Categorieën
Lifestyle

Gezocht! Lush Mystery Shoppers!

Oelala, ik heb vandaag zoiets tofs voor jullie! Of nou ja, helaas niet voor jullie állemaal, maar voor acht van mijn lieve lezeressen. Jullie als superüberbeautylovers zijn natuurlijk allemaal wel bekend met Lush en samen met dit geweldige merk ben ik op zoek naar acht mystery shoppers. Mystery wat? Ik zeg maar één ding: snel verder lezen!

Mystery shoppen voor Lush, wat houdt dat in?
Acht By Sjanty lezeressen mogen voor een bedrag van € 35,00 gaan shoppen in een willekeurige Lush winkel en in ruil daarvoor vraagt Lush je een vragenlijst in te vullen. Lush wil namelijk heel graag weten hoe jij als klant de Lush winkel en het Lush personeel ervaart en zal hier door middel van deze vragenlijst een aantal gerichte vragen over stellen. Je mag verder helemaal zelf weten wat je koopt als het maar voor maximaal € 35,00 is, dit bedrag wordt achteraf door Lush teruggestort. Naast de € 35,00 die beschikbaar wordt gesteld zal Lush ook de gemaakte reiskosten vergoeden.

Wanneer je wordt uitgekozen als mystery shopper zou het zomaar kunnen dat je met een bepaalde missie op pad wordt gestuurd, zoals bijvoorbeeld het bijwonen van een demo of het vragen van specifiek haar- of huidverzorgingsadvies. De naam mystery shoppen is natuurlijk niet voor niets, want het is heel belangrijk dat je vooral niet laat merken of aan iemand laat weten dat je aan het mystery shoppen bent. Na het mystery shoppen is het de bedoeling dat je vóór de afgesproken deadline je vragenlijst, reiskostendeclaratie en aankoopbon opstuurt naar Lush en dan zorgen zij dat het bedrag naar je terug wordt gestort.

Wanneer?
Het mystery shoppen vindt plaats in week 10 en 11 (4-17 maart) en de deadline voor het inleveren van de vragenlijsten en het ontvangen van de bonnetjes is donderdag 21 maart.

Wat we graag van jou willen weten:
Welke Lush winkel voor jou het meest dichtbij is en je graag zou willen bezoeken
Je woonplaats en of je wel of niet in het bezit bent van een (studenten)OV (dit is overig niet van invloed op de selectie)
In hoeverre je bekend bent met Lush

Je kunt je opgeven tot 21 februari a.s., daarna zal er door Lush een selectie worden gemaakt!

Deze actie is gesloten, de 8 gelukkige mystery shoppers hebben inmiddels bericht ontvangen!

162 reacties op “Gezocht! Lush Mystery Shoppers!”

Leuke actie! Ik zou graag mee willen doen als mystery shopper. Ik ben gemiddeld bekent met Lush. Ik heb wel vele revieuws gelezen over producten, en ben wel eens in de winkel geweest. Ik heb er op dit moment geen producten van in huis, wel eens een zeep en bodybutter gehad.

De winkel die voor mij het meest dichtbij is, is de winkel in Utrecht. Deze heb ik een tijd geleden eerder bezocht. Zelf woon ik in Baarn.

Ik ben ook in het bezit van een studentenOV.

Groetjes,
Lisanne

Wat een te gekke actie! Ben een beetje bekend met Lush (lippenbalsem en douchegel) Lijkt me leuk om te mysteryshoppen! Rotterdam is voor mij het meest dichtbij, geen OV.-studentenkaart maar ben er zo met de metro.

Ooh wat een leuke actie! Als super lush fan doe ik zeker mee. De dichtstbijzijnde lush winkel is voor mij die van maastricht, ik ben zelf van België en woon in Houthalen (Limburg). Ik heb geen ov maar wel een rijbewijs en auto ter beschikking. Ik heb ondertussen bijna elk product van lush in mijn kast liggen en ben een super fan van de producten

Wat een toffe actie! Heb ik altijd al eens willen doen bij de Lush. Ik ben dan ook een gevorderde Lush verslaafde haha. De winkels in de Leidsestraat en Kalverstraat zijn voor mij het dichtste bij. Ik woon namelijk in Amsterdam.

Nou ik ben benieuwd! 🙂

Waaauuuww ik doe mee als lush fan! Ik heb geen studente ov maar wel een auto ik zou naar de lush in rotterdam centrum gaan! Toevallig had ik het nog met mijn vriend over mystery shoppen dit weekend!! Is het toeval? xxx Chantal && Succes

Wat een leuke actie! De Lush die het dichtste bij mijn woonplaats ligt is Utrecht. Zelf woon ik in Houten. Ik heb een OV kaart en ben 5 dagen in de week in Utrecht voor mijn werk.
Ik ben best wel bekend met lush, ik loop er regelmatig in en koop meestal lemony flutter. Daarnaast koop ik bruisballen als ik op vakantie ga. dus daar heb ik er een aantal van geprobeerd (3 a 4).

Groeten,
Linda

Mystery shoppen heb ik zeker altijd al wel willen doen, gezien ik zelf in een winkel werk en zelf ook de nodige mystery shoppers heb gehad (altijd met een super score van 8 en hoger yay!!)
Ik ben goed in mensen moeilijke dingen vragen en vooral over hun product kennis.
Daarnaast heb ik nog niks van Lush..seriously..ja seriously! En waarom? Omdat ik bij veel filialen van Lush of bedolven word door enthousiaste (nieuwe) verkoopsters en mij geen duidelijk advies kunnen en of willen geven!
Ik werk in amsterdam sinds kort en weet dat vlakbij mijn werk een Lush zit, heb goede verhalen gehoord over de staff..perfect oppertunity om daar eens hun kennis te checken en met de juiste producten de deur uit te gaan.
Reiskosten hoeven niet vergoed te worden voor mij, ik kan het combineren met mijn werk.

Erg leuke actie! Kan er helaas niet aan meedoen omdat ik in die periode 2 operaties moet ondergaan. Ik wens de winnaars alvast veel plezier!

Super! Ik ben héél geïnteresseerd!
De dichtst bijzijnde Lush voor mij is Maastricht, zelf ben ik van België (maasmechelen) maar ik ga regelmatig naar de Lush in Maastricht om nieuwe dingen te ontdekken (minstens 2x per maand). Ik weet niet wat jullie bedoelen met een OV, maar ik ben wel student en ik rij gratis met de bus.

Ik koop al mijn verzorgingsproducten en make-up bij Lush, het is in de loop der jaren mijn vaste ‘merk’ geworden.

xx Shannen

Hoi Shannen, even ter uitleg: Een OV-chipkaart staat voor openbaar vervoer chipkaart. Als student in Nederland heb je tijdens je studie recht op zo’n kaart, waarmee je óf in het weekend, óf door de week gratis mag reizen. Dat is de studentenOV. Ik ben geen student meer, maar heb wel een abonnement van 40% korting op de trein. Met een OV kan je met alle vervoersbedrijven reizen, zodat je geen 100 verschillende kaarten nodig hebt. Bus, trein, tram, metro, allemaal dezelfde kaart. Lush hoeft dus geen treinkosten te vergoeden, als je een studenten OV kaart hebt voor door de week bijvoorbeeld. 🙂

Oh dankje voor de uitleg! 😀
Maar ik heb dat dan toch niet nodig. Ik kan met mijn buzzypas ook gratis met de bus tot in Maastricht, gelukkig 😀

heej!

ik doe graag mee met deze actie!:)
Ik ga 9 maart shoppen in amsterdam dus ik kan naar de lush in de kalverstraat, ik heb geen studenten OV maar heb al een treinkaartje gekocht (actie bij een winkel €13,99)en heb daar het bonnetje nog van. Zelf woon ik in Hasselt (naast zwolle) en ben nog niet bekend met lush, altans ik lees er genoeg geweldige dingen over maar wil het nu graag zelf ook uittesten!

Groetjes marije

Wat lijkt mij dit gaaf!
Voor mij is Utrecht het makkelijkste en ik ben in het bezit van een auto, en rijbewijs natuurlijk!
In hoeverre ik bekend ben met Lush? Laat ik het zo zeggen, ik heb meer dan eens mijn winkelwagentje volgegooid met mijn favo producten om dan vervolgens de site weg te klikken.. Helaas geen Lush-budget 🙁
Dit is voor mij de uitgelezen kans om toch eens kennis te maken!

