Categorieën
Beauty Nagels

Mijn favoriete mintkleurige nagellakjes

Ohh, ik kan echt niet wachten tot de lente begint, wat jullie? Natuurlijk heeft ieder seizoen zo zijn charme, maar toch zijn de lente en zomer mijn favoriet. Ik ben ook wel een beetje klaar met alle donkere kleuren en de kou en heb zin om mijn nagels in frisse pastelkleurtjes te steken, daarom vandaag mijn favoriete mintkleurgie nagellakjes!

Ik dacht eigenlijk dat ik redelijk wat mintkleurige lakjes zou hebben, maar dat bleek best mee (of eigenlijk tegen) te vallen. Wat me ook opviel is dat ik van Catrice, op Sold Out For Ever na maar die vind ik niet écht mint, helemaal geen mintkleurige lakjes heb en dat ze er ook helemaal niet zoveel van in het assortiment hebben (gehad), hint hint…. Net als bij mijn favoriete taupe en rode lakjes zit er ook bij deze nog behoorlijk wat verschil tussen de kleurtjes, zo zijn sommigen echt groen en neigen anderen meer naar lichtblauw.

1. e.l.f. (Eyes Lips Face) – 1556 Mint Cream
Dit lakje van Eyes Lips Face kost je slechts een euro en helaas is dat ook wel een beetje terug te zien in de kwaliteit, want hij is echt superwaterig. Maargoed, met een laagje of 3 à 4 heb je dan wel een heel mooi minty kleurtje!

2. Essence You Rock LE collectie – 03 Kings Of Mints
Deze 03 Kings of Mints uit de You Rock collectie van Essence neigt een beetje naar lichtblauw en lijkt best wel op de 05 Speed Of Light Blue uit deze collectie, alleen is die écht lichtblauw. Ik vind dit wel een erg mooi en schattig lakje, ook omdat er hele kleine shimmertjes doorheen zitten. Helaas is de dekking niet helemaal top, ik breng er meestal minimaal 3 laagjes van aan.

3. Gosh – 597 Miss Minty
Dit vind ik echt zo’n mooi en vrolijk lakje en ook is hij van prima kwaliteit.

4. W.I.C. by Herôme – Essaoulra 152
Dit lakje uit de World Inspired Colors Marokko collectie geeft een prachtige, intense mintgroene kleur en dekt prima met 2 laagjes. Pretty, huh?

5. Rimmel I Lasting Finish – 045 Misty Jade
Ohhh dit vind ik ook zo’n mooi lakje, ik denk dat ik deze knallende kleur de komende lente en zomer zeker regelmatig zal gaan dragen!

6. China Glaze Electropop LE collectie – Aquadelic
Mijn meest recent mintgroene aanwinst is deze uit de Electropop collectie van China Glaze afkomstige Aquadelic, een lakje dat in principe met één laagje al dekkend is. Ideaal voor de lente! Zie je dat deze en bovenstaande 045 Misty Jade van Rimmel best op elkaar lijken?


Q: Wat zijn jouw favoriete mintkleurige lakjes? Is dit een kleur die je vaak draagt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

22 reacties op “Mijn favoriete mintkleurige nagellakjes”

Oee wat vind ik dit toch een fijn kleurtje. 🙂
Laatst heb ik van elf een paar nagellakjes gekocht en ben eigenlijk best tevreden voor die €1.
Ik vind Catrice sneller afbrokkelen… Moet er nog 3 testen, dus misschien wordt mijn mening nog anders. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.