5 grootste afknappers bij mannen qua innerlijk en gedrag

Een tijdje geleden deelde ik met jullie mijn persoonlijke grootste uiterlijke afknappers als het op mannen aankomt en het was wel grappig om te lezen dat veel meiden ook niet heel warm worden van een opgeblazen Michelin mannetje met stierennek, baard en een overload aan tattoos en oorbellen. Behalve het uiterlijk hebben wij vrouwen natuurlijk ook zat aan te merken op het innerlijk en gedrag van het mannelijk schoon dus daar ga ik: de 5 grootste afknappers bij mannen qua innerlijk en gedrag!

Jaloers kreng
Hij heeft minimaal één keer in de week een drinken-tot-je-erbij-neervalt avond met de jongens, maar zodra jij een night out met de girls aankondigt begint hij ineens helemaal te steigeren en verandert hij van een grote stoere kerel in een vals, jaloers en achterdochtig kreng. Waar je heengaat en met wie, hoe laat je terug bent, of je thuis slaapt; mán, een kruisverhoor is er niks bij. Zucht, zó niet sexy…

Moederskindje
‘Schatje, jij maakt toch wel even mijn bammetjes voor morgenochtend klaar hè, dat deed mijn mama ook altijd. Moet ik nu serieus zelf m’n kleren uitzoeken, mama legde ze altijd netjes klaar voor me...’. Oh my god boy, dit ga je toch niet serieus menen hè?! Grow up!

Stoerdoenerij
Als hij bij jou is is hij de lief- en schattigheid zelve maar zodra hij onder tha guys is en jij er toevallig bij bent moet jij het onder het motto ‘stoer zijn’ ineens zwaar ontgelden. Sommige kerels snappen blijkbaar niet dat het echt véél stoerder is als je gewoon normaal doet tegen je meisje en niet onder stoelen of banken steekt dat je van haar houdt.

Aso
Het lijkt wel alsof veel mannen het hele proces van zindelijk worden op latere leeftijd een beetje vergeten want ineens laten ze ineens alles weer lekker de vrije loop. Denken ze nou echt dat wij zin in enig lijfelijk contact hebben als er uit allerlei hoeken en gaten geuren worden geproduceerd waar een vuilcontainer niks bij is?

Liever lui dan moe
‘Schat, pak ’s een biertje voor me. Oh, en geef de afstandsbediening meteen ook effe aan. Kun je trouwens niet ff wat te kanen wat in de frituurpan gooien, ik barst van de honger. Wat is het trouwens een klerezooi in de keuken, had je dat niet effe op kunnen ruimen joh?!‘ Right, weer zo’n type dat nog nooit van het fenomeen emancipatie heeft gehoord en als levensmotto ‘liever lui dan moe’ heeft.

Q: Wat zijn voor jou de grootste afknappers bij mannen qua innerlijk en gedrag?

Comments

 1. Moederskindje, zeker en vast! Aangezien ik zelf erg zelfstandig ben.

 2. Sommige dingen zijn best herkenbaar ja… Ik vind het vaak irritant dat sommige mannen zo kortaf en bot kunnen reageren als je ergens mee zit.

 3. Mijn grootste afknapper is als ze veel vertellen wat ze willen doen, maar het nooit uitvoeren, zo vreselijk!

 4. Mijn afknapper is niet luisteren. Als ik wat vertel en ik vraag daarna ‘wat heb ik gezegd?’ dat hij niet kan vertellen waar het nou over ging. Vreselijk!

 5. Leuk artikel, ik vind dat ze alle vijf helemaal kloppen!

 6. Grote afknapper, voor het eerst bij hem thuis komen en het is een grote puinhoop, is het nou echt zoveel gevraagd om even op te ruimen?

 7. Hahaha! Maar ik ben het met allemaal eens!

 8. Helemaal mee eens!

 9. Hahah, allemaal verschrikkelijk!

 10. jaloers staat bij mij echt op nummer 1. ik haat dat echt. Daarbij vind ik het ook vreselijk als een vent afhankelijk van je is. Gelukkig heeft mijn lieve mooie vriendje niet echt van deze vervelende eigenschappen. Leuk artikel weer chantal.

 11. omg, ik heb een moederskindje XD
  in ieder geval qua z’n eten klaarmaken lol

 12. inderdaad, zo een moederskindje ! Ik ben zeer zelfstandig en wil dat mijn vriend dat ook is

 13. Het kinderlijk blijven, oei! En dan heb ik al een oudere man aan mijn zijde, nog moet ik hem vaak achter de spelcomputer uitslaan.

 14. Wat een leuk artikel 😀
  x

 15. Haha! Daar ben ik het mee eens 😀 x

 16. Verschrikkelijke arrogantie en een ‘ik heb altijd gelijk’- houding zijn bij mij keiharde afknappers.

  Bij die laatste hoorde ik spontaan ”Woman, get back in the kitchen and make me a sammich!” in mijn hoofd x’]

 17. Helemaal mee eens. Ik heb 6 jaar lang samengewoond met een vent die op één na, op alle bovenstaande punten scoorde, vooral de bovenste twee. Om ziek van te worden. Dat ik het nog zó lang heb uitgehouden met hem mag een wonder heten, uiteindelijk ben ik opgehoepeld 🙂

 18. Allemaal verschrikkelijk 😛

 19. Eigenlijk kan ik me bij alles aansluiten wat je zegt!

 20. Ik zit met het jaloers type, echt enorm vermoeiend.
  Nog een afknapper qua innerlijk gedrag: koppig doen of meteen lastig doen over niets..

 21. te snel te klef zijn vette vette vette afknapper, echt jammer gewoon als het wel een goede jongens is.

 22. Vies ruikende mannen…witte sokken bij nette schoenen. ..verkeerde modeSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.