Mannen met baarden: hot or not?

De herfst is niet van iedereen het meest favoriete seizoen, maar geef toe: qua lichaamsonderhoud is het voor ons vrouwen allemaal wel net even een stuk relaxter. De teennagels hoeven niet continue strak in de lak en het scheermes en epileerapparaat zijn niet dagelijks nodig. Wat dat betreft is het qua mannen en vrouwen oneerlijk verdeeld, want het mannelijk geslacht kan de scheerapparaten zomaar spontaan links laten liggen en de baard hot verklaren. Tenminste, dat denken de heren zelf. Wat vinden wij eigenlijk van mannen met baarden: hot or not?

Please Ashton, don’t. Don’t do the hat, don’t do the long hair and don’t do the beard. Geef mij mmmmister Kutcher maar lekker glad en smooth en met een kort koppie, please.

Zie je dat, zonder baard komen zijn helderblauwe ogen véél beter uit. Het lijkt me duidelijk: ook voor Bradley Cooper vind ik een baard weinig doen.

Die lang haar en baardfases van Brad Pitt die ook steeds maar weer terugkomen heb ik nooit begrepen. Dan ben je zo’n mooie man en ga je je pretty face verstoppen achter zo’n vies bosje haar op je kaaklijn en kin. Doe nou niehieettt!

Ja, ik dacht precies hetzelfde: is dat echt Ryan Gosling op de foto links? Yep, it’s him. Nou, dan is wat mij betreft de keuze met of zonder baard gauw gemaakt!

Pierce Brosnan is typisch zo’n man die naarmate hij ouder wordt alleen maar aantrekkelijker lijkt te worden, maar gosh dan moet hij niet ineens alles maar laten gaan. Shave yourself, please!

Q: Wat vind jij over het algemeen: mannen met baarden hot or not?

Comments

 1. Een beetje ongeschoren vind ik wel sexy maar echt een langere baard vind ik niks XD

 2. Geen lange baarden, no no! Een stoer beginnend baardje is wel sexy 🙂
  Eefje

 3. Een stoppelbaardje of een ongeschoren baardje van enkele dagen oud, vind ik prima! Maar een echte baard?! No way!

 4. Hangt er vanaf! Bij sommige van mijn vrienden vind ik het echt goed staan, dan vind ik het ook niet leuk wanneer ze zich hebben geschoren, haha :’)

 5. Baarden baarden baarden! <33

 6. themakeuphotspot zegt

  Nee ik vind het maar niks!

 7. Soms vind ik het wel sexy, maar over het algemeen vind ik mannen zonder baarden aantrekkelijker 🙂

 8. Ik houd er niet van.

 9. Beginnend baartje vind ik wel mooi, maar dan moet het wel een volle baardgroei zijn. Deze baarden vind ik al te lang.

 10. Stoppels vind ik oke, maar langer nee dat is niet mijn smaak!

 11. Sinterklaasbaard is een no no maar een mooi onderhouden dunne baard is niets mis mee.

 12. Hmm het kan soms wel sexy zijn maar eigenlijk heb ik bij al deze mannen zoiets van nooo, just don’t do that! Vooral bij die laatste zeg, komt zo onverzorgd over soms. Kutcher vind ik sowieso een apart hoofd hebben ^^

 13. Een beginnend baartje vind ik sexy bij mannen. Maar een lange baard…no go for me 🙂

 14. Een beginnend baardje vind ik wel sexy, maar zoals ik het bij Brad Pitt daar allemaal zie hangen, vind ik het toch 10 x niks. Oohhh en Ryan, die mag geen baard hebben hoor, die is 10 x knapper zonder. Leuk artikel! 😀

 15. Bij Ashton bedoel je vast ‘hat’, want zijn hoofd mag hij in principe wel houden haha ;p

 16. Vind een beginnende doorkomende baard wel leuk en lekker om door te aaien, maar het moet geen volle baard of erger nog een ZZ Top baard worden. Al vind ik het wel leuk om die mannen te zien, maar zelf no way.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.