Categorieën
Beauty Nagels

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish – 04 Elegant Mauve, 05 Sunny Pink en 13 Deep Mauve

Het zijn verdomd kleine flesjes, maar wat hebben ze stuk voor stuk een supertoffe inhoud, zeg! Ik heb het over de Max Factor Max Effect Mini Nail Polishes, je weet wel de lijn waar de Fantasy Fire beauty deel van uitmaakt. Max Factor heeft er onlangs weer wat nieuwe kleurtjes ingeknald en er daarmee voor gezorgd dat ik ze nu allemaal stuk voor stuk wil hebben, bedankt hè!

Mijn Max Effect Mini Nail Polish stash telde slechts 2 stuks, maar met de komst van de 04 Elegant Mauve, 05 Sunny Pink en 13 Deep Mauve is de teller nu op 5 komen te staan.

04 Elegant Mauve (twee laagjes) is een lakje met een mooi natuurlijk bruin kleurtje maar niet zomaar simpel bruin nee, zilver/rood/bruin/groen shimmery bruin. Helaas is de licht streperige finish niet zo heel elegant, maar als je even goed de tijd neemt en je stinkende best doet is er op zich nog best netjes mee te lakken.

De naam 05 Sunny Pink vind ik superleuk en ook heel terecht gekozen, want sunny is deze roze schoonheid zeker met de zonnige gouden gloed. Stiekem vind ik deze misschien nog wel mooier dan de Fantasy Fire, zeker omdat deze met twee laagjes heel mooi dekkend is.

Dat Max Factor bij 2 lakjes ‘mauve’ in de naam verwerkt terwijl ze geen van beide paars zijn snap ik nog niet helemaal, but who cares: 13 Deep Mauve (twee laagjes) is prachtig! What a damn shame dat ik deze intens rode beauty met de paars/roze gloed en paarse shimmertjes met Kerst nog niet kende, trouwens!

De Max Factor Max Effect Mini Nail Polishes zijn voor € 5,07 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Kende je deze 3 nieuwe Max Factor lakjes al of nog niet? Welke is jouw favoriet? 

29 reacties op “Max Factor Max Effect Mini Nail Polish – 04 Elegant Mauve, 05 Sunny Pink en 13 Deep Mauve”

Dit zijn weer alledrie echt prachtige kleuren die ik zelf graag zou dragen! Toch maar even de aanbiedingen in de gaten houden en dan maar eens wat MF lakjes scoren!

Sunny pink deed me meteen denken aan het type Rose Gold blush ;D hoewel ik de lakjes wat aan de dure kant vind, zal het me er niet van weerhouden hem even te bekijken volgende keer dat ik er langs loop!

Gave kleurtjes! Ik heb Sunny Pink ook, maar ik kon mij herinneren dat die niet zo goed dekte… Ik heb een lichte obsessie voor roze met een gouden gloed, Sunny Pink is dan ook niet de enige in mijn stash die zo mooi is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.