Categorieën
Beauty Make-up

Superbudgettip! Action MAX oogpotloden set

Oogpotlood is één van de producten die ik eigenlijk al-tijd gebruik, ik vind het een look echt afmaken en wat meer power geven. Ik denk dat ik van bijna ieder denkbaar merk wel eens een oogpotloodje heb gebruikt, maar van MAX van Action nog niet. Een paar dagen geleden maakte ik kennis met een MAX oogpotlood door middel van het blauwe Smokey Eyes Set, maar ook verkopen ze sets met daarin drie oogpotloden voor, geloof het of niet, € 0,69!

De oogpotloden komen per drie stuks in een roze/paarse kartonnen met plastic verpakking en ja, dat ziet er toch wel echt een beetje cheap uit. Ach, maakt verder ook niet uit, het gaat tenslotte om hetgeen dat erin zit!

In het setje dat ik heb zitten drie zwarte potloden (C01 N001 Black), dat is eigenlijk ook de kleur die ik het meest gebruik. Daarnaast zijn er ook setjes waarin behalve zwart ook bruine en groene potloden zitten en heb je daarmee wat meer variatie.

De potloden zelf vind ik er eigenlijk best oké uitzien, ze zijn mooi matzwart, stevig en aan het uiteinde allemaal voorzien van een smudgesponsje. Eén van de potloden heeft op de transparante dop ook een mini puntenslijpertje, net zoals het potlood in het Smokey Eyes Set. Helaas heeft de dop met het puntenslijpertje het nadeel dat het niet goed op het potlood blijft zitten en er steeds afvalt.

Nog een pluspunt is dat de potloden stuk voor stuk een vlijmscherpe punt hebben waarmee je netjes een lijntje kunt trekken. Waar ik helemaal van onder de indruk ben is de kleur die ze afgeven, ze zijn echt supergepigmenteerd, in- en in zwart en ook nog eens lekker romig.

Echt, dit mega budget potlood geeft zowaar een beter resultaat dan menig duur(der) oogpotlood dat ik gebruikt heb. De smudger op de achterkant van het potlood doet zijn werk ook prima en vervaagt een zwarte streep tot een mooi zacht lijntje, see for yourself:

Nu ik deze potloden heb gebruikt snap ik werkelijk niet waarom die van andere merken zo’n 20 keer zo duur moeten zijn als je bedenkt dat deze slechts € 0,23 per stuk zijn. Ze zien er prima uit, werken fijn, geven een echt mooie zwarte kleur, hebben een goede smudger en een stevige punt. Die stevige punt kan trouwens ook een nadeel zijn, dat ligt er een beetje aan wat jij persoonlijk fijn vindt werken.

Pluspunten
Je betaalt slechts € 0,69 voor 3 stuks!
Potloden hebben lekkere stevige punt
Geven mooie zwarte kleur en zijn lekker romig
Smudger vervaagt zwarte, harde lijnen mooi

Minpunten
Dop met puntenslijpertje blijft niet goed op potlood zitten
De verpakking waarin de potloden komen is niet echt heel mooi, maar die gooi je toch weg!

Het setje MAX oogpotloden is voor € 0,69 per 3 stuks verkrijgbaar bij Action.

Q: Heb jij de oogpotloden van MAX al weleens geprobeerd?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Superbudgettip! Action MAX oogpotloden set”

in de eerste instantie vond ik deze oogpotloden ook fijn, maa rbij mij trekken ze in lijntjes onder mijn ogen, blijven niet op de waterlijn zitten en blijven bij eigenlijk niet langer zitten dan een kwartiertje. jammer vind ik want ze zijn zo budget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.