Ik heb pas sinds gister je blog ontdekt, na aanleiding van twitter dus nog niet een trouwe Bysjanty bezoekster, maar dit leek me echt ontzettend gaaf! Ik woon zelf 10 minuten lopend van de Lush in Rotterdam en ben er vorige week nog geweest, waarbij ik een demonstratie kreeg van het product ; ” fun ”. Ik ben momenteel ook in bezit van ongeveer 6 Lushproducten, dus toch wel een beetje bekend mee 🙂

Woooow, dat is een toffe actie! Hier word ik als super-lush-fan enorm enthousiast van! Natuurlijk heb ik altijd een lush-wishlist, dus dat komt wel goed 😉 Ik woon in Delft en ga altijd naar de Lush in Den Haag, lekker makkelijk met de trein. Heb geen studenten OV maar wel een NS kortingskaart (en een auto, maar daar word je niet blij van in centrum Den Haag).

Lijkt mij erg leuk om dit te doen.
Ik kom regelmatig in Haarlem en woon zelf inHeerhugowaard.
Ik heb geen OVkaart, ik koop regelmatig Lushproducten online,

Welke Lush winkel voor jou het meest dichtbij is en je graag zou willen bezoeken
Je woonplaats en of je wel of niet in het bezit bent van een (studenten)OV (dit is overig niet van invloed op de selectie)
In hoeverre je bekend bent met Lush

De Lush is al jaren voor mij een favoriete winkel. Ik kom er al jaren.
Ik ben dan ook erg bekend met de producten van Lush en ik heb verschillende producten in huis. Vooral doucheproducten en verzorgingsproducten.
Het lijkt me dan ook erg leuk om mystery te shoppen. De dichtsbijzijnde lush voor mij is Den Bosch. Maar ik ben in het bezit van een auto, dus ik vind het niet erg om te reizen. Ik heb geen studentenov.

Echt een hele leuke actie! ik zou graag meedoen!
Ik ben wel aardig bekend met lush, gebruik veel van hun producten. over het algemeen zijn ze vrij klantvriendelijk, maar soms varieert dat wat als het druk is. daarom vind ik het heel goed van ze dat ze dit doen!

Ik woon in amersfoort, maar ben ook vaak in Amsterdam omdat mijn vriend daar woont. Ik heb geen ov, wel kortingskaart.

Leuk zeg! Ik zou graag willen mystery shoppen in het filiaal in Maastricht. Ik ben in het bezit van een studenten ov, maar ook een rijbewijs en een auto. Mystery shoppen lijkt me echt zo leuk! Ik ben heel bekend met Lush, 2 jaar geleden heb ik het leren kennen en sindsdien is het bijna een verslaving te noemen, haha! Ik vind Lush heerlijk.

Echt heel erg leuk dit!! Ik vind het ook heel goed dat er hier onderzoek naar gedaan gaat worden, want je wordt altijd wel op een bepaalde en heel enthousiaste manier geholpen bij de Lush en ik denk dat het heel verschillend is per persoon wat je daarvan vind. Ik heb zelf al wel wat ervaring met lush, ik kom er denk ik 3x per jaar. Ik woon zelf in Roosendaal en ik denk dat de Lush in Rotterdam het dichtst bij is. Ik heb een 40% kortingskaart voor de NS. Groetjes Marije

is dit ook voor Belgische lezeressen? Want ik zie ook Lush adressen in België staan. Lush antwerpen is het kortste voor mij. Ik kom er niet zo vaak, hoewel ik zou willen, maar het is toch een stukje. Ik ben 1maal geweest tijdens de opening van Gent en heb toen wel een heel aantal producten gekocht en veel uitleg gevraagd over de producten en deze bevallen mij wel. Ik ken Lush en zijn producten wel redelijk goed ook vanwege de vele beautyblogs !! Ik heb geen studentenov

wauw wat een geweldig leuke wedstrijd is dit. Hoe leuk is het om een keer mysterie te shoppen en om op die manier de klant vriendelijkheid nog naar een hoger level te brengen. Ze zullen dan veel aan je tips hebben en kunnen er weer van leren.
De winkel die ik graag zou willen bezoeken is die in Utrecht. Ik zit namelijk in Utrecht op school en ben in het bezit van een OV chipkaart.
Verder ben ik redelijk bekend bij Lush. Ik vind de dreamcream echt heerlijk! en heb toen ook een tester potje lemony flutter meegekregen en die is ook echt top. Graag zou ik natuurlijk nog meer producten willen proberen en meer over de producten te weten te komen van de personeelsleden. En lijkt het mij erg leuk om ze is even goed te testen.

Hoi! Ik zou heel graag meedoen!! 😀
Ik woon in Roosendaal. Antwerpen is voor mij 30min weg, Rotterdam ook zoiets en Den Haag een uur. Nu denk je misschien, zo ver?! Maar mijn vriend woont in Den Haag dus ik kom daar vaak 🙂 Antwerpen en Rotterdam zijn ook prima opties, wil ik zeker doen! Al helemaal als Lush ook mijn treinkaartje wil vergoeden! 🙂
Ik heb wel een kortingsabonnement van 40% korting na 9.00. Ik heb geen werk, dus ik heb alle tijd om er eens langs te gaan.
Ik ken lush vooral van de beautyblogs. Ik heb wel wat proefjes gehad om te testen voor mijn moeilijke huid en ik heb een lemony flutter voor mijn nagelriemen. Ik zou heel graag eens wat badproducten proberen, want we hebben een bad thuis, maar geen leuke spullen voor erbij!
Dit antwoord lijkt me wel lang genoeg 😛 Nu maar hopen! Groetjes Marjan

Wat een superleuke actie, ik wil dan ook graag meedoen! Ik ben vorig jaar September op vakantie voor het eerst in een Lush winkel geweest, ik voelde me net in een kind in een snoepwinkel haha 😉 Ik kende Lush natuurlijk al wel van veel enthousiaste reviews en heb regelmatig op het punt gestaan om via de site wat te bestellen, maar het leek me toch een stuk leuker om alles in het echt uitgebreid te kunnen ruiken en te testen, en dat is inmiddels dus gelukt. Helaas voor mij zit er geen Lush om de hoek maar de dichtstbijzijnde met de trein is voor mij Rotterdam, ik woon zelf in Roosendaal en heb geen studenten OV.

Oh enne, ik koop al 4 jaar producten van Lush! Mijn eerste product weet ik nog heel goed, dat was een ice blue zeepje en ik was zo blij dat ik eindelijk iets van Lush had, dat ik het zeepje het liefst overal mee naartoe wou nemen (ook omdat hij gewoon heerlijk rook haha)!

Oh super leuk! Mij lijkt dat echt leuk om te doen.
Ik woon in Nijmegen, de dichtsbijzijnde Lush voor mij is denk ik Den Bosch. Ik ben wel in het bezit van een OV, maar geen studentenOV.
Ik heb al verschillende producten van Lush geprobeerd, maar ik ben er nog niet zo heel vaak geweest, volgens mij 4 keer in totaal, omdat het niet bij mij in de buurt ligt.

Super leuke actie! Ik wil heel graag mystery shoppen bij de Lush!
De winkel in Den Bosch is voor mij het dichtste bij, ik woon in Den Bosch, en ik heb een studenten OV kaart voor door de week.

Ik ben redelijk bekend met Lush, ik ken niet alles maar heb zeker een aantal spulletjes in mijn bezit, en er is er nog geen een tegengevallen! Ik zou graag wat meer dingen willen uitproberen en denk dat ik heel goed de producten kan relativeren beoordelen:)

Super leuk! Ik heb dit ook al op eerdere blogs gezien, maar ben helaas nooit geselecteerd. Ik zou het super graag doen, want ik ben al een tijdje lang fan van Lush. Ik kan heel makkelijk naar de Lush in Rotterdam of Den Haag, qua afstand maakt het mij niet uit welke. Ik heb inderdaad ook een studenten ov, dus dat is voor mij wel makkelijk. In de periode die aangegeven staat heb ik ook genoeg tijd om erop uit te gaan naar een winkel.
Om heel eerlijk te zijn bestel ik vaker wat op internet dan ik naar de winkel ga, omdat de adviezen van de verkopers soms wat verwarrend kunnen zijn en er superveel aantrekkelijke producten zijn waardoor ik niet weet wat ik moet kiezen. Vaak zoek ik dan op internet wat info op. Daarom zou ik ook wel graag willen mystery shoppen, het lijkt me leuk om Lush zo eens te kunnen beoordelen.

