Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

Net als in de film….. ik wil het!

Als de TV vandaag of morgen afgeschaft zou worden zou ik daar weinig moeite mee hebben, ik zou het véél erger vinden als er geen bioscopen, DVD-spelers of beamers meer zouden bestaan. Mijn vriend en ik zijn allebei echt filmnerds en zitten jaarlijks úren, zo niet dagen, naar het grote witte scherm te staren. Het heerlijke van films vind ik dat je je even helemaal in een andere wereld waant en kunt meeleven, meegillen, meejanken en meelachen alsof je er zelf bij bent. Natuurlijk is niet alles in de film per se beter dan in het echte leven, maar toch zijn er zat van die momentjes dat ik denk: oh yeah, net als in de film, ik wil het!

Schietende heldin
Keurig knallen op een paar schietschijven is niet aan mij besteed, dat is onlangs op de schietbaan wel gebleken. Wat ik wil is à la Angelina in een strak latex pak met mijn haren in een lange vlecht onder het eten weggeroepen worden omdat er schurken neergeknald moeten worden. Een lekkere stoere chick zijn en met de meest grote guns mogen schieten om de wereld te verbeteren, ja dat lijkt me wel wat.

American bedroom
Welke chickflick je ook aanzet, die USA girls hebben áltijd een megagrote kamer met een megagroot bed, een megagrote eigen badkamer en een megagroot raam. Van de week keek ik nog zo’n überchickflick en dacht ik ineens: ik zou wel eens één dag in zo’n asociaal grote slaapkamer door willen brengen. Een beetje kletsen met my girls op dat grote bed met die 100 miljoen kussens en knuffelbeertjes, me lekker optutten in mijn eigen badkamer en dan ’s avonds via het raam naar buiten sneaken om mijn perfecte Ken boyfriend nog a goodnight kiss te geven.

Promnight
Ja, in Nederland hebben we ook schoolgala’s maar sorry, het is toch niet te vergelijken met de proms die ze in de States hebben. Met paps of mams een veel te dure jurk uitkiezen, een superknappe, bijna gephotoshopte footballboy die je stipt 8 uur op komt halen en klokslag middernacht in exact dezelfde staat weer thuis moet afleveren, dikke bitchfights vanwege de promqueen verkiezing, het heeft toch allemaal nét wat meer om ’t lijf.

Véél te knap wakker worden
Zo jaloersmakend hè, dan ligt zo’n té knappe vrouw in bed met zo’n té knappe vent in bed en wordt ze ’s morgens ook nog eens véél te knap wakker. Dus niks kapsel dat eruitziet als een ragebol, niks dikke zakken onder de ogen en niks dubbelgevouwen huid, nee het haar perfect in een nonchalante krul, een lichte glans op de lippen en een perfect flawless huidje. Oh men, life’s unfair.

Q: Wat zijn voor jou momenten dat je denkt: net als in de film, ik wil het? 

24 reacties op “Net als in de film….. ik wil het!”

Ik wilde vroeger altijd op een Amerikaanse Highschool zitten. Naar school gaan in Amerika met al die leuke feestjes zoals een Promnight en cheerleaders, dat leek mij echt geweldig haha. Leuk artikel Chantal!

Als ik ze in een mooie stad met veel winkels zie lopen, denk k ik wil daar zijn. Of als je weer zo’n super schattig Amerikaans huis ziet waar zo’n gezin in de film in woont, denk ik ik wil dat ook! En zo nog veel meer hihi

Liefs,

Dat ze kennelijk geen dooie vogel geur in hun mond hebben als ze wakker worden want verliefde stelletjes in films geven elkaar vaak in films een dikke (tong) zoen!

En idd de giga huizen met alles er in giga. Alle dagen ergens lunchen, nooit thuis. ‘

Als ik een huilbui heb gehad, dan heb ik een trollekop. Maar in zo een film vegen ze de tranen af en hun gezichtje ziet er weer stralend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.