Categorieën
Beauty Make-up

Rituals ‘Oriental Dream’ nagellak en lipgloss

Ik bombardeer het nu al tot dé beautyontdekking van dit jaar: de Rituals scrubs en bodybutters. Damn, they’re good. Ik vond het de hoogste tijd om me ook eens wat meer in de make-up van dit mooie merk te verdiepen en de timing bleek goed, want deze maand lanceert Rituals een zomerse limited edition collectie die de dromerige naam Oriental Dream draagt. De Oriental Dream producten zijn geïnspireerd op de Oosterse duizend en één nachten en hebben allemaal warme, levendige kleuren en lekker veel shimmer & shine. Let’s get into a little oriental dream!

De collectie is lekker uitgebreid en bevat de volgende producten: Lip Shine, Lipgloss Long Lasting, Sparkling Lipgloss, Star Secret oogpotlood, Eyebrow Powder, Natural Bronzing Powder, Mini Nail Varnish en Nail Varnish Remover Bath. Van dit al heb ik de prachtige Lipgloss Long Lasting China Red en de vrolijke Mini Nail Varnish mogen proberen.

De glossjes van Rituals zijn mij niet onbekend, daar heb ik al een paar mooie exemplaren van in mijn stash liggen. De Oriental Dream China Red gloss heeft een prachtige bloedrode kleur en hoera!, plakt niet en is heel zacht. Ik vind de pigmentatie ervan voor een gloss trouwens echt amazing en de glans is ook heel mooi. Me likes!

Bij gebrek aan mooie zomerdagen moeten we zelf maar een beetje zon in huis halen en daar is dit vrolijke gele Pineapple Juice lakje ideaal voor. In de Oriental Dream collectie zijn een aantal leuke mininagellakjes te vinden die 6 ml bevatten.

Hoewel het een minilakje is lakt het kwastje prima, met drie strookjes is je hele nagel bedekt. De kleur ervan vind ik ook echt heel leuk, het is een mooi zacht vanillevlageel-achtig tintje. Met twee laagjes is het lakje op zich goed dekkend, maar voor een echt optimaal resultaat heb ik er drie aangebracht.

De Rituals Oriental Dream Lipgloss Long Lasting is voor € 13,50 en de Mini Nail Varnishes zijn voor € 5,00 per stuk verkrijgbaar in de Rituals stores en online via de website van Rituals

Q: Wat zijn jouw favoriete Rituals producten? Wat vind je van deze Oriental Dream gloss en nagellak?

19 reacties op “Rituals ‘Oriental Dream’ nagellak en lipgloss”

Ik zou beide producten/kleuren niet snel dragen…Bij een rode lipgloss lijk ik na enige tijd net een clowntje 😉 Gele nagellak staat mij niet 🙁 Maar, Rituals is wel een heel fijn merk!

Mijn favoriete producten van de Rituals zijn de body mists, ik kan en wil niet meer zonder tijdens de lente/zomermaanden. Zo heerlijk en fris. Ik moet trouwens wel zeggen dat als ik aan de Rituals denk, ik niet meteen aan lipgloss en nagellak denk…. maar dat perspectief kan altijd nog veranderen. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.