Ik doe graag mee aan deze actie! De dichtstbijzijnde lush is voor mij die in de Kalverstraat in Amsterdam. Ik woon zelf ook in Amsterdam en ik ben in bezit van een studenten OV. Laatst heb ik mijn eerste twee artikelen bij de lush gekocht, de lemony flutter en de bubblegum lipscrub (Yum!), maar ik zou graag kennis willen maken met de haarproducten van lush. Ik heb hier goede dingen over gehoord en hoop misschien dan advies te krijgen voor mijn dunne en snel vette haar (waar geen greintje volume in zit)! Dit lijkt mij een mooie gelegenheid hiervoor!

Dit lijkt me super leuk om te doen. Dus ik meld me graag aan.
Ik woon in Zaanstad, de filialen in Amsterdam en Haarlem zijn voor mij goed te bereiken.
Ik kom al jaren bij Lush. Als ik in de stad ben ga ik altijd langs bij Lush. Ik heb geen vaste producten die ik van ze gebruik. Ik koop er een aantal keer per jaar wat, waaronder ook cadeautjes.

Ik heb geen studenten ov kaart.

Ik kom nu 2 jaar bij Lush en geniet er elke keer weer van om ernaartoe te gaan, heb ook al veel van hun producten gekocht en ben nog door geen enkel product teleurgesteld.
Ik ben beschikbaar in de periode en heb een studenten OV, dus gratis reizen door de weeks. Ik woon zelf in Landgraaf en de dichtsbijzijnde Lush is in Maastricht 🙂

Wat lijkt het me leuk om te mogen mystery shoppen voor Lush ! Ik heb zelf slechts één product van Lush, dit was een bubble bar, (met gouden glitters ! ) en die beviel heel goed. 🙂 Ik heb een vrij gevoelige huid, dus was erg verbaasd dat ik geen uitslag kreeg. Het lijkt me leuk om dingetjes te mogen testen voor Lush, want zo kan ik ook een keertje mijn huid verwennen met iets anders dan de douchegel die ik nu al jaren heb vanwege mijn huid. De winkel die voor mij het dichtst bij is, is de winkel in Den Bosch. Ik ben niet in het bezit van een OV-kaart. Liefs, Inge x

Zo leuk dit! Voor mij is de dichtstbijzijnde winkel die in de Leidsestraat in Amsterdam. Ik heb helaas geen (studenten) OV meer (boehoe) maar ik woon vrij dichtbij dus volgens mij is het 1,50 heen en 1,50 terug met de tram. Lush lijkt me een superfijn merk, maar ik heb er pas één keer iets gekocht. Ik vind alles altijd heel interessant maar ik durf het vaak toch niet aan ofzo… ik denk dat ik gewoon even over de drempel heen moet 😉

Leuk, leuk, leuk!
Ik doe mee! Het dichtstbijzijnde filiaal is bij mij in Rotterdam en om het weekend in Den Haag. Ik ben wel is in de lush in Den Haag geweest maar nog nooit in die in Rotterdam. Ik heb wel al 1x een bubblebar van lush geprobeerd. En die is me heel goed bevallen! 🙂

Wow, dit is inderdaad een super gave actie!
Echt super leuk! Ik zou deze actie echt heel graag willen winnen!

Ik woon in Alphen aan den Rijn, maar omdat ik in Amsterdam studeer en er volgende maand ga wonen, zou de LUSH winkel op de Leidsestraat het dichtste bij zijn.. Dat is de vestiging waar ik ook al vaker ben geweest, dus dat is wel leuk! Ik ben redelijk bekend met LUSH, maar niet heel erg. Ik heb zelf de lemony flutter, een lipscrub, een lipbalsem en ik koop wel eens zo’n bruisbal, die vind ik zo lekker! Echt zo leuk dat er acht meiden dit kunnen winnen, ik hoop dat je ze heel blij kan maken!

Liefs!

Welke Lush winkel voor jou het meest dichtbij is en je graag zou willen bezoeken
Je woonplaats en of je wel of niet in het bezit bent van een (studenten)OV (dit is overig niet van invloed op de selectie)
In hoeverre je bekend bent met Lush

Oké, dat laatste stukje hoorde er niet bij..
Maar nu weet ik wel wat ik vergeten ben te zeggen: ik heb zelfs een studenten OV, met gratis reizen door de weeks (:

Super leuke actie ! Zelf heb ik deze actie al een keer voor bij zien komen op een andere blog, helaas ben ik het toen niet geworden, het lijkt mij super leuk om zoiets te doen.

Ik woon in Den Haag, die is dan ook het dichtste bij en die zou ik graag een keer willen bezoeken als mystery shopper !!

Zelf heb ik de Bubble gum lipscrub en de BIG shampoo die ik allebei geweldig vind!

Ik ben ook echt fan geweest van de bubble bars helaas heb ik nu geen bad meer, maar eigenlijk wil je bijna alles wel kopen als je in de lush bent!

Ik heb zelf een gewone ov maar ik zou ook gewoon op de fiets kunnen gaan , het is best dichtbij haha

Super Leuk !! Liefs! x

Ik doe mee!! Mijn woonplaats is weert en de dichtbijdezijnde filiaal is in Mastricht. Ik ben best wel bekend met lush. Ik lees er vaak over en heb ook nog een paar producten van Lush in huis. Lipscrub is mijn favoriet! En ik heb ook en OV-kaart.

Oeh ik wil wel graag mee doen, ik heb vaak lush producten gekocht in londen en sinds lush ook in nederland te vinden is ga ik naar de winkel in rotterdam sinds dat dichtbij is voor mij ik woon namelijk in papendrecht en helaas heb ik geen studenten ov 🙁 de lush zepen zijn mijn favoriet!

Wat leuk! Ik geef mij graag op!
Ik woon dicht bij het filiaal van Lush in Haarlem (fietsafstand) en dat zou dan ook de winkel zijn die ik zou kunnen bezoeken. Eventueel wat verder weg kan ook want ik heb een weekend ov (en dat vind ik ook echt niet erg om te doen, zolang het niet te ver is, zoals bijvoorbeeld groningen).
Ik kom een keer in de twee/drien maanden bij Lush, soms wat vaker. Het hangt er net een beetje vanaf hoe vaak ik in de stad ben. Ik gebruik al producten van Lush sinds kleins af aan. Als klein kind woonde ik in Stockholm en dan was het echt een uitje om lekker even bij Lush te gaan snuffelen (dat is voor mij ook nog steeds de mooiste winkel!) en wat lekkers uit te zoeken.

Tegenwoordig leef ik van een studentenbudget dus koop ik vaak goedkopere dingen of wat minder, maar ik heb gemerkt dat hierop heel goed wordt gereageerd door winkelpersoneel bij Lush. Altijd aardig en behulpzaam, het maakt niet uit wat je te besteden hebt. En dat vind ik fijn! (wilde ik even kwijt haha)

Ik zou dit echt super leuk vinden om te doen! De Lush in Rotterdam is voor mij het dichtste bij (ong 30 min met de metro). Ik woon zelf in Poortugaal en ik heb een OV. Ik ben zeker bekend met Lush en heb al meerdere producten uitgetest, ik vind het echt een heel fijn merk!

oooh dat is echt super vet!
ik woon op fietsafstand van het filiaal Haarlem (yay me !) ik heb al wat dingetjes van Lush geprobeert maar ik ben heeeeeel erg nieuschierig naar hun andere spullies.
ik vindt het echt een fijn idee dat Lush lekkere natuurlijke producten gebruikt,niet op dieren test en dat ze rekening met het milieu houden. klinkt misschien heel zeikerig maar dat voelt toch een stuk fijner om te gebruiken!
ik geef me daartom met veel plezier op voor deze actie.
(btw ik ben zo’n stiekeme lurker die elke dag je site leest maar nooit reageert :$)

Ik zou graag willen mee doen! Ik heb een paar spulletjes van Lush geprobeerd, maar een heleboel ook nog niet. En de Lush in de kalverstraat is voor mij het dichtstbij!

