Categorieën
Beauty Make-up

MAC Pro Longwear Paint Pot – Camel Coat

Er zijn van die producten die je altijd voorbij hoort of ziet komen in You Tube filmpjes of op blogs en waarvan je denkt: óóit moet ik die nog eens proberen. Denk aan een Urban Decay Naked palette, een OPI lakje, de Too Faced Shadow Insurance maar ook zeker de Paint Pots van MAC. Jep, dit was voor mij nog echt een compleet onbekend product…… tot gisteren!

Oké, wat is nou precies zo’n beroemde Paint Pot dan? Paint Pots worden omschreven als langhoudende, supergepigmenteerde crème oogschaduws die heerlijk zacht zijn en niet in de lijntjes van je ogen kruipen. Behalve als oogschaduws worden de Paint Pots ook vaak gebruikt als oogschaduwbasis.

De speciale Pro Longwear collectie die begin oktober uitkomt heeft een aantal nieuwe Paint Pots in prachtige natuurlijke en wat meer opvallende kleuren: Chrome Angel, Let’s Skate, Perky, Rubenesque, Layon’ low, ClearwaterAntique DiamondCamel Coat, Tailor Grey, Stormy Pink, Constructivist en Blackground.

De Paint Pot heeft een heel fijne creamy en goed smeerbare structuur, maar is gelukkig ook weer niet té creamy en té glad. De stevige structuur zorgt dat het inderdaad niet snel in de lijntjes van je oogleden trekt en is heel mooi te gebruiken als oogschaduw, maar werkt ook prima als basis onder een ander kleurtje. Op de rechterfoto hierboven heb ik de Stand-offish oogschaduw uit het Nude Tude palette van The Balm aangebracht over de Camel Coat en hiermee wordt deze al prachtige kleur nóg intenser en nóg mooier.

Na mijn eerste kennismaking met de MAC Paint Pot snap ik het enthousiasme wel, het is inderdaad heel fijn en multi-inzetbaar spul. Aan de andere kant is de € 21,00 die je neertelt voor een potje van 5 gram best heel wat, iets teveel als je ’t mij vraagt. 

De nieuwe MAC Pro Longwear Paint Pots zijn vanaf 12 oktober voor € 21,00 per stuk verkrijgbaar bij de MAC verkooppunten.

Q: Ben jij zelf al bekend met de MAC Paint Pots?

19 reacties op “MAC Pro Longwear Paint Pot – Camel Coat”

Ik ben echt gek op de paint pots van MAC! Het is even een flinke uitgave, maar ik vind in verhouding dat je er wel echt onwijs lang meedoet. Ik denk dat ik er wel zo’n jaar mee hebt gedaan, voordat de paint pot begon uit te drogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.