Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3x Essence Colour & Go en 1x Nude Glam nagellakken (nieuw!)

Als je nu in een no-buy zit of je bankrekening rode cijfers schreeuwt heb je niet echt een goede tijd gekozen, want met een shitload aan nieuwe Catrice en Essence stuffies wordt februari één van dé shopmaanden van het jaar! Onder het mom ‘dan lijkt het niet zoveel’ heb ik mezelf voorgenomen de nieuwe producten maar een beetje in fases te gaan inslaan en van de week shopte ik naast twee mooie Essence Night Club oogschaduwpaletjes ook een viertal nieuwe nagelkleurtjes!

Het Colour & Go nagellakdisplay krijgt er in totaal zeven nieuwe kleurtjes bij, waarvan ik er alvast drie in the pocket heb: 145 Flashy pumpkin, 146 That’s what i mint! en 147 Miss Universe. Ook het Nude Glam assortiment is niet overgeslagen, daar is de 08 Peach & Cream nieuw aan toegevoegd.

Ik heb inmiddels al aardig wat mooie oranje lakjes bij elkaar verzameld maar ik denk dat ik deze knallende 145 Flashy pumpkin (twee laagjes) alvast reserveer voor de 30ste van april. Oranje boven, leve de koning!

Als je als Essence zijnde in het voorjaar met allemaal nieuwe producten komt mag een mooi mintkleurig lakje als 146 That’s what i mint! natuurlijk niet ontbreken. Wanneer de lente voorzichtig haar eerste zonnestralen laat zien zijn dit soort blauwgroene kleurtjes bij mij groot favoriet, dus daar heb ik er nooit genoeg van!

Essence heeft niet alleen aan de fans van creamy kleurtjes gedacht, ook de glitterlovers worden op hun wenken bediend. Kijk deze blauwgroene 147 Miss Universe (twee laagjes) eens ontzettend mooi zijn!

IMG_3457I love colour, maar ook wat meer natural lakjes als die uit het Essence Nude Glam assortiment mag ik heel graag dragen. De nieuwe 08 Peach & Cream (drie laagjes) is met het supermooie zalmroze kleurtje ook echt weer een lakje naar mijn hart!

De nieuwe Essence Colour & Go nagellakken zijn voor € 1,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat

Q: Wat vind je van deze 4 nieuwe Essence lakjes? Weet je al welke je wil gaan scoren?

37 reacties op “Swatches 3x Essence Colour & Go en 1x Nude Glam nagellakken (nieuw!)”

Erg mooie lakjes! Die oranje is echt een mooi kleurtje, maar toch niet iets wat ik ‘zomaar’ draag door de oranje gedachte erachter, haha. Die lichtblauw is echt heel erg mooi, maar ik vind groenige mintkleurtjes toch mooier denk ik. Peach & Cream is wel weer een erg leuk kleurtje!

Ik heb ook nog met miss universe in mijn handen gestaan, maar ik had een beetje hetzelfde als jij: niet alles in 1x kopen!! Dus… 😉
Nu ga ik gewoon vaker, want miss universe moet ik echt ook nog hebben!

That’s what I mint! is een kleurtje waar ik heeeeel benieuwd naar was en hij heeft mijn verwachtingen overtroffen, wat een prachtig kleurtje ohmy, die ga ik zeker halen. Ik heb de nieuwe lakjes alleen nog niet gezien hier….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.