Gave actie! Ik ben zelf redelijk bekent met LUSH, ik weet goed welke dingen ze er verkopen. Ik woon in Mijdrecht en heb een normale ov chipkaart. LUSH Kalverstraat in Amsterdam is voor mij het meest dichtbij!
En nu maar duimen hihi 🙂

Super leuke actie! Voor mij is de lush winkel in Utrecht het dichtst bij.. Ik zou graag mee willen doen aan deze actie omdat ik wel altijd heel veel goeds lees over lush maar het nog nog nooit gebruikt heb, schaam schaam! Wat dat betreft zou ik echt totaal blanco de winkel ik gaan

Lijkt me leuk om te doen. Ik heb Lush leren kennen toen ik in Engeland op vakantie was. De bruisballen voor in bad zijn heerlijk. Als ik in ee stad ben waar een Lush is ga ik altijd even kijken. Ik heb geen Lush in de buurt. Amsterdam is denk het dichtste bij. Ik heb geen ovkaart wel een voordeelurenkaart.

Wat een leuke actie! Ik woon in Amstelveen en Amsterdam kalverstraat is het dichtste bij. Ik heb een gewone Ov. Kaart. Ik koop ongeveer 1x per maand bij lush. Groetjes marissa

Super leuk! 😀 Shoppen bij Lush (mystery of niet) is natuurlijk nooit een straf!
Lush Utrecht is voor mij het dichtstbij en ik heb een OV kaart, maar geen studenten OV. Met Lush ben ik wel redelijk bekend, die in Utrecht heb ik een keer of drie bezocht.

Heei, wat een superleuke actie! Ik woon in alphen aan de rijn. En heb geen studenten ov de winkel die voor mij het dichtst bij is lush utrecht. Ik heb alleen nog geen ervaring met de lush maar die wil ik graag op doen, ik heb hoge verwachtingen na alles wat ik erover gehoord heb!

WAAAUUUUW! Zooo leuke actie!
Ik ga altijd naar de Lush in Rotterdan. Ik woon zelf in Spijkenisse, maar ik kom zowat elke dag in Rotterdam omdat ik er studeer. Ik heb een studentenov! Ik heb een paar producten van Lush en m’n vriendinnen vertellen me weleens over producten van Lush dus ik ben redelijk bekend, maar niet heel erg. Dus ik zou het geweldig vinden om hieraan mee te mogen doen en Lush beter te leren kennen!! xxx

Wauw, dat lijkt me leuk om te doen! Ik ben bekend met Lush door erover te lezen maar heb de producten nog nooit gebruikt. Ik ben wel benieuwd hoe goed ik geholpen zou worden met mijn heel gevoelige huid en allergieën. Ik woon in Den Bosch en de Lush in Den Bosch is dan ook degene die het dichtst bij is. Ik kan er op de fiets naar toe.

Wat jammer dat het alleen in de Nederlandse filialen van Lush kan zeg !
Lush Antwerpen is 10 minuten met de trein voor mij, maar helaas pindakaas zal het er niet in zitten voor mij om de gaan mystery shoppen 🙁

Dit vind ik nou weer eens een super actie van lush! Ik heb er echt zoveel respect voor dat ze dus echt om hun adviesen geven en je het beste als klant willen meegeven! Goed dat ze deze actie doen om er zelf van te leren!

Ik zou heel graag willen meedoen! Ik ben bekend met lush en altijd als ik in amsterdam ben loop ik even naar binnen! meestal om iets te kopen. Voor de rest koop ik normaal alleen wat ik wil kopen dus ik loop eigenlijk naar binnen pak iets, reken af en ben weer weg (tenzij ze weer een handtekeningen actie hebben tegen bijv bont / dierenleed) dan teken ik natuurlijk nog even.
Ik ben wel erg benieuwd hoe het zou gaan als ik me laat advieseren en zou dan ook graag mijn ervaring daarvan met lush willen delen, wetende dat ze er iets mee willen doen!

kortom ben ik erg enthousiast, ik woon in Alkmaar, kies dan de lush in kalverstraat Amsterdam en heb een OV met voordeelurenabbonoment (40% korting)

xoxo Bianca

Ik zou graag mee willen doen, als het kan, ik ben namelijk 16 jaar. Ik ben wel goed bekend met de producten van Lush en zou het heel leuk vinden. De Lush winkel die voor mij het meest dichtbij is is de vestiging in Utrecht.

Verder ben ik niet in bezit van een studenten OV.

x

Hallo, 🙂 ik woon in Heerlen & Maastricht is de dichtstbijzijnde Lush winkel voor mij. Ik heb een OV. Ik ben wel bekend met Lush, alleen heb ik nog nooit wat gekocht.

Ik ben bekend met lush;D
Het is mijn favoriete winkel ik kom nooit zonder iets naar buiten^^
Ik heb een ov kaart en ik woon in de buurt van Rotterdam.

Top-actie!!! Dat zou dan de Lush-winkel in Maastricht zijn. Ik woon in Kerkrade.
Momenteel gebruik ik lemony flutter en ro’s argan body conditioner. Ik ben benieuwd naar de andere producten.

Ik heb heel erg veel interesse in deze actie! Lush is mijn favoriete productenlijn, zo heerlijk! Ik blog ook heel erg vaak over de lush producten en ik vind ze daar écht zo vriendelijk. Ik woon dicht bij gent en gues what, in gent is er een lush store! 😉 Hopelijk maak ik ook kans, ik zou het alvast een droom vinden. Echt een droom die uitkomt, x

Oh, dat lijkt me wel tof om te doen!
Ik kom erg graag bij Lush, zulke heerlijke spulletjes. Ik heb alleen nooit echt om advies gevraagd, ik weet meestal wel wat ik wil hebben of het ging om een simpel stukje zeep (als het goed ruikt is het prima haha)

Ik ga in Den Bosch naar school en dat is voor mij dus ook de dichtstbijzijnde vestiging.
Ik heb een OV en zal verder ook geen reiskosten maken omdat ik vanaf school zo de stad in loop.

Goh, het moest zeker zo zijn dat ik voor het eerst sinds een week je site weer eens bezoek 🙂 Ik ben niet heel bekend met Lush, maar wat ik heb is heerlijk! Ik gebruik Lemony flutter en Snow Fairy. Verder heb ik ooit een Strawberry Fields Forever (?) pakket gekregen en van iemand eens wat stukjes “Honey I washed the kids” en nog wat zeep-samples gekregen. Lush bezoek ik altijd wel als ik in de Randstad ben (ik woon zelf in het Noorden, dus helaas geen Lush), maar vanwege de prijs kies ik vaak toch weer voor wat ik al ken en wat goed bevalt.

Wat ontzettend leuk!
Ik vind Lush een geweldige winkel met leuke spulletjes en het zou geweldig zijn om als mystery shopper te gaan winkelen 😀
Ik ben best bekend met Lush en heb al een aardige stash opgebouwd.
Ik zou dan in Lush Utrecht gaan winkelen, Ik woon zelf in Tiel en heb geen OV kaart.

Te leuk dat je ons een kans geeft Chantal! <3

Dat vind ik ook erg leuk!
Ik doe graag mee. Ik woon in Den Haag, dus vestiging Den Haag is om de hoek.
Lush heb ik leren kennen doordat ik Lemony Flutter nou eindelijk eens zelf wou proberen en sindsdien heb ik al een aantal andere producten geprobeerd. Maar ook een heleboel producten heb ik nog niet geprobeerd, dus ik geef mij graag op!

Oh dit lijkt me heel leuk! Ik kom echt heel regelmatig bij Lush, sowieso elke maand wel een keer. Ik heb een aantal favoriete producten die ik elke keer weer haal als ze op zijn, en daarnaast probeer ik vaak nieuwe of andere dingen uit van Lush. Ik woon in Amsterdam dus de twee winkels in Amsterdam zijn voor mij het meest in de buurt. Ik heb geen studentenOV maar wel een NS-kortingskaart 🙂 Helaas heb ik op het moment even geen bijbaantje meer en kom/koop ik minder bij Lush dan voorheen, maar voor mijn vaste producten (shampoobar, conditioner, Dreamcream) houd ik graag wat geld apart.

