Categorieën
Beauty Make-up

3 nieuwe Catrice lipsticks! – 190 Gentle Nude Is Back, 200 More Is More en 210 Pinkadilly Circus

Afgelopen zondag showde ik je mijn collectie Catrice Ultimate Colour & Ultimate Shine lipsticks en nog geen twee dagen later is deze alweer met drie stuks uitgebreid! Vorige week liet ik je al twee lipsticks uit het spiksplinternieuwe Catrice assortiment zien, één uit het Ultimate Colour en het Ultimate Shine assortiment en vandaag laat ik je kennis maken met nog eens drie nieuwe!

Van de nieuwe Ultimate Colour lipsticks liet ik je afgelopen weekend al de 190 The Nuder The Better zien en nu is het de beurt aan de overige twee: 200 More Is More en 210 Pinkadilly Circus. Uit de Ultimate Shine lijn heb ik vandaag 190 Gentle Nude Is Back voor je geswatched en getest.

De twee Ultimate Colour lipsticks hebben allebei een roze tint en de Ultimate Shine lipstick heeft, zoals de naam al verraadt, een nude kleurtje. Bij het omhoog draaien van de lipsticks werd ik wel aangenaam verrast door de kleurtjes, pretty, pretty!

190 Gentle Nude Is Back is redelijk donker van kleur en over het algemeen ben ik daar nooit zo’n fan van maar soms moet je het ook gewoon eens proberen, toch? De 200 More Is More lijkt een prachtige fuchsiaroze kleur met heel veel kleine shimmertjes erin te hebben en de 210 Pinkadilly Circus oogt koraalroze.

Hieronder zie je de swatches van de lipsticks:

Zoals je aan de swatches al een beetje kunt zien zijn de lipsticks lekker romig en zacht en hebben allemaal een mooie glans. Op de foto is niet heel duidelijk het verschil tussen de Colour & Shine variant te zien, maar in gebruik merk je dat toch wel degelijk. Zo glijdt de Ultimate Shine lipstick echt als boter over je lippen en zijn de Ultimate Colours wat vaster en daarmee ook dekkender.

Ik weet wel waarom ik zo gek ben op deze Catrice lipsticks, want wat hebben ze toch een fijne, zachte structuur en práchtige kleuren! De 190 Gentle Nude Is Back geeft op mijn lippen een beetje een taupe-achtig kleurtje en waar ik eerst dacht dat hij redelijk donker(bruin) zou zijn vind ik ‘m best mooi eigenlijk. De 200 More Is More heeft een hele mooie fuchsiaroze kleur met een beetje een aparte metallic-achtige glans. De 210 Pinkadilly Circus heeft een intense, koraalroze kleur die echt van je lippen knalt, ik vind deze zo mooi!

Eigenlijk zijn ook deze drie lipsticks allen van prima kwaliteit en hebben een prima dekking, al heeft de 200 More Is More wel een beetje de neiging wat van je lippen te gaan glijden als je deze over elkaar wrijft en is het daarom aan te raden van deze een extra laagje aan te brengen.

Pluspunten
Ook deze drie nieuwe lipsticks hebben prachtige kleuren
Ultimate Shine lipstick glíjdt echt over je lippen en is heel zacht
Alle lipsticks hebben een mooie, glanzende finish en voelen prettig aan op je lippen
Voor slechts € 3,99 verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen

Minpunt
200 More Is More gaat snel wat glijden op je lippen waardoor de kleur een beetje verdwijnt

Deze nieuwe Catrice Ultimate Colour en Ultimate Shine lipsticks zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze 3 nieuwe lipsticks?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “3 nieuwe Catrice lipsticks! – 190 Gentle Nude Is Back, 200 More Is More en 210 Pinkadilly Circus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.