Trends die ik aan me voorbij laat gaan….

Het leuke van trends is dat ze ieder seizoen weer veranderen en dat de één ze geweldig vindt en de ander werkelijk niet begrijpt dat er mensen zijn die er vrijwillig mee rond willen lopen. Ook de zomer van 2012 kent genoeg trends waarover de meningen en het enthousiasme behoorlijk uiteen lopen en ikzelf heb er al een paar gespot waarvan ik héél zeker weet dat ze niet aan mij besteed zijn…

1. Spice Girls schoenen
Ik heb geluk dat ik deze niet eens kán en mág dragen, maar ook al zou ik het wel kunnen zou ik ze nog voor geen goud aan m’n voeten trekken. Wie heeft in godsnaam verzonnen dat we met z’n allen op schoenen met een vormloos blok eronder gaan rondlopen en teruggaan naar het Spice Girls tijdperk, ik kan me gewoon niet voorstellen dat er ook maar iemand is die er mee wegkomt. Nee ritueel verbranden graag, deze lompe dingen.
2. Vormloze blouses met fletse kleuren/prints
Deze zomer is het behalve colour- ook print- en pastelblocking en da’s hartstikke leuk, maar er zitten ook modellen en creaties tussen waarvan ik denk: doe maar niet. Ik vind die fletse kleuren en aardappelzakmodellen echt hideous, ik wil er serieus, excuse my french, nog niet dood in gevonden worden.
3. Neon make-up
Neon is leuk en neon is hip maar persoonlijk houd ik het bij een accent in mijn outfit of een accessoire en laat ik mijn gezicht buiten schot. Ik ben zeker niet vies van een laagje opvallend fluoriserend roze of geel op mijn nagels, maar mijn ogen beschilderen met neongeel of neongroen gaat me net een stapje too fur.
4. Ronde zonnebril
Imagine, mijn gezicht en een rond montuurtje à la John Lennon, nee dat gaat ‘m echt niet worden. Doe mij maar gewoon een mooi breed pilotenmodelletje, dat lijkt me een beter plan.
5. Loafers
Van de week hebben we het er op de By Sjanty Facebook pagina al even over gehad: de loafers trend. Ik weet zeker dat er meiden zijn die ze het einde vinden en dat is hun goed recht, maar het plan van één van de meiden om the fashion police erbij te halen lijkt me een heel, héél goed idee.

Q: Welke trends van deze zomer laat jij voor wat ze zijn?

Comments

 1. aah baah er zitten echt spullen bij die ik never aan zal doen. Bijvoorbeeld 1, 4, 5 niet mijn smaak!

 2. Pas op, toen ik heel jong was waren de spice Girls hip en toen konden die schoenen in enige mate wel maar nu echt wel niet meer!

 3. Ik heb dus een totaal andere smaak dan jij. Ik laat alleen de spice girl schoenen en de neon make-up aan me voorbij gaan. Ik kan mij daar gewoon in vinden. Want ik hou van het vintage stijltje.

 4. Ik geef je op bijna elk punt gelijk, behalve de loafers:D hihi Love them! xoxo

 5. Overal mee eens haha. Al kan zo’n blouse nog wel mooi zijn, mits hij niet té ‘aardappelzakkerig’ is en je het figuur er voor hebt

 6. Ik laat 1, 2, 4 en 5 gaan. Ik ben dol op Neon make-up en alles!

 7. Ik vond loafers in het begin echt afschuwelijk, maar ik begin ze steeds leuker te vinden.. =)

 8. Ben het ontzettend met je eens! Vind dat ook allemaal maar niks!

 9. Ik sluit me er volledig bij aan! Allemaal ook niet zo mijn smaak!
  Liefs

 10. sommige dingen laat ik ook voor bij gaan daar wil ik nog niet mee dood gevonden worden die schoenen daar wil je tog niet mee lopen??

 11. Hm ja, die dingen zijn ook niet echt iets voor mij. Behalve de neon kleurtjes, ik hou wel van wat kleur 🙂

 12. Leuk om de verschillen in de reacties te horen… iedereen zo zijn smaak 🙂 deze dingen laat ik ook maar liggen, neon is sowieso niet mijn ding

 13. http://steff zegt

  ik laat ook dit allemaal aan me voorbij gaan

 14. Helemaal mee eens 🙂

 15. Haha, ik ben het echt met alles met je eens. Neon make-up is wel leuk om een keer mee te spelen, maar niet om buiten te dragen. Behalve als het gaat om een klein kleuraccent dan. En ja, loafers vind ik ook vreselijk.

 16. Helemaal mee eens! Vooral die loafers en spicegirlschoenen vind ik verschrikkelijk. Neon make up kan nog, maar ook niet voor mij.

 17. http://debora zegt

  haha ik ben het helemaal met je eens !

 18. De neon-trend vind ik best leuk, voor nagels, accessoires en soms als het heel warm is een lekker knallend roze lipproduct, oke …
  Loafers vind ik voor oude mensen, en de spice-girls shoes doe ik never nooit aan, de ronde brilletjes al helemaal niet!

  En zo kan ik nog wel enkele voorbeelden geven.

 19. Ben het helemaal met je eens!
  Voorral nummer 5, echt niet mijn ding.
  x

 20. Wauw, haha leuk artikeltje!

 21. http://Tessa zegt

  Die loafers kan ik gewoon niet begrijpen waarom iemand daarmee loopt. Nee, gewoon nee…

 22. Ik ben het volledig met je eens! 😀

 23. Allemaal, behalve loafers, die vind ik wel leuk. Tenminste, als ze er een beetje hip uit zien. Want sommige vind ik dan weer heel oma achtig.

 24. http://cora zegt

  doe mij 2,3 en 5 maar hoor! een lekker wijdvallende casual blouse op een strak broekje,leuk! die loafers met studs en spikes,love it! en het acid palette van Sleek blijf ik ook mooi vinden 🙂

 25. Leuk om te zien, ik ben het over alles eens met je 😀 x

 26. Ik vind loafers juist superleuk! Heb hele leuke van de Zara gezien 🙂 voor de rest ben ik het wel met je eens.

 27. De ronde zonnebril vind ik erg gaaf ^^

 28. http://Mirjam zegt

  Ik ben het helemaal met je eens, bovenstaande trends zijn ook niks voor mij.. 🙂

 29. Ik ben het eens met je lijsje, misschien dat ik neon make-up/nagellak wel ga proberen, maar verder gaat het mij echt te ver.

 30. Van deze trend doe ik alleen aan 3 mee! De rest is niks voor mij!

 31. De meeste dingen zijn ook niet mijn ding,
  Maar een randje neon oogschaduw onder het oog vind ik af en toe wel leuk!

 32. Ook allemaal niks voor mij, dus ik sluit me bij je aan 🙂

 33. Woow Loafers zijn Gaaf,waar kan je ze kopen?
  ik wil ze hebbenSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.