Ik zou graag mistery shopper willen zijn. Ik ben nu twee keer in een Lush winkel geweest en beide keren kwam ik met iets de winkel uit. Ik kan het gewoon niet helpen.

De dichstbijzijnde Lush winkel is voor mij de winkel in Utrecht. Ik ben in het bezit van een studenten OV.

Ik ben benieuwd. X

Hee leuk! Ik wil het graag doen 😀 Ik heb alleen Lemony Flutter en enkele jaren geleden heb ik een chocolade gezichtsmasker en een gezichtszeep gekregen, maar verder heb ik niks geprobeerd van ze!
De dichtstbijzijnde Lush winkel zal Den Haag zijn voor mij, en ik heb een weekendov dus geen reiskosten 🙂

Haha wat grappig! Ik werk zelf in het weekend in een speelgoed winkel en hier komen ook altijd mystery shoppers. Nou ik kan je vertellen dat het best zenuwslopend is. Je weet in welke periode ze ongeveer kunnen komen en dan vindt je elke klant verdacht!

En ik heb er wel eens over na zitten denken hoe leuk het me lijkt om zo iets te doen. Ik woon zelf in Friesland en kom daarom niet zo vaak bij lush, maar daarom is het altijd een feestje als ik er ben! Voor mij is Utrecht de dichtstbijzijnde.

Ook ik heb een studenten-ov dus dat is verder geen probleem!

Heel leuk!! 🙂 Ik woon in Oss en heb een studenten OV. Den Bosch is voor mij erg dicht bij! Ik heb al een aantal producten van Lush en vind het een erg fijn merk! Als ik er binnen loop moet ik me in houden om niet van alles te kopen 😉

Zaaaalig! Ik wil suuuper graag meedoen!

Ben overlaatst nog allerlei spullen gaan halen bij Lush (shampoo en conditioner voor mij en mijn mama en een cadeautje voor een vriendin, nl. de heerlijke ‘honey I washed the kids’)

Mijn lievelingsproducten:
– squeaky green (shampoobar)
– veganese (conditioner)
– honey I washed the kids (zeep)
– lemony flutter (nagelriemcrème)

Ik woon wel in België. Ik weet niet of dit ook voor België is? De Lush in Antwerpen is heel dicht bij mijn school, dus daar ga ik meestal shoppen.

Supergave winactie, ik woon in Pijnacker, en Den Haag is een paar haltes met de trein voor mij. Ik ben in bezit van een OVkaart. Ik ken lush al een tijdje, ik gebruik regelmatig een van de heerlijke producten die heb, inmiddels is al veel op, dus wil graag mysteryshopper worden om weer wat bij te halen(: !

Ik zou graag willen meedoen met de mysterie-shop van Lush! Ik ben nog niet bekend met Lush producten of winkels. Wel heb ik er veel van gelezen/gezien op diverse beautyblogs. Ik zou graag willen shoppen bij Lush zodat ik ook met deze geweldige producten kan kennismaken! Mijn voorkeur gaat uit naar de winkel in Utrecht of Amsterdam, ik heb een week-OV!
Groetjes Nathalie

Wat leuk! Ben zelf al een hele poos verslingerd aan de Honey i washed the kids-zeep, Heavennn! Mystery shoppen lijkt me de ideale gelegenheid om producten te proberen die je normaal uit voorzichtigheid niet snel zelf zou kopen. Ik woon dichtbij Rotterdam, niet in het bezit van een Studenten OV, wel van een auto.

Wat een super gave actie. Ben een echte lush fan nadat ik vorig jaar een lush creme heb ontvangen in een beautybox. Ben met de feestdagen verwend met diverse lush producten. Maar ik zou nog wel meer willen uitproberen. Aangezien ik in friesland woon bestel ik altijd via de de webshop maar dit zou mijn kans zijn om eens te liveshoppen in mijn favorite winkel! Utrecht zou mijn voorkeur zijn.

Wat een super leuke actie zeg!! Ik wil graag meedoen!

De dichtstbijzijnde Lush voor mij zit in Rotterdam Centrum (Hoogstraat). Ik woon zelf in Rotterdam Centrum, dus ik kan er lopend naartoe.

Zelf heb ik alleen de Lemony Flutter van Lush. Deze kocht ik naar aanleiding van het lezen van positieve reviews op andere beautyblogs. Maar ik heb bijvoorbeeld nooit informatie ingewonnen bij de verkoopmedewerkers. Het lijkt me dus leuk om dat ook eens mee te maken. Ik koop namelijk alleen maar producten waar ik eerst zelf uitgebreid over lees. Informatie face to face krijgen is weer een nieuw aspect, waar ik erg nieuwsgierig naar ben!

Ik ben super benieuwd!

Groetjes, Vivian

Ik zou het teneerste super gaaf vinden om dit te mogen doen, niet alleen voor de ervaring zo stiekem shoppen maar het is ook vreselijk leuk om dit met mijn volgers op mijn blog te delen en ofcourse een revieuw ervan te plaatsen, wauw ik ben nu al enthousiast!
Ik woon in Bergen op Zoom, dat is ongeveer een halfuur á drie kwartier rijden van Rotterdam waar ik wekelijks kom, ik ben vaak genoeg de lush winkel in gelopen maar jammer genoeg twijfel ik vaak enorm en koop ik dus niet veel.
Mijn ervaring is daarom ook wat minder maar daarom juist zou ik geschikt kunnen zijn, ik ben volkomen eerlijk en vul met veel plezier de formulier in !
Ik bezit geen OV studenten kaart, maar een lieve moeder die me met véél plezie brengt
🙂

Hier zou ik graag aan mee willen doen!
Ik heb nog NOOIT iets gekocht bij Lush.. Lees er altijd van alles over maar nog nooit iets geshopt 😉
Ik woon in Bergeijk (NB) en de dichtsbijzijnde winkel is dus Den Bosch. Ik ben gelukkig eigenaar van een OV-studentenkaart 🙂

Ik woon in Leiden, voor mij is Lush Den Haag prima te doen.
Ik ben redelijk bekend met Lush, maar wat minder met het huidige assortiment. Vijf jaar geleden kwam ik zeer geregeld bij de Lush, tegenwoordig erg weinig.
Ik heb geen (studenten)ov. 🙂

Ik zou graag willen mysteryshoppen! dat lijkt me superleuk! Lush Amsterdam Kalverstraat is het dichtstbij voor mij, die wil ik ook graag bezoeken. Ik ben in het bezit van een ov-kaart. Ik lees veel over Lush en bezoek af en toe de winkel, maar heb nooit echt iets gekocht.

Wat een leuke actie van Lush zeg, ik zou graag mee willen doen!
Zelf heb ik zo’n 5 producten van Lush waarvan 2 mini douchegels, 2 scrubs (lichaam en gezicht) en een badbruisbal. Alleen de scrubs heb ik al gebruikt, maar die vind ik echt ontzettend fijn en ze ruiken zo ontzettend lekker 🙂 Zelf ben ik nog nooit in een lush winkel geweest omdat ik er gewoon nooit aan toe kwam. Was ik in de buurt, had ik geen tijd. Wilde ik shoppen, had ik niet zó veel tijd (reizen). Het lijkt me leuk om nou echt naar een Lush winkel te gaan, heb er zo veel goede en leuke verhalen over gehoord (ook over de winkel zelf!) en ik zou graag zelf willen rondneuzen in de winkel 😉 Ik woon overigens in Helmond en het filiaal in Den Bosch is dus het dichts bij. Ik heb geen OV o.i.d.

Liefs, x

Hallo,

Het lijkt me heel leuk om te mystery shoppen bij lush. In het centrum van Rotterdam, volgens mij in de Hoogstraat, is het dichtste bij voor mij. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit iets bij Lush gekocht heb, ik heb er wel veel over gehoord op verschillende beautyblogs.

Liefs,

Eline

Wow, tof! Lush Maastricht ligt t dichtste in mijn buurt. Ik woon zelf in Landgraaf. Maar gezien ik daar wel eens kom, is het misschien leuker/beter om in een ander filiaal te mystery shoppen. Volgende dichtste bij is dan Den Bosch of Antwerpen.
Ik ben niet in het bezit van een OV chipkaart, wel van een auto

Ik wil graag mee doen!!
Ik woon het meest in de buurt van utrecht,ik hen geen studenten ov maar wel een kortingskaart! Echt een super leuke actie dit!!!

