Categorieën
Lifestyle

Nieuwe foodblogger gezocht!

Huh, een nieuwe foodblogger, je hebt Sabine toch al? Klopt, maar Sabine heeft aangegeven het schrijven voor By Sjanty niet meer te kunnen combineren met haar overige werkzaamheden en dus moeten we helaas afscheid van haar nemen. Dat betekent ook dat er een plekje vrij is binnen By Sjanty en misschien ben jij wel diegene die die gaat opvullen?

Wat zoeken we?
Voor By Sjanty zijn we per omgaande op zoek naar iemand die zich helemaal richt op food en twee maal per week een recept met de By Sjanty lezeressen deelt. Het gaat dan om een zoet recept (cupcakes, koekjes, taart) voor op de donderdagochtend en een maaltijdrecept voor de zondagochtend.

Aanmelden als…
– je foutloos en vloeiend Nederlands schrijft
– je het liefst de hele dag in de keuken staat en food je lust en je leven is
– je de tijd en de ruimte hebt om twee keer per week een artikel aan te leveren en bereid bent hier voldoende tijd en aandacht aan te besteden
– je een fototoestel tot je beschikking hebt waarmee je mooie foto’s voor bij het artikel kunt maken

Voor je werkzaamheden op By Sjanty bieden we je maandelijks een kleine vergoeding aan.

Interesse?
Wanneer je nu dolenthousiast achter je laptop zit omdat je heel graag foodblogger voor By Sjanty wil worden kun je gelijk aan de slag, want dan willen we je vragen een proefartikel te maken en deze te mailen naar info@bysjanty.nl

(Even voor de duidelijkheid: als je graag gastblogger wil worden is het de bedoeling dat je echt een proefartikel schrijft en geen link naar je blog stuurt!)

3 reacties op “Nieuwe foodblogger gezocht!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.