Categorieën
Beauty Haar

Aussie Helpt Je De Winter Door

Ook dit jaar zal het weer gaan vriezen en daar zitten we écht niet op te wachten, omdat ons haar dan statisch wordt wat een vreselijke bad hairday teweeg brengt. Haar merk Aussie heeft hier een oplossing voor gevonden en helpt vrouwelijke Nederland de winter door.

Aussie1Het is nu al zo, brrr, koud, en het wordt alleen nog maar kouder en kouder. In de nabije toekomst gaat, zoals elk jaar, het vriespunt weer bereikt worden. En zijn we hier blij mee? Nee natuurlijk niet! Vries veroorzaakt statisch haar en statisch haar is zo ongeveer gelijk aan een chronische bad hairday. 49% van de Nederlandse vrouwen is het hiermee eens. Althans, zij vinden statisch haar dé grootste haarfrustratie in de winter. De andere winterse haarfrustraties zijn futloos haar zonder volume en droog haar. Maar die twee vinden wij vrouwen, volgens een onderzoek van Aussie, lang niet zo erg als statisch haar.

Aussie zou het onderzoek niet hebben uitgevoerd als ze er niet ook een oplossing voor hebben bedacht. En die oplossing luidt: Aussie Miracle Moist shampoo, Miracle Moist conditioner en Aussie 3 Minute Miracle Reconstructer. Zoals ze zelf al zeggen: “goodbye frustraties, hello Aussome hair”.

Die uitspraak past precies. Het hoeft niet eens te vriezen en je hoeft je niet eens bewust te zijn van je frustraties om de Moist lijn te gebruiken. Naïef denkend dat je haar ‘best prima’ zit, kom je na het gebruik van deze lijn er pas achter welke frustraties er eigenlijk in je schuilgingen zonder dat je het door had.

Aussie2Femme Magazine’s Mariëlle was de gelukkige die deze anti-vries lijn mocht proberen. Tijdens het wassen merkte ze al verschil. De opening van de shampoo werd zichtbaar de zalm-roze vloeistof sijpelde in haar handpalm, ze kneedde het tussen beide handen om het vervolgens over het haar te verdelen. “Je hebt niet eens zo heel veel nodig. Het fijne schuim verdeelt zich gemakkelijk. Net als de conditioner, waar je nog minder van nodig hebt, omdat deze zich nog gemakkelijker verdeelt (dat verklaart de zorgwekkende maat van het flesje die zichtbaar 50 ml minder inhoud bevat dan de shampoo). De 3 Minute Miracle Reconstructer maakt het feestje compleet: het haar wordt super glad. Eventjes was ik bang dat dit meteen al het volume, dat mijn haar enigszins bevat zou wegnemen, maar dit is gelukkig niet waar. Het haar lijkt wel moeilijker te drogen. Maar als dat het enige minpuntje is, hoor je mij niet klagen.” Aldus Mariëlle. De lijn is wat duurder dan een gemiddelde haarlijn: €7,11 voor de shampoo, €7,11 voor de conditioner en €9,14 voor de reconstructer. Maar dat is het meer dan waard, want je hebt er minder van nodig en het geeft meer voordelen.

Omdat het vriespunt overdag nog niet is bereikt, kon Mariëlle niet testen of de shampoo, conditioner en reconstructer statisch haar tegen zouden gaan. Daarom heeft ze dit met een ballon getest. Een opgeblazen ballon heeft ze eerst over een wollen trui gestreken om de statisch elektriciteit op te wekken. Vervolgens heeft ze ermee over haar, inmiddels gedroogde haar gewreven en bestudeerd wat er aan de ballon bleef plakken. En inderdaad: alleen een paar onzichtbare haartjes bleven plakken, de rest van het haar deed alsof er niks aan de hand was.

Eindelijk is er een shampoo die je alleen jezelf kunt toe eigenen, want de geur die de shampoo veroorzaakt is not for boyfriends, er is geen man die zich eraan waagt om naar bubble gum te ruiken. Heb je ook vrouwelijke huisgenoten, dan kun je ze gemakkelijk betrappen op het gebruik van jouw shampoo door de herkenbare geur.

Conclusie:
– Het maakt het haar gladder, waardoor het minder vatbaar is voor statisch elektriciteit.
– Het is wel wat duurder, maar je hebt er ook minder van nodig.
– Het bakent jouw eigen privé terreintje af met een geur van bubble gum, waar geen man zich aan waagt.
– Statisch haar proof: check!

Verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos

10 reacties op “Aussie Helpt Je De Winter Door”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.