Hoop dat ik mag mysteryshoppen;)

Liefs!

Leuk! Ik zou graag meedoen, ik ben gek op Lemony Flutter, verder nog niet zoveel van Lush geprobeerd, behalve in Rome een badbruisbal, die ik als voetenbad gebruik.. De dichtbijzijnde voor mij zijn die 2 in Amsterdam, en die in Haarlem. Ik heb geen studenten OV kaart, maar wel een weekendvrij kaart en doordeweeks korting.

Liefs Désiree

Hoi Chantal,

Onderzoeken en dan met name mysteryonderzoeken vind ik erg interessant om aan deel te nemen! Mijn afstudeerstage vond ook plaats bij een onderzoeksbureau, dus ik weet wat er van je verwacht wordt!

De dichtstbijzijnde Lush zit voor mij in Utrecht en deze vestiging zou ik dan ook willen bezoeken voor een bezoek.

Ik zou kunnen reizen vanaf Groningen of Emmen en reis met een dalurenabonnement (40% korting).

Ik ben bekend met de producten van Lush. Ik heb o.a. bruisballen, zepen, douchegels, lipscrub en verse maskers gekocht.

Groeten Evita

Jeetje, wat een leuke actie! Supertof dat je dit aanbiedt aan je lezeressen! Natuurlijk zou ik ook graag meedoen.. mystery shoppen klinkt alleen al leuk 😉
De Lush in Utrecht is voor mij het meest dichtbij, ik woon zelf in Amersfoort, dus alle grote steden zijn met de trein goed te bereiken. Ik heb wel een studenten-OV.
Liefs!!

Wat leuk! Ik wil heeel graag Mystery shoppen. Ben redelijk bekend met lush maar heb nog laaaang niet alle producten geprobeerd.
De winkel die het meest dichtbij is, is Den Bosch, ik woon in Bemmel. Ik ben niet in het bezit van een OV maar met de auto ben ik er zo.
Pick me pick me pick MEEEEE!!!! <3

Ik wil graag meedoen, lijkt me erg leuk! In hoeverre ik bekend ben met Lush? Ik gebruik de maskers, lipscrub en gezichtswaters, maar ben benieuwd naar veel producten van Lush!
Ik woon zelf in Zwolle en de dichtsbijzijnde Lush is in Utrecht. Ik moet in die periode in Utrecht zijn, dus zullen er geen reiskosten aan verbonden zijn.

Ik weet niet of ik in aanmerking kom want ik woon in België, vlak bij de grens dus ik ga eigenlijk altijd in Maastricht shoppen (15 minuutjes met de bus). Ik bezoek al enkele jaren de Lush Maastricht dus mij zouden ze zeker niet verdenken als mysterie shopper 😉 Ik ben ook niet bang om uitleg te vragen over de producten, daar zijn de medewerkers voor! Ik hoor het graag als ik hiermee kan helpen.

Oeeh heel leuk! Ik woon zelf in Zwijndrecht! De dichtsbijzijnde is in Rotterdam! Dus dat zou wel tof zijn als ik daar mag mysteryshoppen.

Aah wat leuk! Ik doe ook mee.

De Lush winkel het dichtste bij mij in de buurt in die van Maastricht en ik woon in Geleen (15 minuutjes met de trein) en ik ben in het bezit van een studenten week OVkaart.

Ik ben bekend met een 3tal zepen van Lush, voor de rest heb ik nog nooit wat geprobeerd. Ik ben echt fan van de zepen, love it!

Hey Chantal!
Ik woon in Utrecht op loopafstand van de Lush. Ik heb dus geen reiskostenvergoeding nodig. Ik ben een Lush fan maar koop mn lemony flutter en snow fairy douchegel meestal op internet.
Het lijkt me super om dit te mogen doen!

Super leuk dit! Ik heb een aantal producten geprobeerd van Lush, waaronder Big en Lemony flutter en een lekker masker waarvan ik helaas de naam niet meer weet. Ik was direct fan!

Het Lush filiaal in Utrecht is het meest dichtbij voor, aangezien ik uit Amersfoort kom, maar heb een studenten OV waardoor reizen voor mij doordeweeks gratis is. En het is redelijk dichtbij school.

Het lijkt me superleuk om bij lush the shoppen, ben wel bekend met een aantal artikelen. Het lijkt me leuk om eens een winkel in een andere plaats te bezoeken bijvoorbeeld utrecht, ik woon vrij centraal dus Utrecht en Amsterdam zijn beiden voor mij makkelijk te bereiken. Mijn vaste filliaal is op dit moment nog steeds amsterdam. Hoewel ik ook utrecht wel een keer zou willen bezoeken. Heb helaas geen OV, dus ik reis niet zomaar overal heen..

Als volleerd mysteryshopper zou ik graag een winkel van Lush willen bezoeken. Ik voer al enige tijd als mysteryshopper opdrachten uit bij kledingzaken, drogisterijen, bouwmarkten, meubelzaken en elektronicazaken. Ik vind het leuk om als mysteryshopper de winkel eens van een andere kant te bekijken en de klantvriendelijkheid te onderzoeken. In veel winkels kan dit echt nog wel verbeteren. Lush is voor mij een onbekende winkel. Ik ken het alleen van naam maar ik heb de website wel eens bezocht en de producten lijken mij heerlijk. Ik zou graag een bezoek willen brengen aan Lush in Amsterdam op de Kalverstraat. Ik ben niet in het bezit van een OV.

Wat leuk!

Ik woon op loopafstand van de Lush in Rotterdam centrum. Ik heb geen OV, maar die heb ik ook niet nodig omdat het 10 minuten lopen is naar Lush. Verder kom ik af en toe in de winkel en heb ik een paar producten.

Beste Bysjanty, wat een superactie!

Ik zou meer dan graag willen meedoen. De dichtstbijzijnde Lush, en de Lush die ik het liefst bezoek, is in Utrecht. Ik ben er vrijwel dagelijks omdat ik er ook studeer, zelf woon ik in Heerde. Ik ben in bezit van een studenten OV.

X Succes voor alle deelnemers!

Beste Bysjanty, wat een superactie!

Ik zou meer dan graag willen meedoen. De dichtstbijzijnde Lush, en de Lush die ik het liefst bezoek, is in Utrecht. Ik ben er vrijwel dagelijks omdat ik er ook studeer, zelf woon ik in Heerde. Ik ben in bezit van een studenten OV. Ik ben aardig bekend met Lush, als ik er ben neem ik graag wat goodies mee, ook al is het iets kleins.

X Succes voor alle deelnemers!

(vergeten een onderdeel bij te schrijven)

Toffe actie! En of ik ervaring heb met Lush! Wat een geweldige winkel is dit. Ik word altijd zo vrolijk als ik de producten gebruik, ruik of zie. Het ruikt altijd zo heerlijk daar in de winkel. Als ik een rot dag heb en iets van Lush gebruik of in de winkel ben, dan is mn bui gelijk weer over! Ik heb nog best wat producten thuis liggen, maar van Lush kan je nooit genoeg hebben en krijgen. Pas geleden was ik jarig en heb ik van mijn vriend ook nog een heerlijk pakket van Lush gekregen! Ben er ontzettend blij mee! Ik vind waar ze voor staan en wat ze uitstralen ook helemaal geweldig. Ik merk dat ik zelf ook meer bewuster word van verpakkingsmaterialen en dat ik steeds meer kijk naar of producten proefdiervrij zijn. Rotterdam is voor mij het dichtste bij, maar een andere winkel zou ik ook niet erg vinden. Ik heb doordeweeks vrij reizen en voor Lush zou ik echt wel wat verder willen reizen. Den Haag kan ook nog prima.En ik heb ook nog ervaring met mystery shoppen, ik heb dat werk een jaartje gedaan als bijbaantje. Maar we hoefden toen (helaas) niet de Lush te controleren.Ik vind dit echt een topwinkel en Lush zou van mij ieder jaar winkel van het jaar mogen worden. Als zoiets nog niet bestaat, bij deze :p

Wat een gave actie zeg!!
Lijkt me super gaaf om dit te mogen doen.
De dichtstbijzijnde lush voor mij is Utrecht, maar andere locaties is voor mij ook geen probleem, want ik heb een week OV!
Ik heb redelijk veel ervaring met Lush! Ik vind het een te gekke winkel en haal er ook graag mijn bad en douche spulletjes!
Helaas zitten de Lush winkels voor mij redelijk ver weg, maar gelukkig is dat makkelijk op te lossen met dagjes winkelen.

