Categorieën
Fashion

Eindelijk een nieuwe…. broek!

Eindelijk een nieuwe broek, ehh is het dan zo lang geleden dat je er eentje geshopt hebt? Nou, eigenlijk wel ja! Ik ben om te beginnen sowieso meer een rokjes/jurkjesmens en broeken en ik zijn niet altijd elkaars grootste vrienden. Dit komt onder andere doordat mijn ene been een stuk dikker is dan de ander (komt door knie) en skinny broeken niet zo lekker zitten rondom mijn – jep, daar is ‘ie weer – knie, maar afgelopen weekend vond ik op de markt een heerlijk (chill)exemplaar dat ik toch graag even aan jullie wilde showen!

Stiekem was ik al een beetje op zoek naar zo’n lekkere losse broek met print die je tegenwoordig veel ziet, maar het moest er ook weer niet uitzien alsof ik ’s morgens zo in pyama de deur uit ben gestapt. Bij een willekeurig kraampje zag ik een paar leuke exemplaren hangen maar met in mijn achterhoofd de naderende herfst heb ik de luchtige neonexemplaren laten hangen en ben ik voor een iets dikker en meer herfstig model gegaan.

Het is jammer dat je het niet kunt voelen, maar de stof van de broek is echt goddelijk. Superzacht en glad; echt, je wil ‘m nooit meer uittrekken!

Q: Heb jij ook al zo’n leuke geprinte chillbroek aangeschaft of is het niks voor jou?

24 reacties op “Eindelijk een nieuwe…. broek!”

Geen foto waarop je hem aanhebt? Ik mis tegenwoordig sowieso de volledigheid van je blog een beetje. Er komen nooit meer full-face foto’s, de meeste reviews bestaan uit een snelle swatch op je arm en dat is het. Ik vind dat de kwaliteit van je blog de laatste tijd achteruit aan het gaan is. Hopelijk vind je snel tijd om iets te verbeteren, mocht jij dat ook willen!

Ik weet ook niet of ik het naar school zou dragen maar ik vind hem wel leuk! Op de markt is de kleding vaak helemaal zo slecht nog niet. Ben ook wel benieuwd hoe hij precies staat als je hem aan hebt eigenlijk. In de zin ‘maar afgelopen weekend vond ik op de markt een heerlijk (chill)exemplaar die ik toch graag even aan jullie wilde showen!’ moet het trouwens ‘dat’ zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.