Superbudgettip! Action MAX oogpotloden set

Oogpotlood is één van de producten die ik eigenlijk al-tijd gebruik, ik vind het een look echt afmaken en wat meer power geven. Ik denk dat ik van bijna ieder denkbaar merk wel eens een oogpotloodje heb gebruikt, maar van MAX van Action nog niet. Een paar dagen geleden maakte ik kennis met een MAX oogpotlood door middel van het blauwe Smokey Eyes Set, maar ook verkopen ze sets met daarin drie oogpotloden voor, geloof het of niet, € 0,69!

De oogpotloden komen per drie stuks in een roze/paarse kartonnen met plastic verpakking en ja, dat ziet er toch wel echt een beetje cheap uit. Ach, maakt verder ook niet uit, het gaat tenslotte om hetgeen dat erin zit!

In het setje dat ik heb zitten drie zwarte potloden (C01 N001 Black), dat is eigenlijk ook de kleur die ik het meest gebruik. Daarnaast zijn er ook setjes waarin behalve zwart ook bruine en groene potloden zitten en heb je daarmee wat meer variatie.

De potloden zelf vind ik er eigenlijk best oké uitzien, ze zijn mooi matzwart, stevig en aan het uiteinde allemaal voorzien van een smudgesponsje. Eén van de potloden heeft op de transparante dop ook een mini puntenslijpertje, net zoals het potlood in het Smokey Eyes Set. Helaas heeft de dop met het puntenslijpertje het nadeel dat het niet goed op het potlood blijft zitten en er steeds afvalt.

Nog een pluspunt is dat de potloden stuk voor stuk een vlijmscherpe punt hebben waarmee je netjes een lijntje kunt trekken. Waar ik helemaal van onder de indruk ben is de kleur die ze afgeven, ze zijn echt supergepigmenteerd, in- en in zwart en ook nog eens lekker romig.

Echt, dit mega budget potlood geeft zowaar een beter resultaat dan menig duur(der) oogpotlood dat ik gebruikt heb. De smudger op de achterkant van het potlood doet zijn werk ook prima en vervaagt een zwarte streep tot een mooi zacht lijntje, see for yourself:

Nu ik deze potloden heb gebruikt snap ik werkelijk niet waarom die van andere merken zo’n 20 keer zo duur moeten zijn als je bedenkt dat deze slechts € 0,23 per stuk zijn. Ze zien er prima uit, werken fijn, geven een echt mooie zwarte kleur, hebben een goede smudger en een stevige punt. Die stevige punt kan trouwens ook een nadeel zijn, dat ligt er een beetje aan wat jij persoonlijk fijn vindt werken.

Pluspunten
Je betaalt slechts € 0,69 voor 3 stuks!
Potloden hebben lekkere stevige punt
Geven mooie zwarte kleur en zijn lekker romig
Smudger vervaagt zwarte, harde lijnen mooi

Minpunten
Dop met puntenslijpertje blijft niet goed op potlood zitten
De verpakking waarin de potloden komen is niet echt heel mooi, maar die gooi je toch weg!

Het setje MAX oogpotloden is voor € 0,69 per 3 stuks verkrijgbaar bij Action.

Q: Heb jij de oogpotloden van MAX al weleens geprobeerd?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

Comments

 1. Ik heb hier meer goede dingen over gehoord! Misschien moet ik ze maar eens proberen. 🙂

 2. Ik heb de zwarte variant, uit de smokey eye set toevallig gister binnengekregen door een winactie. Ik ben heel benieuwd 😀
  x

 3. Ik heb hier ook een setje van! Ik ben er zeer over te spreken! Helemaal voor dit prijsje!

 4. woow wat een minpunten

 5. Ik vind oogpotlood ook iets moois toevoegen aan een look, deze zijn goed budget, ga ik zeker even naar kijken!

 6. Ik heb ze al eerder gebruikt maar dat waren de bruine kleuren, ik denk dat ik nu toch maar moet overstappen op zwart. En ik wou al naar de action gaan. Dus dat is fijn (:

 7. ik heb ze ook en ben er super tevreden over!

 8. Ik heb ze ook! Maar wel een oudere versie, want ik heb ze al langer!
  Ben er echt ontzettend blij mee 🙂
  x

 9. Ik heb er hier ook eentje van en ik vind hem ook wel fijn.

 10. Dat ziet er goed uit! Ik heb er ook nog even naar staan kijken, maar ik heb al zoveel oogpotlood en ik gebruik het eigenlijk nooit.

 11. Ik heb het zwarte setje, de blauwe, de groene, en de bruine. Ik vind ze allemaal super fijn, maar ik gebruik de zwarte toch ook echt het meest! 😉

 12. vind het echt hele fijne potloden!

 13. Ik heb hier de bruine set van, ik vind ze erg fijn! :mrgreen:

 14. Hé, wat grappig. Ik heb ze ook, maar ik heb er eigenlijk niet naar omgekeken. Toch maar weer eens uitproberen 🙂

 15. in de eerste instantie vond ik deze oogpotloden ook fijn, maa rbij mij trekken ze in lijntjes onder mijn ogen, blijven niet op de waterlijn zitten en blijven bij eigenlijk niet langer zitten dan een kwartiertje. jammer vind ik want ze zijn zo budget!

 16. Ik ga volgens mij zaterdag met me moeder naar de stad 🙄 🙄 Dan maar efe naar de Action 😳 😳
  xxx

  p.s Leuke site 😆Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.