Sinds drie maanden maak ik gebruik van het brand Lush. Als vegetarier ben ik heel erg blij met de verzorgingsproducten van Lush. Ik hou van puur en ben tegen dierenleed.

De producten die ik op dit moment gebruik zijn; gezichtsmaskers, haarmaskers, het ronde blokje shampoo, conditioner. Mijn lippen zijn helemaal in love met de Honey Trap lipbalm!

Zelf ben ik woonachtig in Utrecht, hier bevindt zich ook een vestiging.

Wie weet behoor ik straks tot 1 van de Mysteryshoppers…ben benieuwd. Zou natuurlijk onwijs leuk zijn <3

JA JA JA! Dit zou ik nu graag willen doen. Ga vaker naar de lush vipavonden en heb ook een aantal spulletjes van hun. Ben vooral fan van lemony flutter en big shampoo! De verse gezichtmaskers zijn ook heerlijk en de bruisballen ook 🙂

Mijn lush filiaal ligt in Maastricht en zelf woon ik in Wittem. Ik ben in het bezit van een busabbonement/OV!

Zou super zijn als ik mocht mystery shoppen!

Ik ben nog niet zo heel erg bekend met lush, maar lijkt mij geweldig om als mysterie shopper toch kennis te maken. Ik woon in Culemborg en dat ligt tussen Utrecht en Den Bosch in dus kan in principe naar beide. Utrecht is 20 minuten met de trein Den Bosch 30(maakt mekaar dus bijna niks) en ja ben in het bezit van een studenten ov.

In Rotterdam is een Lush winkel waar ik graag kom vanwege heerlijke zeepjes. Het is 10 minuten reizen met de metro en ik ben in bezit van een OV kaart.

Ik wil me ook heel graag opgeven als Lush tester voor de winkel in Antwerpen!.. Ben zelf ook werkzaam in een winkel voor uiterlijke verzorging en vind het altijd erg leuk op een ander tegaan kijken. Ik heb 2x een product van lush gehad die me erg goed bevielen! aleee alleeeee magk naar Anvers Lush voor jullie testen? 😉 ben 31 jaar

heeee,
supper leuk dit!
ik doe graag mee 🙂
ik kom uit Middelburg, en Rotterdam is het dichtste bij.
heb geen OV maar heb wel korting (40%)
het lijkt me echt supper leuk om mee te doen en jullie te helpen.
ik heb nog niet echt ervaring met Lush maar heb er al veel goeds over gehoord.

Liefs, Martine

Wat een super actie! Ik zou heel graag meedoen als mustery shopper! Ik vind lush echt super en heb momenteel de bubblegum lipscrub in huis.

De winkel in utrecht is het dichtst bij ik woon namelijk in Hengelo.
Ik heb geen rijbewijs of (studenten)OV.

Ik wil suuuuuuuuuper graag medoen.

Hallo, ik ben zelf echt een lush fan maar ook wel kritisch als ik in de winkel ben! Ik woon 10 minuten van Maastricht vandaan maar andere winkels zijn voor mij ook geen probleem! Ik heb zelf een eigen schoonheidssalon dus weet natuurlijk het een en ander wel op dit gebied!! ! Ik ga graag shoppen! Hopelijk krijg ik een kans en anders heel veel succes ermee xxx Nancy

Ik ben echt fan van lush maar kan er helaas niet zo vaak heen aangezien ik in zwolle woon en het dus een beetje ver weg is van mij af, ik heb geen studenten ov en volgens mij is utrecht het dichterbijst al is amsterdam natuurlijk ook geen probleem want weet er de weg heel goed 🙂

Hi,

ERG LEUK! Ik ben heel erg fan van Lush, en ik zou graag mee willen doen! Ik ben een jongen en daarom lijkt het me extra leuk, om te kijken naar de klant vriendelijkheid! Ik zou erg graag mystery shopper willen worden! De Lush In Amsterdam is het dichts bij, ik ben helaas niet in het bezit van een studenten O.V kaart ;'( . Ik ben al een tijdje bekend met Lush en gebruik hun producten met liefde<3 Ook spreekt het merk me aan, omdat ze laten zien wie ze zijn! en protesteren voor hun doelen!

xjoost

Wat gaaf! Ik vind lush heel fijn, heb wel wat spulletjes thuis staan maar ik kom er niet heel vaak dus heb een voorraadje gekocht de laatste keer:) ik woon in Alkmaar dus zou graag in Haarlem of Amsterdam willen gaan kijken. Ik heb geen studenten OV maar wel een kortingskaart. Groetjes! Anne

Zou ik nog bijna vergeten te reageren..
Ik kom zo graag bij Lush. Ook de VIP avonden zijn erg gezellig. Heb dus genoeg ervaring met Lush producten.
Elke kerst kom ik met een grote tas vol naar buiten en kan er bijna nooit uit lopen zonder iets te kopen. Nou niets leukers natuurlijk als je dit mag doen zonder dat het geld kost 🙂

De lush die het meest dichtbij zit is in Den Haag, maar ik kom ook vaak in Utrecht. Kan dus beide voor mij!
Ik heb helaas geen OV meer.

Liefs Linda

Wat gaaf!! heb zoveel gehoord over Lush en wil het graag zelf gaan ontdekken :D.. ik woon in Bladel (nog onder Eindhoven, tegen Belgie aan) dus is voor mij de dichtstbijzijnde winkel in Antwerpen.. Ik zal daar met de auto heen gaan aangezien ik geen OV kaart heb 🙂 en het een stukje sneller is 😛

Oh, dit lijkt me ontzettend fijn! Ik loop, als ik een Lush winkel tegenkom, altijd wel eventjes naar binnen. Ik ben vaak bij de Lush in Maastricht geweest, maar momenteel is Utrecht voor mij het dichtste bij, dus ik ga voor Utrecht. Ik ben verslaafd aan zoete geurtjes en vooral de Bubbelgum zoete geur van de scrub, Snow Ferry en Rock Star vind ik ontzettend lekker. Ook ben ik erg benieuwd naar de andere producten. Ik koop er niet vaak iets, maar als ik ergens mee thuis kom, is het meestal een stukje zeep. Wel kijk ik er mijn ogen uit en raak ik een beetje verslaafd aan de fijne, rijke geuren in de Lush winkels. Ik test ook altijd de producten die onbekend voor me zijn.
Ik studeer net niet meer, dus een studenten ov heb ik helaas niet meer! 🙂

Super leuk! 🙂

Ik woon in Utrecht en ik kan op de fiets naar de Lush winkel toe.

Ik heb een aantal Lush producten in huis maar ik ben nog nooit in een Lush winkel geweest. Het lijkt mij erg leuk om te gaan mystery shoppen en om zo te horen wat voor producten ze mij aanraden.

Ik geef mij graag op! Ik ben totaal NIET bekend met Lush en daarom lijkt het mij leuk om het juist een keer te proberen! Als het bevalt zou ik het dus op alle mogelijke manieren tippen aan mijn vriendinnen! Ik ben in bezig van een studentenOV en de dichtstbijzijnde winkel is voor mij in Haarlem waar ik ook studeer.
Kies mij en ik garandeer jullie op een eerlijke review

Hoi!

wat een leuke actie! ik heb al eerder van dit fenomeen gehoord, namelijk via everything Tim, ben het toen helaas(snik) niet geworden, maar ja, je kunt niet alles hebben.

Zelf ben ik erg bekend met Lush. Heb zelf een aardige stash aan producten en heb goede ervaringen met de deskundigheid van de werknemers.
Het dichtsbijzijnste filiaal is voor mij Rotterdam, en ik ben in bezit van een OV, maar ik fiets er elke dag bijna langs, dus die zou ik niet nodig hebben!

