Categorieën
Beauty Make-up

Artdeco Soft Eye Liner, Invisible Lip Contour en Angel Eyes Mascara

Het superhandige Beauty Box Quattro met de refill blush en oogschaduws zijn niet de enige Artdeco producten waarmee wij kennis hebben mogen maken, we zijn namelijk ontzettend verwend met een uitgebreid set producten waaronder ook een oogpotlood, lippotlood en een mascara. Vandaag vertellen we je hoe deze ons bevallen zijn!

Artdeco Soft Eye Liner, Invisible Lip Contour en Angel Eyes MascaraEen beetje make-up lijn is natuurlijk niet compleet zonder een goed oog- en lippotlood en gelukkig is Artdeco die niet vergeten. In het assortiment van dit van oorsprong Duitse merk vind je een reeks Soft Eye Liner oogpotloden (in totaal 20! verschillende kleuren) en een Invisible Lip Contour potlood.

Artdeco Soft Eye Liner en Invisible Lip ContourVan alle 20 kleuren hebben wij degene die we – ondanks hier en daar een expirimentje met een andere kleur  het meest gebruiken: 10 Black. De potloden beloven een goed gepigmenteerde kleur en een zachte en romige textuur te hebben én veeg- en waterproof te zijn, precies hoe wij een oogpotlood graag zien.

Artdeco heeft niets teveel gezegd: het potlood is lekker zacht, romig, mooi zwart en ook de veeg- en waterproof heeft het met verve doorstaan. En dat voor een prijsje van € 6,95, helemaal niet verkeerd!

Artdeco Soft Eye LinerVoor de lippen heeft Artdeco niet zomaar een gewoon potlood, maar een zogenaamde Invisible Lip Contour. Dit is een draaibaar potloodje waarmee je een onzichtbaar lijntje langs de omtrek van je lippen zet en hiermee het vlekken en uitlopen van lipstick en lipgloss tegengaat. Zeker voor heel lichte en nude tinten is dit ideaal; zo heb je een uur na aanbrengst niet allemaal lipgloss/lipstick in de lijntjes rondom je lippen zitten en is er niet zo’n lelijke liplijn zichtbaar. Superhandig!

Artdeco Invisible Lip ContourZoals je ziet is het woordje Invisible niet zomaar uit de lucht gegrepen, want met het blote oog zie je echt niets van de swatch van dit potloodje.

Swatches-Artdeco-oogpotlood-en-lip-contourLast but zeker not least hebben we onze wimpers voorzien van een voor ons geheel nieuwe mascara: de Artdeco Angel Eyes. Eentje met een mooie zwart/zilver glanzende huls en een heel fijn spits toelopend borsteltje.

Artdeco Angel Eyes MascaraBorsteltje Artdeco Angel Eyes MascaraAls je ’t ons vraagt zijn wimpers met de iets smallere, spits toelopende borsteltjes toch een stuk beter in toom te houden dan met van die dikke knoeperds. Deze Angel Eyes mascara heeft ons aangenaam verrast, want het zorgt voor prachtig volle, lange en gesepareerde wimpers én ook niet geheel onbelangrijk: zonder klontjes. Nice!

Artdeco-Angel-Eyes-MascaraDe Artdeco Soft Eye Liner is voor € 6,95, de Invisible Lip Contour voor € 4,95 en de Angel Eyes mascara voor € 12,95 verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Wat denk je als je deze Artdeco producten ziet: zou je ze willen uitproberen?

4 reacties op “Artdeco Soft Eye Liner, Invisible Lip Contour en Angel Eyes Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.