Categorieën
Beauty Make-up

GOSH Darling Lashes Extreme Volume en Waterproof Volume Mascara

Rimmel, Max Factor, Miss Sporty, Bourjois, noem maar een merk en ik heb er meerdere mascara’s van gebruikt of gehad, maar van het merk GOSH echt nog heel weinig. Des te leuk dat er een nieuw tweetal lag te wachten om getest te worden, namelijk de Darling Lashes Extreme Volume en de Waterproof Volume Mascara!

Het nieuwe tweetal ziet er om te beginnen lekker vrolijk en shiny uit met de metallic paarsroze en blauwe kleur, zeker de Darling Lashes Extreme Volume springt goed in het oog met de bling bling op de dop. Leuk!

Het zal geen enorme verrassing zijn als ik je vertel dat de bedoeling van de Darling Lashes Extreme Volume (€ 10,99) is dat het je wimpers lekker volume geeft. De mascara heeft een speciaal gedraaid borsteltje dat zo is ontworpen om iedere wimper een flinke boost te geven. De ruimtes tussen de haartjes moeten ervoor zorgen dat je wimpers daarnaast ook mooi gesepareerd zijn en meer lengte krijgen.

Dan de Waterproof Volume Mascara, die zorgt dat je mascara ook in het typisch Hollandse weer geen kant op gaat. Deze mascara heeft een rubberen borsteltje dat lekker (klontvrij) volume, lengte en separatie moet geven en is natuurlijk voorzien van een waterproofformule.

Als je kijkt naar beide borsteltjes is het verschil duidelijk te zien; die van de Darling Lashes Extreme Volume heeft aan de bovenkant kammetjes die vrij ver uit elkaar staan en een beetje spiraalvormig lopen. Het borsteltje is lekker zacht en smal, maar moet je wel eerst even goed afvegen aan de huls voor je ermee aan de gang gaat. Het borsteltje van de Waterproof Volume mascara is wat meer bol van vorm en heeft heel andere kammetjes die vrij klein zijn en waar best wat ruimte tussen zit.

Het Darling Lashes Extreme Volume borsteltje was aanvankelijk even wennen, maar wauw het resultaat is uiteindelijk helemaal niet verkeerd. De Waterproof Volume vond ik niet zo heel fijn aanbrengen, maar als ik het effect nu bekijk is deze ook helemaal niet gek.

Voor welke van de 2 je uiteindelijk kiest hangt er een beetje vanaf of je het belangrijk vind dat je mascara waterproof is of niet. Zelf kies ik meestal voor niet-waterproof, dat gaat er ’s avonds toch net iets makkelijker af. Qua resultaat vind ik ze allebei zeker niet tegenvallen en met € 10,99 zijn ze op zich nog redelijk betaalbaar ook. Mocht je 11 euro voor een mascara toch net even teveel vinden kun je natuurlijk altijd even wachten op een leuke aanbieding!

De GOSH Darling Lashes Extreme Volume en Waterproof Volume Mascara zijn beiden voor € 10,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met een GOSH schap.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze 2 mascara’s?

15 reacties op “GOSH Darling Lashes Extreme Volume en Waterproof Volume Mascara”

Ik ben dol op de DarlingLashes mascara! De waterproof versie moet ik nog uitproberen. Zo te zien is de werking bij jou ook best oké! Het borsteltje is inderdaad wennen, maar uiteindelijk de moeite vind ik haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.