Net als in de film….. ik wil het!

Als de TV vandaag of morgen afgeschaft zou worden zou ik daar weinig moeite mee hebben, ik zou het véél erger vinden als er geen bioscopen, DVD-spelers of beamers meer zouden bestaan. Mijn vriend en ik zijn allebei echt filmnerds en zitten jaarlijks úren, zo niet dagen, naar het grote witte scherm te staren. Het heerlijke van films vind ik dat je je even helemaal in een andere wereld waant en kunt meeleven, meegillen, meejanken en meelachen alsof je er zelf bij bent. Natuurlijk is niet alles in de film per se beter dan in het echte leven, maar toch zijn er zat van die momentjes dat ik denk: oh yeah, net als in de film, ik wil het!

Schietende heldin
Keurig knallen op een paar schietschijven is niet aan mij besteed, dat is onlangs op de schietbaan wel gebleken. Wat ik wil is à la Angelina in een strak latex pak met mijn haren in een lange vlecht onder het eten weggeroepen worden omdat er schurken neergeknald moeten worden. Een lekkere stoere chick zijn en met de meest grote guns mogen schieten om de wereld te verbeteren, ja dat lijkt me wel wat.

American bedroom
Welke chickflick je ook aanzet, die USA girls hebben áltijd een megagrote kamer met een megagroot bed, een megagrote eigen badkamer en een megagroot raam. Van de week keek ik nog zo’n überchickflick en dacht ik ineens: ik zou wel eens één dag in zo’n asociaal grote slaapkamer door willen brengen. Een beetje kletsen met my girls op dat grote bed met die 100 miljoen kussens en knuffelbeertjes, me lekker optutten in mijn eigen badkamer en dan ’s avonds via het raam naar buiten sneaken om mijn perfecte Ken boyfriend nog a goodnight kiss te geven.

Promnight
Ja, in Nederland hebben we ook schoolgala’s maar sorry, het is toch niet te vergelijken met de proms die ze in de States hebben. Met paps of mams een veel te dure jurk uitkiezen, een superknappe, bijna gephotoshopte footballboy die je stipt 8 uur op komt halen en klokslag middernacht in exact dezelfde staat weer thuis moet afleveren, dikke bitchfights vanwege de promqueen verkiezing, het heeft toch allemaal nét wat meer om ’t lijf.

Véél te knap wakker worden
Zo jaloersmakend hè, dan ligt zo’n té knappe vrouw in bed met zo’n té knappe vent in bed en wordt ze ’s morgens ook nog eens véél te knap wakker. Dus niks kapsel dat eruitziet als een ragebol, niks dikke zakken onder de ogen en niks dubbelgevouwen huid, nee het haar perfect in een nonchalante krul, een lichte glans op de lippen en een perfect flawless huidje. Oh men, life’s unfair.

Q: Wat zijn voor jou momenten dat je denkt: net als in de film, ik wil het? 

Comments

 1. wat een leuk artikel 😉
  x

 2. Leuk artikel! Het lijkt me wel gaaf om idd prom mee te maken!

 3. Nou, al helemaal ready-to-go wakker worden zou ik ook wel willen!
  Of die huizen die ze af en toe hebben… jaloersmakend!

 4. Ik wilde vroeger altijd op een Amerikaanse Highschool zitten. Naar school gaan in Amerika met al die leuke feestjes zoals een Promnight en cheerleaders, dat leek mij echt geweldig haha. Leuk artikel Chantal!

 5. Leuk en origineel artikel! Doe mij maar een perfect vriendje of een supermooi huis. Ik moet ook altijd lachen als mensen in een film wakker worden, die zitten al dik in de make-up joh :p

 6. Whahah dat wakker worden inderdaad. En geef mij ook maar het gered-worden-door-die-leuke-jongen.

 7. Eigenlijk precies zoals je het hebt omschreven, dat zou ik ook allemaal wel willen 😀

 8. Haha je typt zo leuk Chantal! <3
  Oeeh ja ik zou ook wel zo'n American slaapkamer willen met badkamer, amazing groot bed en alles erom heen:)
  Haha, tjaa werden wij maar knap wakker (a)

 9. Haha, zo herkenbaar dit allemaal!

 10. Leuk artikel!! De Amerikaanse scholen zien er altijd zo leuk uit!

 11. Leuk artikel! Ik vind je schrijfstijl echt geweldig leuk! ^^

 12. of net zo goed kunnen dansen als in de step – up films,geweldig !
  ook ( weer ) een leuk artikel (:
  xoxo

 13. leuk artikel!!!

 14. Wat een leuke post!

 15. AGREE! Wauw, echt alles is awesome. Vooral dat van prom en zo’n mooie prachtige grote kamer, aah.

 16. Als ik ze in een mooie stad met veel winkels zie lopen, denk k ik wil daar zijn. Of als je weer zo’n super schattig Amerikaans huis ziet waar zo’n gezin in de film in woont, denk ik ik wil dat ook! En zo nog veel meer hihi

  Liefs,

 17. Haha ja, dat schieten vooral ^^

 18. De té romantische scenes in een film, i want it! x

 19. Dat ze kennelijk geen dooie vogel geur in hun mond hebben als ze wakker worden want verliefde stelletjes in films geven elkaar vaak in films een dikke (tong) zoen!

  En idd de giga huizen met alles er in giga. Alle dagen ergens lunchen, nooit thuis. ‘

  Als ik een huilbui heb gehad, dan heb ik een trollekop. Maar in zo een film vegen ze de tranen af en hun gezichtje ziet er weer stralend uit.

 20. Hahaha, dat wakker worden met make-up op en perfect haar valt mij ook altijd op. En oh my, American Bedroom wil ik óók! Zo mooi altijd! <3 *smelt*Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.