Categorieën
Beauty Make-up

NYC Smooch Proof LipStain 16H

Houdt niet elke vrouw van roze? Hier op de redactie houden we er in ieder geval wel van. Zeker als het een paar sappige lippen betreft. Femme Magazine’s Mariëlle heeft de New York Colors Lipstain nr. 490 ‘Persistant Pink’ geprobeerd. Een stift waarmee je je lippen kleurt.

Lipstain2-art
Doordat het een stift is kun je eerst het buitenste lijntje van je lippen tekenen om de boel af te bakenen en daarna kun je de rest inkleuren. De kleur voelt super licht, dankzij de formule op waterbasis. Dit is een pluspunt, maar ook meteen een valkuil.

Lipstain3-art
Door de formule op waterbasis voel je de Lipstain nauwelijks zitten en ziet het eruit alsof je een extreem goede doorbloeding hebt, waardoor je lippen een natuurlijke knal rode leuk aannemen. Helaas blijft het door deze zelfde formule niet heel lang op je lippen zitten, ongeveer een uurtje als je gewoon eet en drinkt. Maar omdat de kleur er heel natuurlijk uitziet, vervaagt het op een natuurlijke manier, waardoor je niet hoeft te vrezen: geen clowns smoeltje. De kleur heeft in plaats van rose, wat meer weg van knal rood. Om de kleur beter op je lippen te laten zitten adviseert de visagist van NYC om eerst een laagje foundation aan te brengen, voordat je met de stift in de weer gaat. Mariëlle heeft het zonder foundation getest om het resultaat van puur en alleen de Lipstain te laten zien.

LipstainArt
De stift ruikt fruitig, wat verandert in een chemisch luchtje des te langer de kleur op je lippen zit.

Conclusie:
-Een natuurlijke tint die licht aanvoelt
– Blijft niet erg lang zitten

 

7 reacties op “NYC Smooch Proof LipStain 16H”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.