Hoi Chantal!
Wat een ontzettend leuke actie zeg.
Ik zou mij hier hele graag voor willen inzetten en mijn eerlijke mening geven op de vragen.
Ik ben nu een jaar bekend denk ik met lush en heb verschillende dingetjes ervan. Zoals de O zo lekkere Bubble Gum lipscrub, De fijne Lemony Flutter , een massage bar en een heerlijke ocean salt scrub.

Voor mij is de lush in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht het dichtste bij. Het maakt mij eigenlijk niet heel veel uit! Welke nog over is vind ik prima.

Ik vind het echt een heel leuk concept, ik ben heel benieuwd.

Ik beschik nog niet over een OV studentenkaart want ik studeer nog niet haha.

Liefs Lonneke

Ik ben dol op Lush dus doe graag mee! Mijn voorraad komt bijna ten einde en met een no-buy kom ik niet aan aanvullen toe. Dus mystery shoppen is een win-win situatie!

Ik heb geen studentenov maar wel een auto, woon in Rotterdam en ben binnen 15min bij Lush op de Hoogstraat.

Waaah vet leuke actie, ik ben gek op Lush! Ik ben vooral fan van de lemony flutter en de heerlijke douchejelly’s, als iemand voor het eerst gaat douchen bij ons thuis dan vragen ze altijd: “Wat is dat rare spulletje?!” Maar na een korte uitleg vindt iedereen het heerlijk ruiken en zo heb ik ook al een aantal vriendinnen bekend gemaakt met de lekkere producten van Lush. Ik woon in Groningen, ik heb geen idee wat de dichtstbijzijnde Lush is, ik ben de vorige keren naar Amsterdam en Den Haag geweest, maar reizen is voor mij dan ook geen probleem want ik ben in het bezit van een studenten OV. En daarbij ben ik in de periode dat de winnares ‘mystery’ mag shoppen, ook nog eens een paar dagen college- vrij dus zou het echt fantastisch zijn als ik hiervoor uitgekozen zou worden <3

Nog even heel kort:
Dichtstbijzijnde Lush: Utrecht (net nog even opgezocht, lijkt me ook erg leuk om een 'nieuwe' te bezoeken)
Vervoer: Ik ben in het bezit van een studenten OVkaart.
En… ik ben al bekend met de producten van Lush <3

Xxxx

Ohhh, ik wil me wel opwerpen als vrijwillige Mystery Shopper hoor! Vind ’t altijd een genot om in een Lush winkel te komen, al die geurtjes: heerlijk!! Ben er nu trouwens al een tijdje niet geweest… Bij voorkeur zou ik naar de Lush winkel in Haarlem gaan. Hoor graag of ik 1 van de gelukkige 8 ben! <3

Wat ontzettend gaaf zeg. Ik ben helemaal weg van Lush ( heel mijn gezin trouwens ) dus ik zou maar al te graag eens op onderzoek uitgaan voor Lush. Ik ben nog nooit in me eentje in een Lush Store geweest, dus ik ben benieuwd hoe ze me dan helpen. Ik woon zelf in Papendrecht en ik heb een OV kaart in mijn bezit. Het dichtsbijzijnde filiaal is Rotterdam ( leuk om te testen met de vele bezoekers). Ik ben heel benieuwd, duimen en afwachten net als de andere dames.

wat supertoffe actie <3
Ik ben grote lush fan maar ja arme studente he.
Dus dit echt de oplossing, dus ik doe mee !
Mijn dichtstbijzijnde lush filiaal is Den bosch, ik woon in Tilburg en denk dat Den bosch het makkelijkst is om naar toe te gaan. Ik heb een ov-studentenkaart

OLALA als Lush addict wil ik dit natuurlijk ook meemaken bij deze geef ik me dan ook van harte op om in Den Bosch te shoppen meteen een shop dagje van maken in die leuke stad.. ik woon in Helmond en hoop uitgekozen te worden

Ik kan natuurlijk niet op tegen al die reacties, maar ik ben een beetje bekend met Lush. Heb en aantal keer bodybutter van dit merk gehad en wat was dit lovely!! Ook een keer lipbalsem lekker zacht voor op de lippen. Misschien toch tis voor iets nieuws? Met 35 euro gaat dat wel lukken denk!
De dichtsbij zijnde winkel is voor mij Den Haag, maar een andere winkel zou geen probleem zijn! Ik heb trouwens een student ov dus kan door de weeks gratis reizen:)
Hopelijk ben ik een van de acht gelukkige! En anders gaat iemand anders vast heel erg genieten:)

Hoi, wat een leuke actie! Spannend! Ik ben geen student meer maar heb wel studenten in huis. Ik woon rond Brugge en de dichtsbijzijnde winkel is in Gent. Een stad waar ik trouwens heel graag in wandel en winkel. Ik moet er wel bij bekennen dat ik de producten van Lush niet ken. Shame on me !

Nou, ik ben super fan van Lush! De smithens handcreme is heerlijk, alleen jammer dat die er uit is! Amsterdam is het dichst bij voor mij. Helaas heb ik geen studenten ov kaart.

Lijkt me leuk om te mystery shoppen!

Ik heb totaal geen ervaring met Lush (helaas), ik woon in Rotterdam heb een abbonnement waarmee ik naar de stad kan en de Lush winkel in de stad is dus ook het dichtste bij mij.

Ik ben gisteren nog in een Lush winkel in Aken geweest waar ze me erg goed hielpen zelfs in het Engels.
Den Bosch is dichtbij. Ik heb geen OV studentenkaart wel een gewoon OV. Ik koop al jaren regelmatig iets bij Lush en ik gebruik het dagelijks.

Dat lijkt me echt heel leuk om te doen. Ik ben niet zo heel goed bekend met Lush, dus het lijkt me heel leuk om er wat beter kennis mee te maken, en kijken of ze voor mij goede producten kunnen adviseren. De dichtsbijzijnde Lush winkel is Utrecht, waar ik ook woon.

Klinkt gaaf! Ik werd aangeraden om naar Lush te gaan toen in naar Dublin ging. Sindsdien gek op lush. Met mijn krullen is het moeilijk om goede shampoo en conditioner te vinden, ook voor de probleemhuid zijn ze erg behulpzaam. Ik heb een voordeelurenabonnement waarmee ik na 9:00 met 40% korting reis. De dichtstbijzijnde Lush winkels zijn in Utrecht en Den Bosch.

Super leuke actie, ik zou graag mystery shopper bij lush willen worden.

Ik ben Anne, 18 jaar, ik woon in velserbroek en ik kom vaak bij de lush in Haarlem en Amsterdam, een andere winkel zou voor mij ook geen probleem zijn.
Ik ben in bezit van een studenten ov.

Ik ben bekend met vele lush producten, mijn favorieten zijn: lemony flutter, rockstar zeep en rehab shampoo!

Ik hoop dat ik jullie nieuwe mystery shopper kan zijn, het lijkt me erg leuk en interessant!

Chantal bedankt voor deze kans!

Liefs Anne

Hoi! Ik zou het heel leuk vinden om mee te doen! Ik zit op kamers in Den Bosch, dus de vestiging hier zou het handigst zijn, ook heb ik een studenten OV. Ik kom altijd heel graag bij lush, ik koop vooral de zepen en de shampoo bars. Heeeeerlijk! En goed voor t milieu natuurlijk. 🙂

Wauw, wat een leuk idee! Gelukkig ben ik net op tijd 🙂 Natuurlijk zou ik het super leuk vinden om als mystery shopper bij de lush te gaan shoppen.

Zelf ben ik al bekend met lush in de zin van dat ik alle lovende reviews heb gelezen, ondertussen ken ik van veel producten de naam en werking al uit mijn hoofd, maar om dan ook daadwerkelijk een lush product te kopen en uittesten voor mezelf, nee dat is er nog niet van gekomen!

Daarom lijkt het me ook zo super leuk om als mystery shopper de producten die al zo lang op mijn wishlist staan eindelijk eens te kopen en echt uit te testen. Jullie hebben me zo nieuwsgierig gemaakt! 😀

Ik woon zelf vrij dichtbij rotterdam (20 minuutjes met de tram), dus ik zou voor de Lush in rotterdam gaan! Ik heb zelf geen OV-kaart, maar het vervoer is voor mij geen probleem.

Aagh, ik ga duimen 😀

Liefs,
Sanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.