Make-up voor je benen

Met bakken komt het uit de hemel, het is nou niet bepaald weer waar je bruin van wordt. En dat is balen als je vanavond een feestje hebt bijvoorbeeld. Zeker als je net je nieuwe rokje wil dragen met blote benen. Bruiningscrème is een optie, tenzij je tijd genoeg hebt. Wat blijft er dan nog over? Airbrush Legs van Sally Hansen!

lb1

Geen paniek, wees niet bang voor de zowaar lichtgevende melkflessen die nu al zo ongeveer een half jaar onderdeel uitmaken van je lichaam. Sally Hansen heeft de oplossing. Is het een bruiningscrème? Is het extra geconcentreerd zonlicht in een spuitbus? Neen het is make-up voor je benen. Hoewel je het ook gewoon op je armen kunt sprayen.

lb2

Schud de spuitbus voor gebruik. Houd de spuitbus ongeveer 15 centimeter van het te bruinen stukje huid af, want anders ontstaat er een kunstwerkje van dikke spetters op je lichaam. Spray met een bewegende hand, wat inhoudt dat je je hand in een vluchtige beweging van links naar rechts en weer naar links en weer naar rechts enzovoort beweegt tijdens het sprayen. Wrijf het product eventueel uit met je handen. Doe dit direct, want binnen 60 seconden is de vloeistof opgedroogd. Tijdens het uitwrijven kun je ook goed bepalen hoe dik je de make-up wil aanbrengen.

lb3

Je kunt het zien als een hele vloeibare foundation die, net als foundation voor op je gezicht, je huid wat droog maakt en als je er teveel van gebruikt, de make-up goed zichtbaar is. Hoe gelijkmatiger je het doseert, hoe mooier en natuurlijker het resultaat zal zijn. Je kunt het met water en zeep verwijderen, maar make-up reiniger werkt het beste. Wanneer je louter en alleen water gebruikt kun je het niet zo goed verwijderen. Op de verpakking staat ook dat het water resistent is, maar om nou je hele lichaam in te spraken voordat je naar het zwembad gaat zouden we niet aanraden. Het goedje ruikt overigens niet heel lekker, dus je wil ook niet dat je hele lichaam er naar ruikt. Vies is het niet, maar fris en fruitig is anders.

lb4

In de bovenstaande afbeelding kun je zien dat het niet het effect geeft alsof je een jaar in Zuid-Afrika hebt gewoond, maar het geeft een natuurlijke, zonnige gloed. Wat ook wel belangrijk is: het geeft niet af!

De prijs van Sally Hansen Airbrush Legs varieert tussen de €11,49 en €14,50 en de spray is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.

Q: Is deze spray iets voor jou?

 

 

Comments

 1. Ja, dit lijkt me erg handig!!

 2. Marloes zegt

  Klinkt super!

 3. Handig hoor!

 4. Ik vind het juist wel mooi dat je niet gelijk zo super bruin bent! Is zeker iets voor mij dit XX

 5. beautytalkblog zegt

  Super handig! Mijn benen zijn super wit! Thx voor de tip!
  Eefje

 6. Mhmm, het lijkt me toch riskant als je dan een plekje niet helemaal goed bedekt hebt! 🙂
  Leuk bedacht, maar niks voor mij…

 7. wat grappig haha, maar toch wel handig 🙂

 8. Ziet er toch wel goed uit!

 9. Leuk en handig voor diegene die geen geteinte benen hebben 😉

 10. Ik wordt van mezelf al erg bruin op de benen dus voor mij niet maar dit is wel een uitkomst voor mijn moeder denk ik! 🙂Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.