Categorieën
Beauty Make-up

Benefit Ultra Plush Lipgloss – Poutrageous!

Het ene moment zijn Benefit producten nog héél schaars in je stash en een paar weken later begint de collectie steeds ruimer en ruimer te worden, I love it. Vorige week kon je hier op BySjanty al lezen over de nieuwe Longwear Powder en Creaseless Cream Shadows en er lag nóg een nieuw Benefit product in een vintage jasje te wachten op een review, namelijk een Ultra Plush Lipgloss!

De Benefit Ultra Plush Lipglosses worden geïntroduceerd als superzachte glossjes die je lippen beloven te voorzien van intense, glanzende kleurtjes. Naast de peachy Poutrageous die ik heb zijn er ook nog de Lollibop, Kiss You, Icebreaker, Fauxmance en A-lister.

Je hoeft je, net als bij alle Benefit producten, zeker niet te schamen als je deze tube (15 ml) uit je make-up tasje tevoorschijn haalt om je lippen bij te werken want wat een leukerd is het! Normaal krijg ik van gloss in tubevorm lichtelijk de kriebels, maar dat blijkt bij deze van Benefit helemaal onterecht. De gloss is inderdaad heerlijk zacht, lekker vloeibaar maar niet té, geeft een supermooie peachy kleur en – halleluja thank the lord – plakt niet!

De Benefit Ultra Plush Lipgloss is voor € 17,00 verkrijgbaar bij Douglas

Q: Wat denk je zo op het eerste gezicht van deze nieuwe Benefit gloss?

18 reacties op “Benefit Ultra Plush Lipgloss – Poutrageous!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.