Eindelijk een nieuwe…. broek!

Eindelijk een nieuwe broek, ehh is het dan zo lang geleden dat je er eentje geshopt hebt? Nou, eigenlijk wel ja! Ik ben om te beginnen sowieso meer een rokjes/jurkjesmens en broeken en ik zijn niet altijd elkaars grootste vrienden. Dit komt onder andere doordat mijn ene been een stuk dikker is dan de ander (komt door knie) en skinny broeken niet zo lekker zitten rondom mijn – jep, daar is ‘ie weer – knie, maar afgelopen weekend vond ik op de markt een heerlijk (chill)exemplaar dat ik toch graag even aan jullie wilde showen!

Stiekem was ik al een beetje op zoek naar zo’n lekkere losse broek met print die je tegenwoordig veel ziet, maar het moest er ook weer niet uitzien alsof ik ’s morgens zo in pyama de deur uit ben gestapt. Bij een willekeurig kraampje zag ik een paar leuke exemplaren hangen maar met in mijn achterhoofd de naderende herfst heb ik de luchtige neonexemplaren laten hangen en ben ik voor een iets dikker en meer herfstig model gegaan.

Het is jammer dat je het niet kunt voelen, maar de stof van de broek is echt goddelijk. Superzacht en glad; echt, je wil ‘m nooit meer uittrekken!

Q: Heb jij ook al zo’n leuke geprinte chillbroek aangeschaft of is het niks voor jou?

Comments

 1. De broek is niet mijn stijl, eerder zo’n chillbroek.

 2. Ik vind het printje erg leuk! Ik heb zelf een jumpsuit die hetzelfde oogt. x

 3. Oeh wat een leukerd! Ik heb zelf ook zo’n soort broek met print, heb ‘m deze zomer heel vaak gedragen.

 4. Mooi! Als het zo warm is als vandaag draag ik altijd dit soort broeken naar mijn werk!

 5. Heel leuk! Love the print 🙂
  X Saffira

 6. ik draag dat eigenlijk eigenlijk niet echt…

 7. Ik vind ze niet allemaal leuk, maar die van jou zou ik ook nog wel dragen. lekker luchtig lijkt mij.

 8. Geen foto waarop je hem aanhebt? Ik mis tegenwoordig sowieso de volledigheid van je blog een beetje. Er komen nooit meer full-face foto’s, de meeste reviews bestaan uit een snelle swatch op je arm en dat is het. Ik vind dat de kwaliteit van je blog de laatste tijd achteruit aan het gaan is. Hopelijk vind je snel tijd om iets te verbeteren, mocht jij dat ook willen!

 9. Ik hou van zulke broeken, heb er zelf ook twee! Ze zitten net zo lekker als een pyjamabroek, maar zien er veel leuker uit haha!

 10. ben benieuwd naar een aanfoto. vind dat soort broeken erg leuk maar weet niet hoe ik ze moet combineren

 11. Ik vind zo’n broeken heel fijn! 😀
  Ik heb er ook twee.
  Die kleur van jou is erg leuk!

 12. Dit is niet helemaal mijn stijl. Zou zoiets meer kopen om thuis in te chillen want, net wat je zegt, de stof is vaak superfijn.

 13. Ik weet ook niet of ik het naar school zou dragen maar ik vind hem wel leuk! Op de markt is de kleding vaak helemaal zo slecht nog niet. Ben ook wel benieuwd hoe hij precies staat als je hem aan hebt eigenlijk. In de zin ‘maar afgelopen weekend vond ik op de markt een heerlijk (chill)exemplaar die ik toch graag even aan jullie wilde showen!’ moet het trouwens ‘dat’ zijn 🙂

 14. gave print 😀

 15. Leuke broek! 🙂

 16. Mooie broek 😀 x

 17. Gave broek! Staat leuk met een topje en sandaaltjes eronder 🙂

 18. Die is echt onwijs leuk. Ik ben je trouwens meteen even gaan volgen via bloglovin.
  Liefs, xxx

 19. Ik draag eigenlijk nooit dat soort broeken, maar het lijkt me wel heerlijk comfi!

 20. Prachtige print! Ik zelf gewoon een simpele grijze, altijd handig!

 21. Hij is super mooi!!
  Liefs

 22. Hij is leeeuk! Ik heb de perfecte nog niet gevonden dus leef thuis lekker in mn adidasbroek. Voor naar buiten zoek ik er nog steeds een die echt goed zit en mooi is:)Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.