Categorieën
Beauty Nieuws

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Advertorial – Lipstick, het blijft één van onze all time favorite make-up items. Waarom? Het zorgt voor een instant sexy, zelfverzekerd en krachtig gevoel, geeft iedere simpele outfit meteen wat extra pit en we kunnen er eindeloos mee blijven variëren. Reden genoeg dus!

Estee-LauderEen lipstick die op dit moment bovenaan ons verlanglijstje staat is de nieuwe Pure Color Envy Sculpting Lipstick van Estée Lauder. Al is het alleen al om de buitenkant van de lipstick, die met de hypermoderne vormgeving zeker gezien mag worden. We also love the fact dat er gedacht is aan het voorkomen van ongewenste lipstickvlekken in je tas want dankzij de magnetische sluiting klikt de huls altijd goed dicht.

Estee-Lauder-lipsticlkNatuurlijk geweldig als een lipstick er aan de buitenkant super uitziet, maar je wilt uiteraard ook dat deze fijn voor de lippen is en ze een smashing kleur geeft. Nou, ook dat zit bij de Pure Color Envy Sculpting Lipsticks helemaal goed. Met 20 kleuren (+ de kleur Brazen die exclusief online verkrijgbaar is!) die variëren van subtiel nude tot hartstochtelijk rood en van knallend roze tot zacht koraal is er in het Pure Color Envy Sculpting Lipstick-assortiment voor iedere vrouw wat wils.

ELDe Pure Color Envy Sculpting Lipsticks geven je lippen een diepe, volle kleur in één enkele beweging en die met gemak zo’n zes uur lang blijft zitten. That’s how we love it! Verder zijn de lipsticks voorzien van het zogenaamde Time Release Encapsulated Moisture Complex met hyaluronzuur dat je lippen meteen en langdurig hydrateert. Wij zijn om en trekken nú een sprintje naar de winkel om een paar van deze Pure Color Envy Sculpting beauties te scoren!

De Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipsticks zijn vanaf nu voor € 32,00 per stuk verkrijgbaar bij diverse parfumerieën en online via de Estée Lauder website.

Q: Ben jij al bekend met de lipsticks van Estée Lauder? 

4 reacties op “Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.