieuw leven ingeblazen.

mud3
Mineral Care Mud & Mineral Mineral & Mud Soap (€11,50)
Sop het eruit gedanste zweet van gisteravond eraf met zeep met intensief reinigende mineralen.

mud4
Mineral Care Mud & Mineral Shower Gel (€15,75)
Of met de Shower Gel die de huid ook nog eens beschermt en voorkomt dat de huid vocht verliest.

Dat is pas een goede start van het nieuwe jaar!

De producten van Mineral Care Mud & Mineral zijn bij professionele schoonheidsspecialisten verkrijgbaar, en op Mineralskincosmetics.nl.

Q: Hoe ga jij het nieuwe jaar van start?

3 reacties op “Bijkomen van de feestdagen met Mineral Care”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.