Categorieën
Beauty

Skyscanner tip! Vlieg naar de Big Apple en ontdek de nieuwste make-up trends!

Gastpost – Als je op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vooruitstrevende kunst dan is Europa de beste bestemming. Echter, voor de nieuwste make-up trends moet je in New York zijn, of vliegtickets Istanbul boeken, want daar is zojuist de Fashion Week geweest. New York is niet alleen beroemd vanwege de laatste modetrends, ook op het gebied van make-up is deze wereldstad toonaangevend. Vliegtickets meer dan waard dus, als je wil weten wat er allemaal op het gebied van make-up gebeurt!

De trends van dit seizoen kun je bijna eclectisch noemen, want ze staan in het teken van zowel zeer uitgesproken stijlen als natuurlijke kleuren. De heldere kleuren en kattenogen die verwijzen naar de mode van de jaren zestig en zeventig steken sterk af tegen make-up die de natuurlijke schoonheid benadrukt.

Ontwerpers als Custo Barcelona, Luca Luca, Lela Rose en Rebecca Taylor hebben zo hun eigen nieuwe ideeën en geven dit winterseizoen allemaal de voorkeur aan glamourachtige lippen en met felrode, bordeaux-kleurige en paarse lippenstift lijkt lef voor hen het nieuwe sleutelwoord. Perfecte, opvallende lippen worden door deze ontwerpers bijna gezien als een accessoire. Als je daarbij een casual outfit draagt benadruk je dat nog eens goed en in combinatie met een elegante avondjurk straal je absolute klasse uit.

Max Azria, Joy Cioci, ADAM, Elise Overland en Tadashi Shoji introduceren een ondoorzichtige foundation die alle onvolmaaktheden verbergt zodat de huid er vlekkeloos uitziet. Bovendien vermengt de foundation zich met de kleur van je huid, zodat je gezicht op elk moment van de dag een frisse en stralende gloed heeft.

De afgelopen jaren waren volle wenkbrauwen erg in de mode, maar dit seizoen wordt er weer meer belang gehecht aan de ogen en worden de wenkbrauwen wat meer ingetogen gehouden.

Verder lijkt de smokey eyes stijl nooit uit de mode te raken, dus ook dit seizoen wordt het weer op grote schaal gebruikt en aanbevolen door stylisten en make-up artiesten als Sophie Theallet, Prabal Gurung, Marchesa en Chris Benz. Rode lippen, felgekleurde oogschaduw, sterk gemarkeerde wenkbrauwen en een perfect egale huid: dit seizoen zijn vrouwen weer modern en zelfverzekerd!